A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
igen, én az ilyennek nem adnék prém tankot, csak bizonyos csataszám után, bár ezt már tárgyaltuk a fórumban.
csak ez nem fog bekövetkezni, mert úgy alacsonyabb lenne a bevételük!
#107122 többször volt már hogy csak 2-en éltünk haverral mert ezek egyből elhaltak, védtük a zászlót szedtük a hp-t és nem bírtunk el velük, de sokszor majdnem meg néha igen! :D
Tegnap óta meg van a maus, és amikor egyedül mentem vele, mindenki otthagyott, gondolták egyedül lefogom, és többször volt olyan hogy közrezártak és nem segített senki.
Húzzák a zászlónkat és én megyek vissza egyedül..
sok sok sok rengeteg olyan köröm volt hogy azt kellett mondanom hogy ezt nem hiszem el.
megbeszéltük haverral hogy ha kilőnek ne nézzünk más játékost, mert egyszerűen olyan dolgokat művelnek hogy hihetetlen..
az meg hogy valakinek kevesebb a killje mint a csata száma, az azt is jelentheti, hogy minden kis húgy tankot kipróbált és szenvedett vele, amiken olyan ágyú volt rajta, hogy egy nagyobb tank seggén sem sebzett semmit :D
aki csak 1 ágat húz először, és utána vesz egy tier 8-as prémium tankot, annak már más képet fog mutatni a statisztika, mint olyannak aki a szarokkal is játszik.
persze vannak sokan akik megveszik és azzal sem boldogulnak, mert nem tudnak taktikásan helyezkedni, és nem tudják mit hol szabad lőni, és mikor.
nekem 3 973 csatám volt eddig, és 3 388 killem.
ha kihagyok tankokat akkor teljesen más lenne a statisztika.
a győzelmi arányom meg 47%
47%-os aránnyal is hoztam le csatákat, volt hogy 1vs5-ben vagy 2vs 8ban.
(szerintem akiknek igazán jó az arányuk, azok században játszanak a saját csapatukkal)