banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    A mantle armor a lövegpajzsot jelenti, ami valóban nem volt erős, 100 mm, de azért annak a 100-nak nem 65-nek kéne lennie. (A bemásolt wiki részletből esetünkben pont a lényeg a gun mantlet hiányzik.)

Én nem vettem észre hogy a KT Henschell tornya 65 mm vastag lenne szemből. Overlord vagy ti valamit nagyon félre értelmeztetek vagy félre fordítottatok. (Ki ez az Overlord valami fejlesztő? Mert igérgetni és felhajtást csinállni nagyon tud.)
    A Henschell torony általában megfogja a gyengébbik 122 mm és a 100 mm-es ágyúk lövéseit kb 150 méteres távolságból.
    Amikor a T29-esemen 76,2 és 90 mm-es ágyú volt nem tudtam átütni a tornyot szemből, pedig tulajdonképpen 2 méter volt a távolság, mert az ágyúcsövem belelógott a toronyba (Himmelsdorf pályán lerammoltuk egymást szemből. Mindeketten oldalra lőttünk, míg a harckocsik előre mentek, az ütközésig nem is vettük észre egymást). Azonnal elkezdtem a lövegpajzsot lőni, átvitte és sebződött is, ráadásul 5 lövésből kettő kritikus volt.

A KT-nél sokkal kiborítóbb két másik dolog:
    1. Allandóan modulsérüléseket szenved, vagy a legénység sérül meg.
    2. A döntött homlokpáncélon kívűl sehonnan nem pattan le semmilyen lövedék. Például, ha pontosan szemből nézzük akkor a torony oldalai is látszanak, mivel van egy kis ívük, ezért kidudorodnak a torony frontlemezén kívülre. Ez nagyon lapos szög olyan, de soha nem pattan le egy lövedék se. Ha máshonnan nem is de azért innen gellert kaphatna a lövedék.

Az ilyen apró WoT-os csúsztatások miatt nagyon kiváncsi leszek a full treeben szereplő többi német gépre.