banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Achmed927
    Nah akkor én is ki dühöngőm magam:

tegnap bal oldalt erdei részes pálya. JT vel kempelek sarokba. A mi csapatunkból 3-4 ember meg az ellenfélből is kb ugyanennyi elkezdtek levelezni. Szidták egymást stb. Írom közös chatbe hogy shut up pls. Nem is 1x. Komolyan mondom a bal oldalamra nem láttam semmit a sok levelezés miatt. Hét mondom nem lehet így játszani ha megzavarnak közbe. Erre: odajön 2 csapattárs ( KT meg T29 ) és szarrá lőnek engem. Indok: azt írtam hogy shut up. Felkapták a vizet. Hát mondom qrav anyátokat már készül is a kép rólatok. Ami most jön hát arra nem tudok mit mondani, csak hogy : akurvafaszba. Rossz gombot nyomtam sztem és nem készült kép róluk. Más különben már ment volna a bann nekik sztem. Eszem faszom megáll. Persze szinte csak hétvégén találni ilyen nyomorult faszokat. Húzzanak a picsába iskolába már. Nu. :D