A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #11632 Ha én lennék a fejlesztők atyaúristene,akkor én eleve másképp csináltam volna.
Jóval nagyobb térképek,nagyobb látótávolsággal és nagyobb optika nagyítással.Német tankok jobb optikával felszerelve és a pontosabb lövegeikkel,1500-2000méteren belülről már oszthatnák az észt.Az Orosz tankoknak csak 1000méteren belülről lenne esélye pontos válasz lövésekre és csak 5-600 méterről lennének egyenrangú ellenfelei a Németeknek.Viszont közelről már fordulna a helyzet,merthogy az Oroszokat gyorsabbra,agilisabbra csináltatnám.
Ezen felül a Német tankok jóval nehezebben fejleszthetők lennének.Több xp,credit és a fentartásuk is sokkal költségesebb lenne mint az Orosz tankoknak.Aztán lehetne választani,hogy Német,szenvedéses fejlesztés,nagy költségek vagy Orosz gyors fejlődés,olcsó fenntartás.
Eleve kihagynám a prototípusokat.Csak II vh-ban használt tankokat indíttatnék.Volt a PZ IV-nek is vagy 6 verziója,a StuG-nak is volt több vagy akár a Panthernek.Ugyan úgy a másik oldalon is volt több olyan II vh-s tank ami nem szerepel a játékban.Német KT,JT Orosz IS-3,ISU vonal maradna meg.
Nem lennének müholdas tüzvezető rendszerű,lézeres keresőfejű,taktikai atomtöltetet lövő artyk.Őket ténylegesen leamortizálnám support feladatok ellátására,amire valók lennének igazság szerint.Nem lennének főszereplők mint most.
Eleve nem hp rendszerű sebzésmodelt használnék.Nem tudom milyet,de nem hp alapút az biztos.Vicc hogy a"félelmetes"88-assal egy alap T-34-be 3-4-et kell lőni,hogy feldobja a pacskert.