A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem a forgás nem befolyásolja ugyanúgy,mintha a lövegtornyod forog.Nekem ugy tünne fair-nek.Viszont ha már láthatóságról beszélünk egy TD-nek lővés után nagyobbnak kell lennie a láthatóságnak,mint egy tanknak,mivel az alacsonyabb építésű td lövege nagyobb port verhet mint egy forgó tornyú tank.Persze kivétel az M10,amit a mai napig nem tekintek TD-nek.:)
Nem fair, de a játékmechanika szempontjából elviekben így működik. Egyébként korábban azt hittem, hogy a torony forgatása mozgásnak minősül, de a jelek szerint mégsem.
Az, hogy a TD'k ágyúja közelebb van a talajhoz, nem feltétlenül igaz, lásd Ferdi vagy JagdTiger. Na annak az ágyúja nincs éppenséggel közel a talajhoz.
A porfelverés már ötlet szintjén fel lett vetve a hiv. fórumban, de állítólag túl sok számítást igényelne.
Cifu,ezt le is teszteltétek?Tehát ha egy JagdPantherrel forogsz az mozgást jelent,nem pedig egy helyben való forgást?
Nincs megkülönböztetve a forgás és a mozgás. Mindkettő ugyanazt jelenti álcázás/láthatóság szempontjából.