World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
2. KV3-ig, T-54-ig, az egyik sem robbant még fel, csak úgy
4. szovjet bug: t-54 elõl is hordja az üzemanyag tartályait, viszont azt látod, nem tudom, hog az csak lassít, vagy pukkanhat is
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Én csak szovjet tankokat láttam egy lövéstõl halni. (fõleg T-43-at, T-44-et, T-54-et, de KV-3-at, Is-4-et is) bár volt egy gyanús eset mikor az E8-as Shermanbõl egy lövéssel kiszedett egy Is-3...hát az fura volt, de azon kívül semmi, pedig összességében már szerintem 15-20k csatánál simán járok tavaly óta.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
2. talán próbáld ki mivel orosz vonalon ha jól látom nem igazán van tapasztalatod
3. ezt nem vitatom
4. mint már írtam van bug orosz vonalon is viszont az tény, hogy a németnél sokkal több
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
-mindenki tudja, hogy bármelyik tank választható
-nincsen olyan tank a játékban ami csak úgy felrobban (persze ettõl még hihetsz ebben)
-a játékosok zöme elfogadta, hogy a szovjet tankok erõsebbek a német riválisuknál, hol csak egy picit, hol röhejesen (kivéve a t7 med ágat). Ezt a T-54el kapcsolatban az egyik fejlesztõ is megerõsítette (azoknak is legyen sikerélmény akik ügyetlenek). Ennek fényében vicces, hogy panaszkodsz a t-54re.
-a fejlesztõk elfelejtették közölni a játékos állománnyal, hogy telerakják (bennehagynak) számtalan buggal, ami csak a német tankokat sújtja
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/04/shot_709.jpg
Itt ragadnám meg az alkalmat a tankvezetõ társakat megkérném vegyen mindenki arty-t és menjen naponta pár kört kizárólag arty vadászat céljából.
Azt tapasztalom egyre inkább terjed, hogy az arty-k addig amíg nem nyírják ki egymást addig nem nagyon foglalkoznak mással.
Szerencsénkre.
Használtam, használom mindkettõt német vonalon a heviket és érdekes módon ott egynél még hasonlóvak sem találkoztam.
Amúgy nem értem ezt az állandó vinnyogást, semelyik tank nincs letiltva a játékban nyugodtan kifejleszthette volna aki akarta.
A bibi a T9es P testvérek esetében a páncélzatban és a mozgékonyságban van. A Pershing és a P2 nagyon jól átlõhetõ még szembõl is, mindkettõ jó magas is, a mozgékonyságuk pediglen átlagos. A Panther pedig tapasztalataim szerint nagyon jól világit még fényes nappal is.
Jót tesz a HardWipe a játéknak, már alig várom.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Borzasztó!!!! Miért nem gyengítik már a T-54-et?
Lassan elérjük, hogy mindenki csak azzal fog menni és akkor marha sokszínû lesz a játék.
15db t-54 vs. 15db t-54 szép kilátás.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

WoT: Nishizumi77
Rákattintok a fórum gombra, be is adja a fórumot, de amint rákattintok, hogy register, azonnal visszadob a játék regisztrációs oldalra.
Vagy rossz helyen próbálom? Az eu-s oldalon próbálom. Mit csinálok rosszul? Pedig már 4-et csináltam tavaly..
Jó nagyot oda lehet sózni a KV-val és általában az 5-6 tierû gyors tankok nem bírják sebzést. Volt már rá példa, hogy körözött körülöttem és lõdözött, de egyszer csak odaért a csövem elé és akkor rotty neki. Tehát ha nem jön be semmilyen kritikus találat, akkor én sokkal nagyobb esélyt látok a KV-3-ban.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Az más kérdés, hogy a T-54 képes erre...😊
Vissza írja, hogy vár rendes csatára, mondani sem kell, hogy ez azért mindenkinél kibaszta a biztosítékot, noobozás, kisgyerekezés, stb. Vissza írta, hogy õ 34 éves, és mi vagyunk a hülyék mert meghaltunk. Bár fölényesen nyertünk, de az ilyen minek játszik, erre még azt sem lehet mondani, hogy gyerek és fél vagy nincsen taktikai érzéke?
T54 gyengébb mint a P2 meg a Pershing... LOOOOOOL.
Pl az ágyúja vmivel gyengébb mint az IS3-as BL9-ese.
Az ok volt, hogy a T29 sokkal jobb volt (éppen az ágyúja miatt) mint a másik két T7 heavy, na de a T32...?
T-54et meg köszönjétek nekem, biztos én is hozzájárultam a statisztikához amikor ammo rackeltem a wargamingos gyereket a 100%-os T-54esben. Be is irtam ugye neki, hogy buffolniuk kéne mert állandóan meghalnak 😄