banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Mekkora taktikát mutatott meg most a sors. (Remélem újdonság lesz.)

Egy Sherman és én egy ruszki csodamasinával egyszerre rusholtunk ki Kampinovkán. Egyszerre értünk be egy nagy bokorba, egyszerre bújtunk el - nem ismertem a gyereket, szimpla játékos volt, tehát nem beszéltünk össze -, és egyszerre tűntünk el benne. Őt kilőtték amikor elkezdett puffogtatni, én meg ottmaradtam kussban. Percekig láttam az egész bandájukat, sorra szedték ki a kempelő tankjaikat a tüzéreink, mert folyamatosan mentek ide és oda. Aztán az ő tüzérségük is elkezdett mozogni, akiket én szedtem ki, ha már rájuk tudtam lőni, meg a mi tüzérségünk. 30 sec múlva nem volt tüzérségük, és láttuk őket folyamatosan, már aki megmozdította a tankját, és a többség túlmozgásos volt, mint egykori ..., na mindegy. Ha nem a cheater gun van rajtam, akkor a másik 76ossal lebontom az ISt 0%ra, de sajna az volt a tankomon, így csak 61%ig sikerült, mire leesett neki, hogy van a bokorban egy másik tank is. :D Na akkor megőrültek, mindenki engem akart kinyírni, és a vége az volt, hogy beírták: vegyél máskor jobb ágyút, mintha ez lett volna a lényeg, nem az, hogy 15ből lettek öten. :)

A röhej az, hogy ezt BÁRKI ellen el lehet játszani egy nagyobb de gyors mediummal, és mellette mondjuk egy Kimi szintü hidegvérrel rendelkező álcás Leoval, PZIIIal, vagy más jósággal (pl. A20), és SOHA SEM FOG leesni nekik, mert nem mászkálnak el hogy megnézzék, mert nem látják, hogy a másik KILŐTT tank mögött van egy másik tank. Ezt be lehet gyakorolni, és ha a Leo vagy egy álcás PZIII monjuk nem annyira mohó, mint én, aki rálőttem a tüzérségükre, akkor ha van tüzérség, MINIMÁLIS veszteséggel lehet folyamatosan hozni ezt a pályát, és még rusholni sem kell. :)