A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Akkor én is ... tegnap erdős-kempelős pályán szépen elfoglaltuk a helyünket az erdőben és vártunk ... ilyenkor 2 lehetőség szokott lenni ... várunk 2-3 percet, és ha nem jön az enemy akkor elindulunk ...
Ha meg jönnek akkor az erdő jó fedezék.
Természetesen jött az enemy szépen, egyesével, ahogy a nagykönyvben meg van írva, szedegettük is ki őket ...
Agynélküli KT persze nekirongyolt az érkező nehéztankoknak egyedül, a házak mögött, hogy még csak segíteni se tudjunk neki ... persze fél másodperc alatt kilőtték ... elkezdte folyamatosan írkálni, hogy noob - camper team, stb ... Nem egyszer - kétszer, hanem folyamatosan ...
Dobtam neki egy kedvesen barátságos "stfu"-t, erre mindenki nekiállt engem szidni ... a végén lerusholta az IS-emet egy JP és egy IS4 ... és hogy milyen noob voltam, hogy nem tudtam őket kilőni ... hihetetlen ...
Ilyenkor én is elgondolkodom rajta, hogy valami szaftosat megerresszek magyarul ... De aztán hagyom ... idegesítő mindenesetre ...