banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SuLtAN17
    Azért az vicces volt ma, a valentine kódos játékkal kezdtem el, és megpróbáltam kilőni egy tigrist lőttem mindenhová, fara, lánctalp stb, leadtam vagy 20 lövést erre megfordult és agyonlőtt:)) Egyébként lenne pár kérdésem. Az aranyat azon kívül, hogy prémium accból hogy kapod még máshogy? Időközönként kapsz 150-t?:) És miért nem tudom az aranyat xp-re váltani, napi egyszer lehet csak van valami rejtett cd? Mert váltottam 15 aranyat xpre és most nem tudok. Egyébként az aranyat mire érdemes használni mert gondolom töltényekre fölösleges elkótyavetyélni :) Még annyit hogy a szovjet ágon a IS nehéz tank fele indultam el, nem tudom hogy jól választottam-e ha nem akkor még tudok váltani. Előre is köszi aki válaszol és szán időt arra hogy elolvassa amit írtam :)