A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #11347 Kát dühöngeni a halálbokrokon, nem újdonság, mindenki tudja, következő peccsben ki a javítják, addig meg élvezzétek :) Low toer TD-k (Jpantherig) nagyon jól jártak vele, érdemes kipróbálni :)
Ahogy egy kinai mondás tartja, ha fúj a szél, van aki szélvédőt épít, van aki meg szélmalmot.
Amúgy meg bokor csak a láthatóságot csökkenti - tehát ha TUDOD hogy ott van (mert láttad eltűnni), nyugodtan be lehet lőni, fog sebződni. Én igy mozgattam meg egy kempirovkán egy T29-et. Beült a bokoba, elkezdtem lőni a bokrot.
Lőttem rá 3-at, látni nem láttam semmit, én is úgy voltam mint te hogy "biztos megvédte a bokor, vagy nincs is már ott".
Aztán a 3. után megmozdult, és megláttuk, bizony le volt már rongyolódva, csak kötélből voltak az idegei és nem mozdult, reménykedve hátha megunom a semmibe lövöldözést.
Persze ezt csak olyan ágyúval csinálom meg ahol nem drága a lőszer (pl T29, IS3-al már nem).