A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oldalról meg hátulról nem lesz báúnszd meg rikosé ... Tapasztalat :)
Csak valahogy közel kell kerülni hozzá ... A nagy nyílt pályákon ez bukó, városban viszont nem rossz :)
Viszont engem is érdekelne 1 dolog a soft wipe-al kapcsolatban ... Épp most számolgatok, de próbáltam visszaolvasni, mert emlékszem, hogy töbször le lett írva, de nem találom ...
Tehát:
- visszakapom az eddig meszerzett XP-met free-ben ... Ez eddig ok.
- Megkapom az eddigi aranyat amit kaptam (napra visszaszámolva az jó kis 16k gold ...)
- valamint megkapom ez eddig összeszedett összes kreditemet? Vagy annyi kreditet, amennyit az éppen a garázsban álló tankjaim érnek, plusz amennyi volt tartalékban?
IS7-Maus rémához :)
Pont tegnap beszélgettük cimborámmal, hogy nem kellenek a T10-es dögök (Sokat nem is tudnék venni, de megoldható lenne ...) hanem inkább T6-T7 környékén minden ami érdekel és még nem próbáltam. (Pl: német TD, német med, amcsi heavy ...)
Így leglább tudok is tovább fejlődni, de ki tudom próbálni azokat, amik érdekelnek.