A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #11791 Na, ez már tetszik :)
A Marder II-re megvettem a legnagyobb ágyút, és gyors ki is próbáltam, Enszk városos pálya. A játék közben sikerült egy Marder II-t kiszednem, közben én is kaptam egy lövést tőle. Aztán azt vettem észre, hogy egy arty maradt meg én, és 6 másik ellenfél. Az arty még kiszedett egyet, aztán kilőtték. Már foglalták a bázisunkat mire odaértem, 70% fölött volt már. Befordultam a kőfal egy résén, és pont oldalból elkaptam egy Pz3 Ausf.-ot, már sérült volt, így 1 lövés elég volt neki, a másik egy Lee volt, gyors lelőttem a láncát, ezzel is megvoltam, majd jött 1 TD, azt is sikerült kilőnöm, és a maradék TD, és arty után eredtem, és a végét megnyertem 3 plecsnivel: Top Gun, Sniper, Defender.
Most jön ami nem tetszett, kinyomta a szememet 960 xp-vel, meg 8900 credittel!
De lexartam, mert tök izgultam végig, és a végén nem a pénz volt a lényeg :)
Bocs, hogy leírtam, de ez nekem ritkaság, és nagy élmény volt. :DD
Ma Lammaer-el találkoztam, a Karnelia pályán.. Végre innen is valaki :)