banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• malystryx
    Wing-nek üzenem, hogy azért én is valamennyire egyetértek vele. Én is sokszor scoutot játszottam, mert jó volt. Aztán kicsit meguntam, hogy felderítettem a "nagyoknak" pár tankot, azok meg csak vártak tovább a házak mögött, és szitkozódtak, hogy menjek és csináljam a kib*** dolgomat. Hát én ezt meguntam. Rendben, a scoutnak AZ a dolga. De nem unalmas állandóan minden pályán megpurcanni, mert a nagyok így akarják? Mi értelme van annak, hogy csak azért játszol, hogy kilőjenek? Ez szerintem is uncsi. El is adtam az összes ilyen tankomat.
    Viszont csalódtam a VK3601-ben is, megfogadtam néhányótok tanácsát, és feltettem a 88-ast, és megpróbálok távol maradni a nagyoktól, inkább supportálok. De hiába, mert ez a tank is, 2 lövésből megadja magát, az arty természetesen :) 1 lövéssel kivégez. Méghogy nerfelve lettek.. muhaha.. Hajszálpontos találatok, legtöbbször oneshot ;-)
    Ezért is kezdek el TD ágon működni, jó is lesz majd a softwipe, minden cucc megy TD-be. Pontos időpontot nem tud valaki, mert akkor nem fogok dec. elején belekezdeni a prémiumos hónapba... (tudom sokan kérdezték már, de ha jól emlékszem nem volt konkrét időpont)