A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Egyszerűen csak arra kell figyelni, hogy az ember akkor menjen amikor nem csak ő van szem előtt (pl ha megindul a bal oldal, én is megindulok jobb szélen). Akkor szépen eloszlik az artik figyelme és tűzereje.
Kérlek szépen, ezt mondani könnyű, megoldani nehéz. Komalin pálya, északi oldal, megyünk védeni, át a hídon, libasorba, VK4502, IS-3, jómagam a Ferdivel meg Asmo az IS-ével. Szépen mindenki nekiáll kinézni a saját kis bokrát, amikor elkezd hullani a nyakamba az áldás. Az összes ellenséges arty csak engem lőtt. Örültem. No meg persze nem értettem, hogy ha engem látnak, akkor a VK-t vagy az IS-3-at, esetleg az utánam jövő IS-t miért nem. Vagy ha látták, akkor miért azt a szerencsétlen Ferdit kell elkezdeni lőni... :P