A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pedig mióta van Is-7-esem, rájöttem hogy szemből sem kemény annyira.
Ha nem forgatom be, akkor átütik az alját. (Bl-9 is lőtte már át ott)
Ha beforgatom, akkor meg a felső része lesz gyenge, aztán kapom szemből az ammo racket. (de még egyszer sem robbant fel)
Tegnap a tornyomat lőtte át egy E-75, mert kb. 20 fokban elfordítottam. Ennyi elég is volt neki.
Akkor jó az Is-7, ha elrejtheti az alját, és az összes ellenfél szemből lövi, teljesen szemből. Ha már az egyik előtted van, a másik meg oldalt, akkor nem tudod úgy beállítani hogy valamelyik ne lője át...
Az oldala is gyenge. Persze van rajta egy vékony csík amit nem lehet sebezni, de hát...nem ott lövik :)
Néha random csatában úgy érzem hogy az E-100 a 150-es ágyúval sokkal erősebb...hatékonyabb vagyok vele, még ha szemből nem is olyan erős, nem tudom mi lehet az oka, talán a 750-es átlagsebzés, vagy a több HP...esetleg az hogy óvatosabban megyek vele.
De az Is-7 sem "godmode on", jelenleg 45% a winrate-m vele, ami szánalmasan kevés, pedig én megpróbálok mindent :D De nem...szerintem nem jobb az E-100-nál, inkább egy szinten van vele.
Mikor még csak E-100-asom volt akkor nem így gondoltam, ennyit tesz az hogy kipróbálja az ember...