A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A hétvégén egy lájtos platoonban voltam Kingel.Ő huzza a t-29-et és gondoltam Tier 7, húztom a Tigrist.Már minden pályán tudjuk ki merre megy,általában én lánctalpra megyek,ő kivégzi az ellenfelet.
Az a paprikajancsi tornyú T-29 nem olyan rossz.A stock T-29 gyorsabb,mint a fejlesztett Tigris.Viszont a vékonyabb lánctalpja ugyanolyan nyomot hagy,mint a tigris széles tappancsai.:)
Ha nem 100%-os a tigrised lövegkezelője,számíts sok miss-re.:))
Pompás a fordulékonysága a tigrisnek.Ajánlom a tankot forgatni,mint a tornyot!
Szóval nem rossz a kis macska,de nem is ez a lényeg.Sajnos a hétvégi ligameccsből azt szűrtem le,hogy nem összeszokott a társaság,még 3 ember se érez rá arra,mit csinál a másik.Szombaton taktikusan vertek meg minket,szerintem sokkal de sokkal többet kellene együtt játszani.Ha kijön a végleges játék a klánharcban nagyon alul fogunk teljesíteni.