A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap egyik ismerősömmel játszottam, ő IS-sel ment én T29-cel. A Monestary pályán a bal oldalon mentünk abban a völgyben ahol bele futottunk egy IS-3-ba, egy Tiger-be, egy JagdPanther-be, egy sima IS-be és volt még pár medium is. Miután messziről az IS-t félbe lőttem az el is kotródott, de a többi jött. A sráccal megöltük mindet mert a sok noob autoaim-ezett. Az IS-3 úgy esett szét mint ha muszáj lett volna neki. A végén mind a kettőnket a nyomorék arty-k lőttek ki amik persze a teljes harc alatt soroztak minket. Überbrutál harc volt, már előtte is volt egy ilyen amikor 2 KT, egy IS, egy Tigris, T29 meg talán egy M6 kellett, hogy legyűrjenek minket.
A végén egy 10%-os KT ölt meg mind a kettőnket miután már én is meg a társam is 5% hp alatt voltunk. Hihetetlen, hogy ketten megakasztottunk egy 6-7 fős csapatot és ennek a nagyját ki is lőttük amiből mindegyik a mi tierünk vagy afeletti volt.
Ennyit számít a csapatjáték.