418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• spiczi91
    Sztem az összes garázsban lévő XP-t megkapjuk.
  • Fritz Von...
    Kocka. :)
  • Scharnhorst
    Magyarán ha a legutóbbi wipe óta nem játszottam annyit akkor most azt jelenti rábasztam mert lehet visszavenni se tudom amim most van? Mert ha igen akkor törlöm is a játékot szerintem.
  • erdos
    1088000 xp :-)
    ebből elleszek majd egy darabig :-)
  • spiczi91
    Csak az előző wipe utáni mennyiséget számolja, az amit wipe után kaptál nincs benne, legalábbis szerintem.
  • bazza
    megvan.
  • DummyBoy
    Nekem is volt sok csatám, csak kipróbáltam sok vonalat, emiatt sincs "komolyabb" cuccom ... bár amik vannak azok 1 ágyú kivételével mind maxosak ...

Én most nem nagyon játszom, ha van egy kis időm akkor tankozok ... sajnos emiatt sok kedvencet el is kellett adnom ...

Most legalább lesz lehetőséem visszavenni őket :)
  • bazza
    Hol?
  • Fritz Von...
    Én már küzdöttem eleget, majdnem 1900 csatát lenyomtam úgy, hogy mellette van egy csomó más game is, amit játszom / kellene játszani. Szóval.. :D
  • Scharnhorst
    Épp nézegetem ezt az online account nézést és valahogy kevésnek érzem a hozzám írt exp-t amiből majd fejleszteni tudok később. Mennyire 100%-s ez?
  • bazza
    Mikor lesz megint wipe? Su-5, T-28, Lee, DB3002, Stug. Mindenbe belenyaltam, de egyik sem fullos... Kijavítanám ezt a dolgot a free xp-ből :D
  • DummyBoy
    Nem engedte az esgé :)

10%: other

Mellesleg én azért nem gondolkodtam ISU-ban és Ferdi/JT-ben, mert 1: sok XP - 2: sok pénz ... nekem annyi nem lesz ... inkább elosztom kicsit másként, hogy a TOP-ért azért még küzdeni kelljen :)

És akkor megmarad a grind értelme is, és hanyagolni sem fogom őket ... Valahogy úgy vagyok vele, hogy a Top Tier megérdemli azt, hogy megszenvedjen érte az ember ...

Nem véletlen, hogy annyi balfaszt látni néha nagy tankokban ... (Már elnézést, de szerintem tudjátok mire gondolok ...)
  • Renegade
    szigorúan csak elméleti síkon:

ha egy sok kilós gyorsan mozgó fémtárgy neki csattan egy másik fémtárgynak, az vajon képes-e akkora hangot kelteni, ami elnyomja a tank zúgását, amiben ülök?

ugyanez látványra: a lövedék becsapódásakor fellépő fényefekt alapján kitalálható-e, hogy fában, sziklában, vagy fémben álapodott-e meg?
  • Fritz Von...
    Az aláírásodban a maradék 10% micsoda? :)

Igen, egy erős TD-n is filózom. Lehet, hogy IS3-Ferdinand vonalra, vagy ISU 152-re állok, nem tudom na.. :D
  • zalkad
    Királyságosságosság. Ilyent kerestem :)
    Köszönet.
  • DummyBoy
    Nállunk is ... De én nem megyek T8 fölé, sőőt ... van 750k-m jelenleg ... ebből lesz mondjuk 800k, mire jön a peccs.

A legnagyobb tank az talán az IS3 lesz - IS, Su152, JP, ezek tutik ... Emellett még eldöntöm, de valszeg VK3002DB (hacsak a T43 meg nem győz addig ...) és talán T29 ... A maradék pedig félretéve Uralmash-ra vagy esetlegesen amcsi TD-re ...

A többit pedig szépen grindelem tovább ... De addig még sokminden megváltozhat ...

Azért sem akarom maxra fejleszteni a dolgokat, mert akkor elveszik a grind értelme ...

Assault bokor: Már az elég lenne, ha láthatóvá válna ha lő ... de nem :( Legalábbis nem mindig ...

Viszont a bokorlövéssel össze lehet szedni pár killt.
  • lammaer
    Miért pont attól válna láthatóvá ha eltalálod? :)

Eredetileg úgy volt - és úgy is lesz megfixálva - hogy akkor válik láthatóvá a célpont ha megmozdul vagy lő. Attól sosem ha eltalálod, be is szabna ha egy gyorstüzelő BT2-es felfedné az összes bokorban ülő játékost :)

Jacek - jó, 100-ból 1x igy van.
  • erdos
    Is 4 et nem ismerem de a minimaus hálás kis dög, elég sokat kibír és sok minden lepattan róla csak az artit nem komálja :-)
  • Jacek
    Hmm akkora volt mint a fel kepernyo razoomolva, de biztos melle lottem:D engine itt nem hibazhat mert annyia jo, en vagyok a fasz:D
  • Fritz Von...
    Neked is köszi. :)

Ha jól látom, akkor a Mausomhoz egy bukott csata is elég. :)
  • TDantes
    Csak ilyenkor legalább láthatóvá válna ha eltalálod. De nem. Így meg, most vagy lövöd a semmit, és felfeded magad. Vagy lövöd a láthatatlan ellenséget, és felfeded magad.
  • lammaer
    Ha úgy lesz mint ez előző wipe akkor:

silver - meglévő silvered plusz az összes meglévő tankod és felszerelésed teljes áron eladva.
  • lammaer
    Akkor nem találtad el. Tuti hogy nem véd a bokor.
  • Fritz Von...
    Azt lehet tudni, hogy mennyi aranyat / silvert kapunk majd? Mert az xp ugye egy dolog.
  • lammaer
    Webesen is meg tudod nézni....

http://game.worldoftanks.com/accounts/
  • Jacek
    bele lottem meg sem mozdultam en sem, nulla azaz nulla tlalat mintha egy ures bokrot lottem volna, lehet hogy adamantium bokor volt:)
  • Fritz Von...
    Köszi :) 691104. :)
  • Fritz Von...
    Nagy a dilemma... Ha jól emlékszem, olyan 650k xp-m van nagyjából. Legyen egy fullos IS4-em, és mellé mondjuk egy Hummel? Vagy menjek el Minimaus irányba, és félig legyen készen a Maus? Vagy ugyanezt IS7 felé? Hát nem tudom... :) Az amerikai tankokat ignorálom természetesen. :)
  • Renegade
    jaj, a második mondatot csak most olvastam :-(
  • Jacek
    meg ird be a neved
  • lammaer
    Kát dühöngeni a halálbokrokon, nem újdonság, mindenki tudja, következő peccsben ki a javítják, addig meg élvezzétek :) Low toer TD-k (Jpantherig) nagyon jól jártak vele, érdemes kipróbálni :)

Ahogy egy kinai mondás tartja, ha fúj a szél, van aki szélvédőt épít, van aki meg szélmalmot.

Amúgy meg bokor csak a láthatóságot csökkenti - tehát ha TUDOD hogy ott van (mert láttad eltűnni), nyugodtan be lehet lőni, fog sebződni. Én igy mozgattam meg egy kempirovkán egy T29-et. Beült a bokoba, elkezdtem lőni a bokrot.
    Lőttem rá 3-at, látni nem láttam semmit, én is úgy voltam mint te hogy "biztos megvédte a bokor, vagy nincs is már ott".

Aztán a 3. után megmozdult, és megláttuk, bizony le volt már rongyolódva, csak kötélből voltak az idegei és nem mozdult, reménykedve hátha megunom a semmibe lövöldözést.

Persze ezt csak olyan ágyúval csinálom meg ahol nem drága a lőszer (pl T29, IS3-al már nem).
  • Renegade
    statok, xp
  • Fritz Von...
    Meg lehet nézni valahol valami szerverstaton, hogy mennyi XPm van? Ha ugye nem tudok belogolni, mert épp dolgozom. :)
  • Renegade
    szerintem csak be volt memózva a D&D-s blink spell :-)
  • Jacek
    Ez mar tragikomedia, ramlonek 20 meterrol a bokorbol, meglatom meglovom en is, aztan eltunik ugy hogy nem mozdul, oda lovok semmi, megjelenik megint ugyan ott es kilo:D ez nem beta ez vissza lepett alpha statusba..
  • zoltang
    A Párduc II és E50 nem ugyanaz. Walter J.Speilberger Könyvek.

A Párduc megmutatkozó problémái miatt már 1943 febr.-ban kiadták (WaPrüf 6/III) parancsot a Párduc, Tiger (II) "házasításra". Krupp és a MIAG cég 1943 márc. 30-án kezdte meg a munkát. Azután szépen a program elsikkadt és csak a Tiger II maradt belőle. 2 proto. Párduc II épült és Amerikába kerültek. Kb. 4 variánst javasoltak, különböző hajtómű motor, váltóval (közöttük 2 -ben dízelmotor).

Gyorsabb megoldásként bizonyos részeket az G és F-be vettek át.

E50-ben már korábban írtam teljen más futómű stb. más cég.

E100-at hivatalosan nem is folytathatták volna (1944-ben le lett állítva új nehéz-páncélos tervezés/építés). Csak a meglévő nehéz páncélosokat csinálgatták .
  • DummyBoy
    Itt van 3 lista, hogy mihez mennyi XP kell:

Német tankok

Orosz tankok

Amerikai tankok
  • HuffnagelSteve
    Röhögni fogsz rajta de én éppen az imént voltam egy játékban ahol a parasztgyerek a kezdés előtt vernyogott, hogy mittudoménhova ne álljon senki mert az aztán az ő helye. nc
  • [NST]Cifu
    Azért a realitásoknál maradva: a Magyar harckocsigyártás finoman szólva is ezer sebből vérzett. A Toldi és a Turán gyakorlatilag már a háború elején elavult, 1941-re egyértelműen nem volt versenyképes, semmilyen szinten az akkori kor harckocsijaival. A Turán III. és a Zrinyi I. még valamennyire versenyképes lett volna ágyúk terén a hosszú 75mm-essel, de a harckocsitest páncélzat terén már elégtelen volt 1944-ben, a szegecselt páncélzat pedig túlságosan munkaigényes és elavult technológia. A hosszú 75mm-es ágyúból összesen két példányt sikerült legyártani, az egyik került a Turán III. egyetlen példányára, a másik a Zrinyi I. egyetlen példányára. Utána a gyártó cég (most fejből nem tudom ki volt, sorry) kijelentette, hogy képtelen egyszerűen a sorozatgyártásra. Ekkor került a Zrinyi II.-re a rövid 10,5cm-es tarack.

E mellé oda kell tenni, hogy fizikailag is problémák voltak a gyártással. Az előre megszabott gyártási kvótát sose tudták tartani még megközelítőleg sem, és a gyártás minősége sem volt kiemelkedő. A magyar katonai erők a háború alatt végig szenvedtek a harckocsik hiányától, ezért is kerültek több esetben német járművek német személyzettel magyar parancsnokság alá ideiglenesen több esetben is, hogy a magyar erőknek legyen valamiféle páncélos erejük is egyáltalán.

A Tas szép elképzelés volt, de nagyszerűen lehetett látni, hogy nem a realitás vezette a tervezőket. Bonyolult meghajtás, a Tas harckocsi esetén előnytelen kialakítású torony, és a többi. Jobb lett volna egy E-10-hez hasonló könnyű alvázban gondolkodni, ahhoz elég lett volna a 260 lóerős Weiss-Manfréd motor, és a rendelkezésre álló gyártási erőforrások számára is reálisabb cél lett volna.
  • TDantes
    Kontra erre: T1-el 60%-ra sebeztem egy Királytigrist. Hát izé...nem értem én ezt.