A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jaja ...
Valahogy úgy érzem, hogy az amcsi tankok kiszedéséshez kell a legnagyobb mák :)
Ha sikerül olyan ponton elkapnod, akkor nagyon hirtelen le lehet sebezni a vékony armor miatt ... De ha messzebről lövi az ember, akkor valahogy mindig a turretre megy ...
Szerintem azért olyan buzi nagy és erős az amcsi tankok tornya, mert beleraktak egy böhöm mágnest, ami minden lőszert odavonz :)
@crossy104: Lóvé: Én pénzkeresésre inkább használom az IS - PZ4 - Stug triót (Meg most akarom visszavenni a Su85-ömet ...)
Mivel az IS - 100-as duóval is lehet 20k-kat keresni, főleg ha platoonozok haverommal, akkor inkább azzal megyek mint artyval ...
Annyit szidom szegény artykat, hogy kétszínűség lenne ha suttyomban meg azzal grindelnék ...
Igazság szerint kipróbáltam, de inkább bohóckodok a kistankokkak, jobban szórakoztat ... és ez az ami miatt játszom leginkább :)