A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #11638 Hát én ezt nem értem. Amikor 1 hete játszottam a WoT-tal, nem volt ilyen probléma a KT tornyával. Ha szemből lőttek és nem a lövegpajzsot találták el akkor nem sérültem kicsi ágyúktól. Minimum tier VIII-as ágyúk kellettek hogy átüssés. Lehet hogy az én tornyom nem selejtes? :)
Nem a lövegpajzsot lőttétek? Nem olyan nehéz eltalálni a lövegpajzsot, nem olyan kicsi. Mellesleg ahhoz képest, hogy a lövegpajzs íves erről se pattan le semmi.
Még egy bosszantó gyenge pont a KT-nél: a toronygyűrű találat. Ez nagyon kicsi terület de rendszesen eltalálták régebben, mostanában nem. Valószínűleg az auto célzással lőtt arra a területre, de most már nem nagyon használják. Akkor sérült a harckocsi és torony KO is esélyes volt. De gondolom ti a teszt alatt nem itt találtátok el.