418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ugyanez. Megyek előre, kapom a lövéseket a MEZŐ KÖZEPÉN 3 oldalrol, sehol egy bokor vagy bármi ami kitakarná, nem látok senkit még lövéskor se. Megyek feléjük, kapom a lövéseket és kb 5 másodperc elteltével még mindig nem láttam senkit. Természetesen meghaltam mielőtt tudtam volna ki lőtt rám. -
Ezt ma én is beszlopáltam :D -
Ez egy jó este volt a T34el. 5 csata, zsinórban 1x sem haltam meg, csak az utolsóban, 22 kilőtt tank. :) Nem használok aim botot, csak újra megtanultam vele játszani. Picit változtatni kellett. :)
Ja, és a végén beszoptam egy új taktikát: kis med mozog, te odamész, és az összes TD a bokorban tőled 10 méterre csak téged lő. :) -
Renegade #10933 engem tegnap meggyanúsítottak azzal, hogy aimbotot használok humival :-) -
ugyes volt:) az elobb 12 lovest kaptam a Tigeris-el es nem lattam senkit.. egy vicc, neztem merrol jon, mentem fele semmi.. -
Én csak egyszer találkoztam egy érdekes esettel, amikor egy T44-es 9 tankot lőtt ki, ebből 8-at úgy hogy utána még 100%-on volt...de amúgy semmi különös, pedig már régóta játszok. -
nagy a gyanum hogy egesz sokan hacket hasznalnak mert mar olyan anomaliak vannak.... sorozatlovo tank a kedvencem... nem kicsi:) heavy:D -
-
Renegade #10928 sokáig naívan azt hittem, hogy az achivement, az ad valami plusszt, nem csak egy sorszám a medál mellett, aztán egy 100xp körüli csatába konstatáltam a fájó valóságot :-) -
meg az Tigrissel tok jo harcoltam kaptam 1 snipert, kint meg nezem 112xp:D -
Persze az nem fajna, ha Pz3 meg M3 ellen rakna be, mi? Mindig az faj az embereknek, hogy nem lehet 'hentelni' a tankjukkal... ez ilyen generacios betegseg lehet. -
Renegade #10925 egyesek milyen lelkesek,
valaki most éppen ezért lobbizik a hivataloson:
Karl-Gerat -
balika95 #10924 nem azért mondom, de itt ezt a szavazós dolgot a honlapon úgy nyomják az embernek a hírek között mint egy rosszabb MMORPG privát szerveren, csak ott adnak érte valamit cserébe... -
Renegade #10923 xp rendszeren is kéne egy picit faragni: IS3, -1 kill, 3.nak esett ki, és összesítettben második lett. -
Én ez alatt most arra gondolok, amikor meg akarom közelíteni az artyt egy PZ3-al, eleve nehéz eltalálni a szórás miatt, most még lassú is és messziről előbb lőnek ki mint én érnék oda. -
Az, aki nem arty és nem 1mröl lövi a másikat :D -
Mit értesz kis tankon? -
Ne haragudj a kérdésért, ha igen, akkor nekem nem tűnt fel, teljesen megszoktam. És igazatok volt, artyk hozzászoktak a +20% lövedék sebességhez, mi kis tankosok meg szívunk vele. -
Itt mit kell nézni? A sok artyt? -
Renegade #10917 Humi HE sebzése: 713-1188, tehát maxot dobott és/vagy elkapta a motorodat, vagy a lőszert, ami berobbant és okozott még 100-200 HP sebzést, százból egyszer megesik -
vicces, eleve elvennem a normal tuzelesi modot az artyktol.. -
Maximum 1188-at sebezhet, szóval ha nagyon jó helyen talált el akkor simán kilőhetett ennyiből. -
kerdes, anyamba oneshotol egy hummel 1200HP-rol? -
Na az ilyeneket kéne valahogy rendbe tenni:
Ez meg a jó köröm a legrosszabb Tier 9-esben :)
-
Ezert szenvedek vele:D -
De cserébe ad egy 60as speedet, meg a tudatot, hogy még egy tank, és tiéd a Párduc. :) -
Viszont a Pvel pl. a Ferdihez fejleszted a motort. Ezerszer jobb érzés, hogy ha majd a Ferdi esetében az ágyúra mehetsz rá pl. a motor helyett.
A VK3601nél meg ha volt motor, már nem alap. A Pnél pl. nyomni kell, hogy üssön az ágyúd, mert a 88ast fel sem engedi rakni új torony nélkül. :) -
VK36 nekem tetszett alapon is mert ugye megvoltak a motorok, de a VK3001 az teljesen mas motort hasznalt ezert szopo:) -
Jó, persze, a VK sem túl jó alapból. Alapon kevés tank van ami nem fos. -
Értem, köszi a válaszokat, de amire gondoltam a Panther II és T-54. Mindkettő Tier 9es, azért kérdeztem melyik jobb. Végül Pantherre megyek, nagyon tetszik, kell :D -
ezt irtam:) alapon egy fos:) -
lammaer #10905 Ha középen vagy a tornasorban VK3601-el az sztem teljesen normális és nincs miért reklamálni, Tier szempontból is valahol ott van.
Arra kell rászokni, hogy ne azt nézd mi van az ellenségnél a legtetjén a listának, mert egyszerűen az NEM A TE GONDOD.
Azt nézd, mi van az alján az ellenséges tornasornak, és hogy azzal el tudsz e bánni. És ha találsz ilyet, akkor ésszel nekikezdeni.
Pl, én shermanban / T1-ben ki szoktam szemelni magamnak a mi tornasorunkból egy nagyot amelyik nem azzal kezdi hogy a zászló mellett beugrik a bokorba, és őt támogatom. Nagyjából körülötte sertepertélek, néha egy picit előrébb megyek (mégiscsak én vagyok a gyorsabb), hátha kiszúrok neki valamit, aztán ha van célpont, szépen elbújok a nagyfiú mögé és onnan csipkedem az ellent. -
Ezzel nem értek egyet, max. MÁS játékstílust kíván a 3001 P és H is. Ahogy mindkettőnél megvan a torony, már lehet velük kezdeni valamit.
A VK3601 egy jó tank, de amint meglett a Tiger, hozzá sem nyúltam, így inkább eladtam. -
Én attól vagyok ideges ha a játékosok mind a 2 oldalon bekempelnek, és nem lesz semmi... -
Én úgy vagyok vele, hogy tökmindegy hová tesz, mindig úgy kell játszani, ahogy tudsz. Szarni kell a balancera, mert szépen fordulhatnak a dolgok, ha értelmes emberekből áll a csapatod. Én sokkal inkább vagyok mérges, ha szar a csapatom, mintha minimaus és is4 van az ellenfélnél, nálunk meg a Panther a legnagyobb tank ... -
Nem 1 vs. 1-ről szól a játék, hanem a csapatmunkáról. Az előbb éppen egy IS-4-est és egy IS-3-ast lőttünk ki egy VK3002(DB)-vel és egy Su-152-essel közösen. Megpusztultam ugyan, de ők többet vesztettek. :) -
Igen de ha magad ala nezel te alltalaban kozepeb van az ero sorrendben VK36-al.. az ott teljesen eletkepes persze ha mar fejlesztve van.
Probald ki a VK3001P alapon:D:D:D:D na az szorakoztato:D alapon egy szarkupac:) -
Az lehet, csak egy kicsit erősebb mint a VK.
-
A T29 csak egy Tier-el magasabb, mint a VK3601... -
Jó tudom, az jó hogy ingyenes, de hát VK3601-el berak IS-4 meg T29 ellen... na mind1, azért jó játék, szeretem