banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Nekem volt olyan, még KV-3-al, hogy a Komarin pályán neki álltam bázist védeni. Kilőttem két ellent, meg egy párat megsebeztem. Állok a bázisnál hátha jön még valaki, erre az egyik kilőtt csapattárs elkezdi írni, hogy mit bénázok itt menjek bázist foglalni. Elindultam a KV-val kb 3 perc volt mire átértem, közben folyamatosan fikáztak(hogy miért, nem tudom).
    Ekkora az ellennél maradt egy T-44 meg egy Panther. Na ezek védték a bázisukat, mondanom sem kell szétszedtek egy pillanat alatt. Na mikor felrobbantam vagy 5-en beírtak, hogy milyen béna vagyok, meg ilyen rossz játékost még nem láttak( mondták ezt 0 kill-el meghalva a meccs elején). Végül is megnyertük a meccset, el is küldtem őket a sunyiba.
    Csak azt nem értettem, mire volt jó a fikázás