banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• WinG
    Na, asszem én most kezdem megunni ezt a játékot. megvettem a pz2 luchst, nyomtam vele a nálam ezerszer keményebb harckocsik ellen (KV, T1, T-34, PzIV stb.), nyilván minimális sikerrel. Scoutnak lenni egy bizonyos fokig jó, de már kurva unalmas, hogy egyszerűen ESÉLYEM sincs kilőni egyet sem.

Jó, gondoltam, akkor irány a PzIII vonal. Sikerült is megszereznem a PzIII-at. Na, irány egy csata, gyűjtsünk XP-t. Erre BERAK IS-7-EK MEG TIGER II-K KÖZÉ!!! Mi a lófasz? Már nem azért, de ennek mi a búbánatos lófasz értelme van? Mégis mit vár el a játék, amikor ilyenek közé rak be? Miért nem kerülök be SOHA olyan harckocsik közé, amelyek NAGYJÁBÓL megfelelnek annak, ami nekem van? PzII-vel hadonászhattam a KV-k ellen, PzIII-mal meg hetventonnás monstrumokat lőjek ki?

Erősen gondolkodom, hogy törlöm a f*szba ezt a játékot, mert ennek így semmi értelme. Én szeretem a kihívást, de ez már csak felbassza az agyamat. Nincs valami beállítás, hogy ha már Tier 4-es járművel megyek, akkor max Tier 6-os ellenfeleket adjon? Mert Tier 10-esek ellen SEMMI esélyem nincs még túlélni sem a csatát.