418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mekkora egy fostalicska lett ez az egesz..... egy vicc ezek a lathatatlan kampelo tankok:) az egy dolog hogy 30 meterrol kb 3 lo ram es nem latszik... de meghalok a program meg sem mutatja ki lott ki?:) mivan nem tudja:D jol elkurtak... -
Ja ehhez képest meg az én ktm-ban grilleződnek az emberek az amcsi tankok helyett.. -
Renegade #11174 elméletileg a shermannak kéne lennie a leggyúlékonyabbanak, gondolom okkal nevezték tommykuktának őket (általában puhára főt benne a legénység) -
De csesszék meg az anyukat ezek az orosz.. ok!
Ennyire szarok nem lehettek a 2vhs német tankok mert ez így 1 vicc... -
A tűzoltás skill szerintem csak 100%-nál lesz aktív.
Ilyenen meg hülyeség felidegesíteni magad...
Amúgy már mondtam, de mióta amcsi tankokkal tolom nagyon ritkán gyulladok ki, ha szemből-oldalt eltalálnak akkor soha, ha hátulról akkor a 2-3. lövés után nagy az esélye. Ezzel szemben KT-vel folyamatosan szemből gyújtottak fel, Vk45-tel szintén. -
Na most lett elegem ebből a hulladék gamből!
Ezt nem hiszem el a ,hogy kt-met 80%-os skillekkel 1 szaros t29 es 1 lövésből fel gyújtja és le égek!! -
Jaja ...
Valahogy úgy érzem, hogy az amcsi tankok kiszedéséshez kell a legnagyobb mák :)
Ha sikerül olyan ponton elkapnod, akkor nagyon hirtelen le lehet sebezni a vékony armor miatt ... De ha messzebről lövi az ember, akkor valahogy mindig a turretre megy ...
Szerintem azért olyan buzi nagy és erős az amcsi tankok tornya, mert beleraktak egy böhöm mágnest, ami minden lőszert odavonz :)
@crossy104: Lóvé: Én pénzkeresésre inkább használom az IS - PZ4 - Stug triót (Meg most akarom visszavenni a Su85-ömet ...)
Mivel az IS - 100-as duóval is lehet 20k-kat keresni, főleg ha platoonozok haverommal, akkor inkább azzal megyek mint artyval ...
Annyit szidom szegény artykat, hogy kétszínűség lenne ha suttyomban meg azzal grindelnék ...
Igazság szerint kipróbáltam, de inkább bohóckodok a kistankokkak, jobban szórakoztat ... és ez az ami miatt játszom leginkább :) -
LS-klántársak! A belső fórumon nézzétek át a taktikát az esti meccshez.
(meccstervező,mai meccs, hozzászólás). Szóljatok hozzá hogy jó nem jó, szal javaslatokat még most meccs előtt :) -
Ha tudod mit kell lőni és nem szemben áll veled akkor persze, hogy lelőhető. Csak sokan elkövetik azt a hibát, hogy elkezdik a tornyot lőni mert bár az a legnagyobb célpont csak éppen az a legvastagabb páncélzatú is. Mostanában már nem egy játék volt, hogy csak úgy pattogott le rólam minden mert nem a tank testét lőtték, már kínomban röhögni tudtam csak :)
Jah azt azért el kell mondanom, hogy a lánctalp kb 3 lövésenként esik le. -
Ezt írta:
"VK4502 is going to see mantle armor increase:
- stock turret 120->160mm
- top turret 120->180mm "
És azt írta hogy ilyen erősítést kap a KT is, meg a JT is. A Maus-t meg valami mást.
Na most a VK tornyain sehol sincs ilyen páncélzat, szóval ez az ágyú körüli páncél lesz, ami meg ki sincs írva az adatok között, ezért nem is tudtam hogy egyáltalán van ilyen. -
Igen, én is ilyen eldugott helyekről lövöldözök velük általában :D
Ha hazaérek nyugodtan letesztelheti bárki a T32-est, oldalról még egy Sherman is átlövi...nem értem, ez nem Is-4, engem oldalról mindig sebeznek. Persze, néha messziről a toronyra megy a lövés, onnan lepattanhat, sőt erről még menekülés közben hátulról jövő lövés is lepattant, mert az is valahogy a tornyot akarta elkapni. -
TDantes #11165 Nem is tudom, előbb könnyűszerrel leszedtem egy T29-est. Az az igazság nem sok magas szintű amerikai tankkal futok össze, így nem tudom mennyire erős ellenfelek rendes csatában. Csak tréningben teszteltük anno, de az nem ugyanaz. -
TDantes #11164 Tudod, az E-szériára gondoltam. Már csak ezek érdekelnek.Meg most kínlódok amerikai nehéz tank vonalon, unalom űzésből.
Milyen erősítés lesz ez? Amúgy kell is, hisz próbáltuk, a szaros Sherman átlőtte a KT-m tornyát, szemből. Milyen már ez? -
M6 után kezdődik az igazi amerikai nehéz tankok élete, addig a T1-gyel karöltve egy kínszenvedés a játék. A T-29 olyan hatalmas váltás az M6-hoz képest mint amikor átülsz egy light-ból egy medium-ba vagy talán még nagyobb. -
A szupertankok :D
Amúgy a német oldal nagyobb tankjai hamarosan páncélzat növelésre számíthatnak, na semmi komoly, csak az ágyút védő páncélzat lesz sokkal erősebb. (nem is tudtam hogy ez külön le van modellezve) 150mm-est nem fogják felrakni a Maus-ra, de az is számíthat valami erősítésre a közeljövőben. (jéé, észrevették hogy az Is-7 jobb, hűha)
(érintett tankok: VK4502, Jagdtiger, Maus, Kingtiger,) -
crossy104 #11161 Grillel 20 ezer körül keresek.Megérte megvenni. -
:) Még mindig nem érik utól az artykat :)
Viszont meccs után megnéztük, 76-os oldal és 51-es hátsó páncélzatra van ... a rikosé az csak a slope-tól függ, de mikor a 4-ik "didöntpenetrétderármór" üzenetet kapja az ember (trackról, városban, az utca másik oldaláról ...), akkor száp halkan elhagyja egy fákk az ember ajkát ...
Ettől függetlenül tetszenek az amcsi heavy tankok ... Igornak valahogy csak sikerült találni nekik helyet ... nagyot lőnek, atombunker van a papír testükön, szóval sebezhetőek, de nem könnyen. Különböznek a másik két oldaltól, szóval jól kitalálták ... csak arra lenék kiváncsi tényleg, hogy milyenek lesznek, ha végre tényleg olyanok lesznek, amilyennek eredetileg akarták őket (ejjdeszépmondatvoltfiam ...)
Mondjuk kifejezetten "kempelő" tankoknak valók :) -
lammaer #11159 Nekem T23-am van egyelőre (az van az M6 után, ugye?) és nagyon meg vagyok elégedve vele. Különösen a fedezék mögül nagyon hatásos, mert a tornya igen erős, a teste meg lapos, ergó már egy kisebb mélyedésben is jól el tud bújni.
Az ágyúja is egész jó, penetration a helyén és jó gyorsan lehet vele kopogtatni.
Más kérdés, hogy eljutni hozzá elég nyögvenyelős - Lee/T1/M6... brrrr. -
TDantes #11158 Tier 9 medium, tier 6 arty...kell a fenének, hol vannak a német szuper tankok? Azok jöjjenek. -
Renegade #11157 állítólag vagy a következő patch, vagy az az utániban -
Metontour #11156 Akkor tehát ha jól értelmezem akkor a peccsel jönnek a Tier 9-es medium tankok és Tier 6-os artyk is?
Lehet hogy a camo bug azért ennyire zavaró számomra mert én nem tudom jól használni:( Hiába állok bárhol 6 másodpercet JP-vel bokorba akkor is látnak. -
Jaj, jaj, az OP amerikai nehéz tankok... :)
Én nem fogok szólni semmit, 2800/perces sebzéssel így is hamarabb pusztul majd meg az ellen mint én :) Nagy távolságból meg nem lehet pont a testre célozni. -
Renegade #11154 azt, hogy a sok noob miatt nerfelték, és vagy, csíter aki kilövi, mert régen nem volt ilyen :-) -
Én is gondolkodtam az artyn, de annyira utálom, hogy inkább szopok a normál tankokkal ...
Most A20, IS, SU152, T43 van a garázsban plusz pár kisebb német tank (Leo, PZ4, Stug ...)
Sajnos a peccs óta nem olyan jó a scoutolás, szóval Leom nem hinném hogy megint lesz, de a német TD-ket meg médiumokat kipróbálnám, erre jó lesz a SW ...
Még esetleg az amcsi heavy ami érdekel ... de majd kiderül ...
Tudom, hogy jó pénzkereső az arty, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a csapatomban lévő nagy artik mindig balfaszok ... Ha én lennék a csapatban a nagy arty, akkor az gyakorlatilag azt jelenti, hogy én leszek a balfasz, szóval annyi xp-t nem ér, inkább akkor tartogatom még az amcsi TD-kre majd a freexpt.
Tegnap hülyére lőttünk egy T32-est, sokszor volt toronytalálat (ami ugye eleve felejtős) de egy rakás alkalommal pattantam le az oldaláról ... persze ki is lőtt ... gyakorlatilag rá vadászott az egész csapatunk, és valami 90%-os volt mikor kinyírta a fél brigádot ... be is írtam, hogy remélem gyorsan kijavítják ezt, mert többnek tűnt mint +20% -nak, erre a srác visszaírt, hogy noobok vagyunk, miért a tornyot lőjjük, különben is, a T32 nem bugos ...
Visszaírtak neki többen is, hogy nagy számok alapján is hihetetlen lenne hogy 3 T43 próbálja kiszedni és mind csak a tornyot lövi, de nyugodjon bele, a t32 is bugos ...
Persze a vége az lett, hogy nem, mi vagyunk a noobok ...
Kiváncsi vagyok, hogy mit fognak szólni ezek a playerek, ha rendberakják az amcsi heavyk páncélzatát ... -
lammaer #11152 Hát, ha itt is igaz az hogy a "made in russia" logo egy tankon azt jelenti hogy gyorsabb / erősebb / pontosabb, akkor lehet elég az a 10 lőszer - melletted még van 14 ember aki osztozhat a maradék 5 célponton. :)
De amúgy tényleg kevésnek tűnik a lőszer. -
spiczi91 #11151 Nekem is az nyitotta ki a csipámat, gondolom kb. olyasmi mint a Su5 csak nagyban. Roppant pontos, gyors célzás és tárazás, => kevés lőszer. A Su5ben 14 van, az S51ben meg 10... -
lammaer #11150 Amúgy van itt vki S51 tulaj? Kiváncsi lennék rá, tényleg annyira OP-emint ahogy a youtubeon látszik (pl brutál gyorsan szűkül rá a kör a célpontra, kb 3x gyorsan mint a hummel pedig a statok szerint ugyananyi az aiming time).
Normális esetben nem grindelném ki azt a 100k+ XP-t KVval, de a wipe után lehet a KT helyett azt vennék :) -
lammaer #11149 Remélem a camo bugot nem javitják a softwipe-ig :)
Kezdtem már úgy megszokni, most már tetszik is. Mindent elmond róla, hogy egy 105-össel felszerelt Stuggal voltam valahol az alsó harmadban a tornasorban.
3 v 4 killel gazdagabban én maradtam egy "rohamozó" Mini Maus ellen. Szépen bontogattam 5-10%onként, a csapatok is röhögtek mindkét oldalról, jöttek a "go stug go" szövegek. A vk45 15%-ig lement (nyilván nem mindet én szedtem le), tehát kb még 2 lövés kellett volna, a csapatom már bontogatta a pezsgőt (mert messze volt még a vk45), de sajnos elfogyott a 23 lőszer... :)
Természetesen nem azért mert skilles voltam, ez a bug marhajó :) -
spiczi91 #11148 Nekem is az első nap volt Su8-am, átlag 50k credit. Aztán jött a konkurencia. -
lammaer #11147 Jaja, előre tessék felkészülni, hogy az első két hét softwipe után szar lesz.
Illetve ha szemfüles az ember: a free XP egy részét Hummelre vagy S51-re költi, és szénné keresi magát :), miközben az összes mauszos szidja mint az állat.
Én pont a legutolsó softwipe után ültem először artyba - itt javasolta valaki, amikor már nagyon tele volt a töke mindenkinek az IS7-el :)
És valóban, látható volt, az első 2-3 nap mindenhol IS7-ek meg mausok, 3. nap elkezdtek megjelenni az artyk, 4. nap csatánként 6-7 ardi MINDKÉT oldalon.
Érdekes volt látni ahogy az emberek adaptálódtak. -
Renegade #11146 én még nem döntöttem el teljesen, nálam két variáció játszik.
vagy T6 ger arty és panther2
vagy fullos humi, tigris1, panther és a maradék free xp-t arra használnám, hogy hamarabb meglegyen a fenti két kütyü -
spiczi91 #11145 Nekem meg van 22 tankom, úgyhogy egy wipe után lehet elspórolnék párat 1-2 hétig, utánna úgyis elkezdeném megvenni a traktortól megint mindet. -
Metontour #11144 Szerintem a VK3002DB-vel is egész jól farmolni mivel a javítás átlagban 8k pénz körül van ha rommá lőnek akkor max 10. Én a 88-as löveggel használtam.
Én nem nagyon tapasztaltam nagy változást vele peccs után sem.
Nem lehet tudni mikorra tervezik javítani a camo bugot?
-
Nekem inkább a credit lett volna a necces ... szóval ha ez így lesz, akkor alig várom, akkor nem lesz gond, mert akkor újra megvehetem a kedvenc tankjaimat is, nem csak a nagyobbakat :)
Gold meg egyelőre majd csak prémiumra meg slotra kell (Meg legénységre ha minden visszajön ...) :)
Azért az eddig megszerzett kreditjeimet (főleg a sok kényszerből eladott tank miatt) sokkal szivesebben látnám viszont mint a tankjaim jelenlegi értékét :)
rikoséra meg - Elnézést - átfogalmazok : ritkább ... :) -
spiczi91 #11142 XP-t/creditet megkapsz mindent, viszont az arannyal kapcsolatban nem vagyok biztos. Remélem azt is visszakapjuk, már elcsaptam pár ezret a slotjaimra... :D:D:D -
spiczi91 #11141 Van... Tapasztalat... :( Nekem az valamiért nagyon nem akar funkcionálni, néha a T46on lévő 45 millis ágyú is jobban adja... -
Oldalról meg hátulról nem lesz báúnszd meg rikosé ... Tapasztalat :)
Csak valahogy közel kell kerülni hozzá ... A nagy nyílt pályákon ez bukó, városban viszont nem rossz :)
Viszont engem is érdekelne 1 dolog a soft wipe-al kapcsolatban ... Épp most számolgatok, de próbáltam visszaolvasni, mert emlékszem, hogy töbször le lett írva, de nem találom ...
Tehát:
- visszakapom az eddig meszerzett XP-met free-ben ... Ez eddig ok.
- Megkapom az eddigi aranyat amit kaptam (napra visszaszámolva az jó kis 16k gold ...)
- valamint megkapom ez eddig összeszedett összes kreditemet? Vagy annyi kreditet, amennyit az éppen a garázsban álló tankjaim érnek, plusz amennyi volt tartalékban?
IS7-Maus rémához :)
Pont tegnap beszélgettük cimborámmal, hogy nem kellenek a T10-es dögök (Sokat nem is tudnék venni, de megoldható lenne ...) hanem inkább T6-T7 környékén minden ami érdekel és még nem próbáltam. (Pl: német TD, német med, amcsi heavy ...)
Így leglább tudok is tovább fejlődni, de ki tudom próbálni azokat, amik érdekelnek. -
weissewolfe #11139 Karácsonyi nagybevásárlás. :D
Nekem annyi xp-m valószínü nem lesz.Talán jó esetben egy Tiger II kijön belőle. -
spiczi91 #11138 1 hétig elég rossz lesz, hogy mindenki IS7/Maus/T30 kombóval fog szaladgálni. Viszont én meg venni fogok egy sulibuszt/pinokkiót meg egy hummelt, az is tuti. :D:D:D -
weissewolfe #11137 Hát akkor az nem is olyan rossz bolt! :)