banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Komarin pályán történt tegnap. Délen kezdett a csapat, én IS-el elindultam az ellen bázisa felé. Velem tartott 3-4 medium tank, meg egy IS-4. Kiirtottuk a bázisvédőket, és elkezdtük foglalni a bázist. Erre elindult felénk a másik oldalról két KT, egy IS-3 meg elkezdett lőni a tüzérség(Su-8 meg egy busz). Én bebújtam a kör szélén az egyik kilőtt csapattárs mögé és capoltam a bázist. A nagy tankok nem tudtak lőni, még a tüzérség is alig. Ekkorra már csak én meg az IS-4 voltunk. Körülöttem másodpercenként robbannások, de nem talált el senki. Erre mit csinál az IS-4? Semmit. Megállt a körön kívül!! a domb takarásában és nézelődött.(nem lépett ki, mert mozgott, meg forgatta a tornyot)
    Már 70 %-on volt a bázis foglalás, amikor bekaptam egy lövést. A csapatunk kilőtt fele írja az IS-4-nek, hogy takarodjon be a körbe és semmi. Megint 50 % volt a cap, amikor megint eltaláltak, utána meg kilőttek. Csak 2x nyerhettük volna meg a meccset, ha csak 5 m-t előretolja a verdáját, de nem. Végignéztem a meccset és 0 kill-el, meg vagy 2 találattal fejezte be füstölgő roncsként.
    Ha valaki megmondja, hogy ennek mi értelme volt, azt szívesen meghallgatom.