banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Jaja :) Neked asszem sokáig egy (hanemmondokhülyeséget) T72-es volt az avatarod :)

Nem a lóvé volt a gáz (Hála istennek ...) ... az idő :( Műszakban dolgoztam, és nem volt sokáig szabad hétvégém ... volt hogy fél évig ... emiatt eladtam mindent ... Aztán kikerültem "normál" munkarendbe, nagy örömmel újra felszerelkeztem, akkor meg kiderült, hogy a "normál élet" nem csak játék és mese ... gyakorlatilag még kevesebb szabad hétvégém volt ...

Volt már majdnem fullos keleti blokkos felszerelésem, KZS1, minden, de a biztosítékot az verte ki, mikor vettem egy M249 Para-t, pár barátommal egyforma BDU-kat, hogy megpróbálunk "összeszokni" és egy egységként operálni ... (Nem is emlékszem milyen pontosan, de nem a szokásos mintázat ...) erre a következő fél évben a szekrényben rohadt megint minden ... Akkor feladtam, és úgy döntöttem, ha megint lesz időm eljárni, akkor majd bérelek fegyvert barátaimtól és kész ...

Sajnos emiatt ... fáj a szivem utána néha, főleg mikor barátaim mesélnek ... De sajnos nemigazán van időm semmire mostanában :(

Bocs az offért ...