A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #11601 bár én megszállottam 10,5 párti vagyok, de a tegnapi vita is jól bizonyítja, hogy nagyon megoszlanak a vélemények :-) Szóval szerintem menj tíz-tíz kört hosszú 7,5-el is meg a ducussal is és amelyik jobban passzol az egyéniségedhez (egész jól mérhető a világhoz való hozzáállásod a választás fényében). :-)
néhány döntés segítő (ez nem feltétlenül lesz objektív):
10,5 (csak HE!): fun gun, mert a variancia (pontatlan, lassú, 50-500 között is ingadozhat a sebzés) miatt van móka faktora rendesen, artykat T5-ig egy lövéssel kiszed, tankokat, TD-ket T3-ig is majd mindig, T9-10re picit sebez, de legalább sebez, viszont nagyjából mindegy hogy hol találod el, nem kell finomkodni, homlokpáncélra, had szóljon (ferdi homlokra is garantált a 6-12%), és ugye még ott a nagyobb esély a kritikálra a HE miatt)
7,5: precíz fegyver, nem okoz meglepetést jó lövészeknek, könnyű vele számolni, az ő kezükben nagyon hatékony (T7 fölött már kell lavírozni, hogy ne legyen sok lepattanó), pontos nagy távolságra is, gyors.