A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az elmúlt napokban én is inkább a TD-k mellé csapódom ha T43-assal megyek, ha SU-152-essel akkor meg főleg ... A heavyktől félek, mert vagy egyedül lerusholja az enemyt (Okos IS-3, úgy volt vele, hogy az ellenfélnél Pantherrel kezdődik a sor, akkor ő az isten ... bele is szaladt : Panther - isu - T44 meg pár töltelék ...) és beledögli, vagy végigkempeli a napot ...
Múltkor is 2-en maradtunk életben egymás mellett Ferdi és Su152. Az ellenfél gyakorlatilag bedarálta a csapatunkat, majd egy hihetetlenül zseniális taktikát eszeltek ki az életben maradt 2 TD ellen ... elkezdtek egyesével jönni ... Sajnos viszont én az elején bekaptam pár találatot szóval 40%-al indultam neki a védekezésnek, így elhullottam idejekorán ... de ha ezt folytatják, akkor tuti megnyerjük :)
Félreértés ne essék, én is mindig azzal indítok, hogy felmérem az enemyt, és várok egy kicsit, mert a türelmetlenjei úgyis elindulnak az elején, őket kiszedegetjük, és máris gyengébb a védekező csapat ...
De az hogy védekezik az emberfia amíg az enemy folyamatosan támad - az nem kempelés ...