World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Tegnap 3-an rikoltoztunk neked Ruinbergen, hogy mint top tankunk (Is4) ugyan ne menj már ki oldalra meghalni amikor a másik oldalon volt vagy 4 T54-es, de még csak vissza se szóltál... 😞

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
nonszensz.
Két alternativa van:
- vagy mindenki fizet, ahogy köll
- az fizet aki akar, de cserébe elõnyt kap
A WOT sztem jól megragadta az elõnyt: egy csatában a fizetõs gyerek tankja nem lesz erõsebb mint más ugyanolyan tipusú tankja, tehát a nem fizetõs nem érzi annyira a hátrányt mint más MMOban (pl: Navyfield, ahol brutális prémium hajók vannak). Viszont a pénzért kap jelentõs elõnyt.
A +50% Xp és a jóval nagyobb profit független ettõl, az annyi és kész.
Bug nélküli szoftver nincs, és a béta bõven képet adott róla milyen a játék. Ha játszani akarsz vele komolyabban, sztem nagyon megéri a prémium.
15 sörrel,vagy 2 doboz Frontinnal kevesebb,leszarom!
Remélem megéri majd.
WoT: Nishizumi77
Inkább az elvet ahogy mûködni fog az egész.
Minél többet költesz,annál jobb leszel.
Na jó ez igy nem igaz,csak van benne igazság sajna.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Attól, hogy fizetsz ugyan olyan bugos szar marad a játék, ugyan úgy a szerver dönti el, hogy adott körben a fütyi melyik végére állít ráadásul az idióták aránya szvsz állandó itt is mint az életbe és ha kifogod, hogy napokig olyan csapatokba rak ahol túlteng az említett egyedek száma akkor csak lapátolod ki az ablakon a pénzt.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
És máris én sem értem, mi olyan sok 2500 HUFon...
Erre gyúrva tegnap megnéztem a Krepost Brest c. háborús filmet. Nem egy Talvi Sota, de azért nézhetõ. Van benne három PZIII.
A medve nem játék.
Kezdesz egy Panzer II-essel,leadod valami csoró Indiai csávónak,az 2 hónap éjjelnappali munkával feltápolja neked Királytigrissé,azt tölti át neked,te meg utalod a lóvét!
Az hogy a valóságban mindenki jobban jár akinek már "van" azt kénytelen az ember elfogadni.de itt ahol tulajdonképpen azért vagyunk hogy elfelejtsük a valóságot picit!?
Büdös itthon fizetni a dolgokért,csak éppen nincs kalibrálva az elõfizetési dij az adott ország minimálbéréhez!
De abbahagytam a sirást,elegen sirnak helyettem!
Üdv

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Fizetésre visszatérve havi pénz lesz (1 hónap pl. 2500) vagy van egy ilyen kifizetem a játékot pl. 10.000 Ft az jó az elsõ hónapra utánna meg perkálahtom a havi 2500 ha szeretnék "extrákat".
Vagy ez a 3 csomag ajándék tankkal ez valami kezdés elõtti prémium csomagok.
Tehát rá érsz elõfizetni 12-én 2500 Ft.-ért, és semmi bónusz tank csak kezded az elejétõl, persze plusz arany és kész?
Egy kicsit egyveleg lett ez az egész, de remélem megértitek. 😊)
Ha keveset tudsz játszani nem kell havi prem! De mi 2600 forint ma? 7 liter benzin? 2 mozijegy? vagy ott sem fizettek?
Én T-55 vezettem annó,és kurvára tetszett mit ne mondjak.
Az ember irányit egy 36 tonnás vasat,nem semmi!😊
Tegyük fel Standard Account-tal vesztes csata ad 20K creditet, ebbõl 10K javítás 5K lõszer. Van rajta 5K hasznod. Ez gyõzelem esetén 30K credit és így már 15K profitot termeltél.
Egy ugyanilyen 30K credites gyõztes kör Premium Accounton 45K-nak felel meg, amely 30K profit. Eddig ez jól hangzik, na de mi történik, ha Standard accounton a 30K-bõl szintén lejön a 30K javítás&lõszer, esetleg még mínuszba is kerülsz a javító csomag vagy tûzoltó készülék használata miatt?
Ez esetünkben annyit eredményez, hogy a prémiumos csóka még mindig pluszban marad és vigyorog, mint a vadalma, míg a másik...<#vigyor2>#vigyor2>
Már várom 😞
én a tüzérséget úgy képzelném el ebben a játékban mint anno matekozzanak csak a <#lama>#lama>-ák és ne repülõgépbõl bombázzanak
De egy olyanért aminél egy áramkimaradás,egy gonosz hekker vagy mit tudjam én mi vagy ki,hónapok "munkáját" semmissé teheti!
Nem akartam itt filozofálni,de sajnos azt látom a kemény mag menni fog,de aki hobbiként próbálja ezt játszani,hamar ki fog kopni!
Akkor viszont hamar elnéptelenedik az egész,mármint ha nem lesz még pénzzel együtt sem sikerélmény!
Pedig hangulatos gém,és remélem az idõ majd megcáfol!!!
Aranyat csak az kap aki fizet érte.
Efelett azonban brutálisan minuszos leszel prémium nélkül (direkt igy csinálták meg), szóval vagy prémiumozol vagy minden minuszos kör után mész 2-3 meccset egy pénzszerzõ tankkal (Tier5 pl sherman, stug).
Ilyen a mai világ,de persze teljességgel megértem az üzleti szempontjaikat!
Kisfish!
Szerintem nyugodtan készitheted a havi 2500 ft-odat,ha csak nem akarsz flusztráló órákat eltölteni ingyenesen!
Mindenki a nulláról indul, csak a ki nem fizet az sokkal lassabban fejlõdik, aranayat minimált kap vagy egyáltalán nem és akkor fejlõdni sem tud?
Tehát mindenképpen elõ kel fizetni ha élvezni is akarod a játékot?
12.-étõl élesben megy majd a játék, de az is tud majd vele játszani aki nem fizet, csak neki nem lesz meg a havi prémium, mert ugye nem vesz goldot.
Igen, felesleges, kedden minden törlõdik, kivéve a felhasználóneved és az ajándék Valentine tank, de az csak akkor járt ha akkor és ott regisztráltál amikor adták és ahol adták.
Ha játszottál a zárt bétában is, jan. 27-e elõtt, akkor még kapsz egy M4-es Sherman tankot is ajándékba.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Ez a havi 65 ezer lakástörlesztõmhöz kevés,ahhoz hogy passzióból kenem havi 20 órát sok.