banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Az SPG-k számának korlátozása nagyon fontos lenne, szerintem bőven elég lenne 1 csapatba 1 darab...csak így szerintem rohadt sokat kéne várni a várólistán.
    Esetleg Hummel / Su-8-ból lehetne kettő, kicsikből meg 3 darab is akár.

De amikor 3-4 Hummel lesi minden mozdulatodat az égből...hát az életkedvem is elmegy, lehetetlen úgy jól játszani. A lőszer árát is lehetne még növelni, akár 2000 kredit /darabra is Tier V esetében, és úgy már talán meggondolnám hogy mire lövök meg mire nem, mert ha van 5 millió kreditem, akkor nem érdekel hogy az 1k-s gránát mellément.

Én is már csak naponta egyszer ülök Hummel-be(soft wipe után nem is fogom újra megvenni), gyűjtöm az xp-t a Tier 6-osra :D
    De csak ki akarom próbálni, utána per csata után valószínűleg eladom majd...
    A tankozáshoz képest túl könnyű, meg nem is olyan érdekes...meg tudom, hogy akit eltalálok, az ugyanolyan dühös rám, amiért nem tud rám visszalőni, amilyen én szoktam lenni,mikor eltalál egy SPG.

Kreditet úgy is lehet hamar szerezni, hogy nem idegesítem a halálba az embereket egy Hummel-el :D
    Ezért lesz egy M4 Sherman-em is, 105mm-es HE-s ágyúval. (bár ez szintén az a kategória, ami engem általában felidegesít...amikor ilyen kis minitankok HE-s löveggel szépen kétszázassával lecsipegetik a hp-mat, de itt legalább van esélyük rá hogy kilőjenek)