World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

noname23
TD specifikus a pálya kissé xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Szokott még mostanában is az asszony játszani?

Tegnap 3-an rikoltoztunk neked Ruinbergen, hogy mint top tankunk (Is4) ugyan ne menj már ki oldalra meghalni amikor a másik oldalon volt vagy 4 T54-es, de még csak vissza se szóltál... 😞

Nem rossz ezzel szemben pl.: (nem prémium fiókkal)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

kezd a tokom telelenni evvel a jatekkal.. eza lathatosagi rendszer egy vicc.. 6x lott ram a joember 6x!! es nem lattam. de nem csak en, a tarsaim sem!

nonszensz.
Hát mégis, mivel jutalmazzák az embereket akik pénzt költenek? 😊

Két alternativa van:
- vagy mindenki fizet, ahogy köll
- az fizet aki akar, de cserébe elõnyt kap

A WOT sztem jól megragadta az elõnyt: egy csatában a fizetõs gyerek tankja nem lesz erõsebb mint más ugyanolyan tipusú tankja, tehát a nem fizetõs nem érzi annyira a hátrányt mint más MMOban (pl: Navyfield, ahol brutális prémium hajók vannak). Viszont a pénzért kap jelentõs elõnyt.

Ez a sok esetben független dologgal vitatkoznék, de most nincs kedvem (értékeld 😊 )

A +50% Xp és a jóval nagyobb profit független ettõl, az annyi és kész.

Bug nélküli szoftver nincs, és a béta bõven képet adott róla milyen a játék. Ha játszani akarsz vele komolyabban, sztem nagyon megéri a prémium.

Alkohol és gyógyszerfüggõségemet elcserélném onlány tankcsatákra,tudna valaki segiteni?!
Bassza meg!Elõfizetem!😊
15 sörrel,vagy 2 doboz Frontinnal kevesebb,leszarom!
Remélem megéri majd.
A 6.3.7 6.3.8 6.3.9 orosz verzióhoz nincs valami alternatív letöltési lehetõség? 2 órája nem lehet tölteni az orosz oldalról õket nem csinál semmit a link. 0.6.4 teszt miatt érdekel.

WoT: Nishizumi77

Félreértés ne essék,nem a havi 2500 ft ot sokallom érte!
Inkább az elvet ahogy mûködni fog az egész.
Minél többet költesz,annál jobb leszel.
Na jó ez igy nem igaz,csak van benne igazság sajna.

Frostfrog Gun, hurrá! 😊

Eagle16
😄

Ez meg a JT ágyúja a 0.6.4-bõl. A DPS kisebb lett, milyen meglepõ.

KÉP

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mhh..., ezek szerint kapunk tier8 artykat, meg nem is. 😊

Talán az a sok, hogy kiadsz olyasmiért 2,5k-t ahol a fejlõdésed, eredményed sok esetben független a te képességeidtõl?
Attól, hogy fizetsz ugyan olyan bugos szar marad a játék, ugyan úgy a szerver dönti el, hogy adott körben a fütyi melyik végére állít ráadásul az idióták aránya szvsz állandó itt is mint az életbe és ha kifogod, hogy napokig olyan csapatokba rak ahol túlteng az említett egyedek száma akkor csak lapátolod ki az ablakon a pénzt.

Olvassák le a számról: NEM LESZ GÁZÁREMELÉS!

Eagle16
Én sem akarlak kiábrándítani téged, de ezeken csak az az egy ágyú lesz 😊 Nem lesz rá többféle választás.

Szóval olyan 2250-3750 körül lesz majd a top ágyúik sebzése. 😊

Miért nem lepõdtem meg ezen? 😊

Nem kell emiatt rinyálni. A GW-Tiger-ek se lettek mindent eldöntõ pusztító halálsugarak, ezek se lesznek.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem akarlak kiábrándítani, de ez a sebzés még csak az alapágyúra vonatkozik...<#nevetes1>

Továbbmegyek: nem is fogjátok látni õket, mert a világ másik felébõl láthatatlanúl szorják majd a halált, és még ha 100 méterre megközelíted akkor se fog megjelenni, csak amikor már rádküldte az ioncsapást 😊

1688-2800 HE damage... nem is akarom látni õket.... 😄

Lehet suttyó vagyok meg nem empatikus személy, de aki ezt a játékot tolja annak csak a vas ára valószinüleg meghaladja az minimálbért... plusz tegyük hozzá a havi internetelõfizu költségét...

És máris én sem értem, mi olyan sok 2500 HUFon...

Még nem is láttátok õket, honnan tudjátok, milyenek lesznek? 😊

noname23
miért idáig is vannak bõven su51 meg su14-el ezután meg hemzsegni fognak hogyha ezeket meglátják fõleg az amcsiét ami már jobb mint a mostaniak

a.carkey
Nem kell a KThoz két hónap! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Keddtõl loltracktorok és PZII-PZIIIak.

Erre gyúrva tegnap megnéztem a Krepost Brest c. háborús filmet. Nem egy Talvi Sota, de azért nézhetõ. Van benne három PZIII.

A medve nem játék.

Gondolom az lesz mint a Wowban!
Kezdesz egy Panzer II-essel,leadod valami csoró Indiai csávónak,az 2 hónap éjjelnappali munkával feltápolja neked Királytigrissé,azt tölti át neked,te meg utalod a lóvét!
Az hogy a valóságban mindenki jobban jár akinek már "van" azt kénytelen az ember elfogadni.de itt ahol tulajdonképpen azért vagyunk hogy elfelejtsük a valóságot picit!?
Milyen fantasztikus gépek a 1,59-2,01-es tûzgyorsasággal és a 13-19°/sec jármûtest fordulással. 😄 Kétlem hogy ezek valóban élvezetes játékot nyújtanának.
Igazat szóltál!
Büdös itthon fizetni a dolgokért,csak éppen nincs kalibrálva az elõfizetési dij az adott ország minimálbéréhez!
De abbahagytam a sirást,elegen sirnak helyettem!
Üdv
Rossz ómen! Rossz ómen! Már állítják a keresztet, készülj...<#hehe>

XP! Erre ennyit?! 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Buta kérdés, ha nincs arany akkor nincs új garázs hely, se dupla tapasztalat vagyis jóformán semmi. 😊
Fizetésre visszatérve havi pénz lesz (1 hónap pl. 2500) vagy van egy ilyen kifizetem a játékot pl. 10.000 Ft az jó az elsõ hónapra utánna meg perkálahtom a havi 2500 ha szeretnék "extrákat".
Vagy ez a 3 csomag ajándék tankkal ez valami kezdés elõtti prémium csomagok.
Tehát rá érsz elõfizetni 12-én 2500 Ft.-ért, és semmi bónusz tank csak kezded az elejétõl, persze plusz arany és kész?
Egy kicsit egyveleg lett ez az egész, de remélem megértitek. 😊)
A probléma az hogy büdös fizetni játékért itthon!!! Lehet játszani ingyen is, és elég korrekt módon a többi prémiumos MMO-hoz képest..

Ha keveset tudsz játszani nem kell havi prem! De mi 2600 forint ma? 7 liter benzin? 2 mozijegy? vagy ott sem fizettek?

Ok akkor füzetek 5000 havonta,és T-90 essel alázok mindenkit😊)))
Én T-55 vezettem annó,és kurvára tetszett mit ne mondjak.
Az ember irányit egy 36 tonnás vasat,nem semmi!😊
Aki elõfizet Exp szempontjából másfélszer jobban fog haladni, a pénz meg relatív.

Tegyük fel Standard Account-tal vesztes csata ad 20K creditet, ebbõl 10K javítás 5K lõszer. Van rajta 5K hasznod. Ez gyõzelem esetén 30K credit és így már 15K profitot termeltél.
Egy ugyanilyen 30K credites gyõztes kör Premium Accounton 45K-nak felel meg, amely 30K profit. Eddig ez jól hangzik, na de mi történik, ha Standard accounton a 30K-bõl szintén lejön a 30K javítás&lõszer, esetleg még mínuszba is kerülsz a javító csomag vagy tûzoltó készülék használata miatt?
Ez esetünkben annyit eredményez, hogy a prémiumos csóka még mindig pluszban marad és vigyorog, mint a vadalma, míg a másik...<#vigyor2>

A végén még a ruszkik,hadrendbe állítják a katyusát is.
Már várom 😞

noname23
az a 2500ft 1x alkalom nem lenne sok de itt kifizetsz 10hónap játékért 25000ft-ot<#nevetes1> és ha már elkezdted akkor nem hagyod veszni a már nehezen megszerzett tankod és még többet költesz el egy olyan játékért amit csat jó drágán bérelsz

noname23
tûzérség<#gonosz2>lópikulát ezek már valami hibrid légierõ atomtámadás keverékei
én a tüzérséget úgy képzelném el ebben a játékban mint anno matekozzanak csak a <#lama>-ák és ne repülõgépbõl bombázzanak

Manapság 2500 forint nem sok egy olyan hobbiért ami "kézzel fogható"!
De egy olyanért aminél egy áramkimaradás,egy gonosz hekker vagy mit tudjam én mi vagy ki,hónapok "munkáját" semmissé teheti!
Nem akartam itt filozofálni,de sajnos azt látom a kemény mag menni fog,de aki hobbiként próbálja ezt játszani,hamar ki fog kopni!
Akkor viszont hamar elnéptelenedik az egész,mármint ha nem lesz még pénzzel együtt sem sikerélmény!
Pedig hangulatos gém,és remélem az idõ majd megcáfol!!!
Eagle16
Ez így nem igaz...én az orosz szerveren prémium nélkül vittem el a játékot T29-ig, KV-3ig, T-34-esig és nem mondanám hogy szenvedés volt, így is élveztem. Igen, lassabban fejlõdik az ember, de ez nincs összefüggésben azzal hogy mennyire élvezetes. Pár tank az valóban csak kínlódás, de túlélhetõ...ilyenkor kell arra gondolni hogy nem fizettem érte semmit.

Aranyat csak az kap aki fizet érte.

És ezek mit lõnek? MIRV nukleáris robbanófejet? 😊

Tier7-ig elõfizetés nélkül is tudsz haladni, ha jól játszol tudsz profitot termelni. Igaz, nyilvánvalóan lassabb a fejlõdés.
Efelett azonban brutálisan minuszos leszel prémium nélkül (direkt igy csinálták meg), szóval vagy prémiumozol vagy minden minuszos kör után mész 2-3 meccset egy pénzszerzõ tankkal (Tier5 pl sherman, stug).

Sajnos a pénz beszél a Tiger meg 50-ig fejlõdik.
Ilyen a mai világ,de persze teljességgel megértem az üzleti szempontjaikat!
Kisfish!
Szerintem nyugodtan készitheted a havi 2500 ft-odat,ha csak nem akarsz flusztráló órákat eltölteni ingyenesen!
Tehát 12-én is lehet játszani, ha nem fizetek.
Mindenki a nulláról indul, csak a ki nem fizet az sokkal lassabban fejlõdik, aranayat minimált kap vagy egyáltalán nem és akkor fejlõdni sem tud?
Tehát mindenképpen elõ kel fizetni ha élvezni is akarod a játékot?
Eagle16
Én kinézem belõlük, hogy késõbb elviszik Tier 10-ig is ezeket, ahogy a med. tankokat is...az én véleményem a régi, Tier V-ig kellene SPG és kész.

Eagle16
A tank, amit kapsz az örökre megmarad, mellé az arany meg addig marad meg amíg el nem költöd 😊
12.-étõl élesben megy majd a játék, de az is tud majd vele játszani aki nem fizet, csak neki nem lesz meg a havi prémium, mert ugye nem vesz goldot.
Igen, felesleges, kedden minden törlõdik, kivéve a felhasználóneved és az ajándék Valentine tank, de az csak akkor járt ha akkor és ott regisztráltál amikor adták és ahol adták.
Ha játszottál a zárt bétában is, jan. 27-e elõtt, akkor még kapsz egy M4-es Sherman tankot is ajándékba.

Cukii
Felteszem a kérdést: Szükség van még ezekre?

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Eagle16

Látom havi 2500 lesz hogy lépést tudj tartani az elittel majd!
Ez a havi 65 ezer lakástörlesztõmhöz kevés,ahhoz hogy passzióból kenem havi 20 órát sok.