A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én is gondolkodtam az artyn, de annyira utálom, hogy inkább szopok a normál tankokkal ...
Most A20, IS, SU152, T43 van a garázsban plusz pár kisebb német tank (Leo, PZ4, Stug ...)
Sajnos a peccs óta nem olyan jó a scoutolás, szóval Leom nem hinném hogy megint lesz, de a német TD-ket meg médiumokat kipróbálnám, erre jó lesz a SW ...
Még esetleg az amcsi heavy ami érdekel ... de majd kiderül ...
Tudom, hogy jó pénzkereső az arty, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a csapatomban lévő nagy artik mindig balfaszok ... Ha én lennék a csapatban a nagy arty, akkor az gyakorlatilag azt jelenti, hogy én leszek a balfasz, szóval annyi xp-t nem ér, inkább akkor tartogatom még az amcsi TD-kre majd a freexpt.
Tegnap hülyére lőttünk egy T32-est, sokszor volt toronytalálat (ami ugye eleve felejtős) de egy rakás alkalommal pattantam le az oldaláról ... persze ki is lőtt ... gyakorlatilag rá vadászott az egész csapatunk, és valami 90%-os volt mikor kinyírta a fél brigádot ... be is írtam, hogy remélem gyorsan kijavítják ezt, mert többnek tűnt mint +20% -nak, erre a srác visszaírt, hogy noobok vagyunk, miért a tornyot lőjjük, különben is, a T32 nem bugos ...
Visszaírtak neki többen is, hogy nagy számok alapján is hihetetlen lenne hogy 3 T43 próbálja kiszedni és mind csak a tornyot lövi, de nyugodjon bele, a t32 is bugos ...
Persze a vége az lett, hogy nem, mi vagyunk a noobok ...
Kiváncsi vagyok, hogy mit fognak szólni ezek a playerek, ha rendberakják az amcsi heavyk páncélzatát ...