banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    T32-34-30 is ilyen :)

Tegnap T34-el mentem, egyedül voltam, erre feltűnt szemből egy Is-7...(nem volt semmi fedezék) na mondom itt végem van. Első lövése lepattant én meg oldalba lőttem párszor, második lövése is lepattant és addigra már alig volt hp-je, a harmadik eltalált de aztán kivégeztem :) Nem szabad egyből adatok alapján megítélni egy tankot.
    Tegnap raktam fel a 120mm-es T53-as ágyút a T34-re és azonkívül hogy brutálisan néz ki még elég hatékony is, csak a hosszú célra tartási idő zavar (3mp).
    Első körömben kilőttem vele egy 11%-os és egy 66% Is-4-et, egy 100%-os Vk45-öt, meg 6 közepes tankot.

Azt hinné az ember hogy papírtank, de nagy távolságból mindig a tornyomat találják el, mert jó nagy :)