A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Csak egy példa. Kampinovkán van két-két arty. Mondom menjünk balra, mert az ellen úgyis jobbra felmegy a dombra, mi ha megyünk balról, akkor már csak a felével kell megharcolnunk és utána a tömeg odagyűlik, és pulykavadászat a maradék. (Persze ennyit nem írtam, nem fejtettem ki, de a lényeg, gyertek!) Jön utánam MINDENKI, kivétel az arty. Erre jön egy szaros ellen leo, aki szintén megijedt a tömegtől. Én (Sherman, a legnagyobb, lol), hagytam, menetből lelőttem a lánctalpát, majd elmentem mellette, a többiek elintézik, stb. Erre a csapat nagy része leálltt hajkurászni a leot, utánam csak két PZIV jött, és egy TD. Négyen, kicsináltuk az ellen ÖSSZES nagy tankját (KV, Stug, TDk), csak a kicsik (PZIIIA volt a legnagyobb) maradtak meg neki meg 1 artyja (kb. 4 tank), erre a többiek (PZIII/IV!, TDk, stb.) létszámfölényben!, mert az ellennek maradt 1 darab Bisonja, még a maradék 13 percen át (draw lett a vége) kempelték végig a saját térfelüket. Remélem érted mi a bajom.