A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #10905 Ha középen vagy a tornasorban VK3601-el az sztem teljesen normális és nincs miért reklamálni, Tier szempontból is valahol ott van.
Arra kell rászokni, hogy ne azt nézd mi van az ellenségnél a legtetjén a listának, mert egyszerűen az NEM A TE GONDOD.
Azt nézd, mi van az alján az ellenséges tornasornak, és hogy azzal el tudsz e bánni. És ha találsz ilyet, akkor ésszel nekikezdeni.
Pl, én shermanban / T1-ben ki szoktam szemelni magamnak a mi tornasorunkból egy nagyot amelyik nem azzal kezdi hogy a zászló mellett beugrik a bokorba, és őt támogatom. Nagyjából körülötte sertepertélek, néha egy picit előrébb megyek (mégiscsak én vagyok a gyorsabb), hátha kiszúrok neki valamit, aztán ha van célpont, szépen elbújok a nagyfiú mögé és onnan csipkedem az ellent.