banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• zalkad
    Néha komolyan sajnálom, hogy nem cigizek, tegnap jól jött volna:

Elsö csata Hummellel, 5 kill, mindent eltaláltam, egy csomót sebeztem, nyerünk.
    Második csata szintén Hummel, szinte semmit nem találtam el, de pár nehéz tankot azért lebontottam, viszont ugye nem volt még kill. Erre valamelyik büdösbarom nekiáll nubozni, meg hogy vak vagyok.
    Eleve idegesebb voltam, hogy iszonyatosan pontatlanok a lövéseim, de ez állat még fel is húzott rendesen.
    Visszaírtam egy "fackof" -ot (pont így).
    Egy perc múlva bedarálták a fél csapatot, mert egyesével támadtak, így a kilött pistikék is csatlakoztak a nubozó kórushoz.

Ekkor kellett volna szépen hátradölnöm és rágyujtanom :D
    Aztán én hülye még nekiálltam visszaírni nekik, hogy bszák meg nem a kill a mérvadó, mert azért bevittem pár sebzést, de nem kellett volna.
    Elég lett volna csak egy második "fackof" meg egy "going afk :)"

Ez az artyzás a patch óta egy nagy lutri. Hiába veszel fel jó poziciót, hiába figyeled hosszasan az ellenség tank mozgását, hogy kitaláld, merre kanyarodik... így már tényleg csak arról szól, kinek van mákja.