A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Egy kicsit kijavítanálak ha nem gond:
Ha nem megy át akkor nem biztos hogy lepattan ... A lepattanás az a beérkezési szögtől és a páncél döntöttségétől függ ...
IS 122-es ágyúja AP-val simán pattant már le nekem minden olyan tankról, amin át kellett volna mennie mint forró késnek a vajon a híg f.s tengerén ...
Ellenben a HE-nek nem kell átütni, hogy sebezzen ... Ha átüt (zöld és mákod van) akkor nagyot sebez ... ha piros akkor nem üt át, viszont felrobban, sebez, bár kisebbet, de ekkor is okozhat modul sebzést és ilyeneket.
ÉS emellett még le is pattanhat, bár nekem HE nagyon ritkán pattan le ... Nekem első körben nem jött be a 10.5-ös, sem PZ4-en, sem Stug-on ...
Aztán felraktam megint próbaképp ... saját tierű csatába tett, lett 7 killem, ebből 5 oneshot, meg 3 tankot sebeztem le pár %-ra, amit a mellettem jövő tank szedett ki ...
Annyira nem rossz, és nagyobb tierek ellen tényleg jól tud jönni ... Nekem jobban tetszene a 75-ös, de az esetek túlnyomó többségében nagy tankok közé kerülök, és mindig szembe ... ott pedig nem jó a 75-ös ágyú ...
Mellesleg a német HE lövedékek csíterbogyók ... Stug-al simán sebzek 200-300 körül HE-vel tigrisbe ... Ennyit sebzek Su152-essel is ... csak annak 900 körül kellene ...