World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én lõttem már ki IS-7et szembõl IS-7el egy lövésbõl😊

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

1. MMO-ban azt hittem van balance...vagy, ha indul az éles és mondjuk már eljutsz az IS3ig és egyszer csak úgy döntenek a fejlesztõk, hogy ok, a német ágat szanaszét buffolják ÉS nerfelik a szovjet ágat akkor, ha te ezen felháborodnál az "vinnyogás" lenne? Erre azért pofátlanság lenne azt mondani neked (tekintettel a beleõlt idõdre, meg mondjuk még tetszenek is), hogy ej, ne rinyálj válaszottál volna német, vagy amcsi ágat!
2. KV3-ig, T-54-ig, az egyik sem robbant még fel, csak úgy
4. szovjet bug: t-54 elõl is hordja az üzemanyag tartályait, viszont azt látod, nem tudom, hog az csak lassít, vagy pukkanhat is

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Az nem megoldás ha azt mondod hogy használja mindenki az OP tankot...valami balansz kéne, különben mi a fenének csinálták meg a másik két T9-es med.-et?

Én csak szovjet tankokat láttam egy lövéstõl halni. (fõleg T-43-at, T-44-et, T-54-et, de KV-3-at, Is-4-et is) bár volt egy gyanús eset mikor az E8-as Shermanbõl egy lövéssel kiszedett egy Is-3...hát az fura volt, de azon kívül semmi, pedig összességében már szerintem 15-20k csatánál simán járok tavaly óta.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

1. nem igazán úgy jön le mintha tudná mert akkor használná és nem vinnyogna
2. talán próbáld ki mivel orosz vonalon ha jól látom nem igazán van tapasztalatod
3. ezt nem vitatom
4. mint már írtam van bug orosz vonalon is viszont az tény, hogy a németnél sokkal több

motor elõl-hátul, lyukas páncél, gyengített páncél, no hulldown, jpzIV ágyú statok

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A láthatóságon mik azok a bugok? Gondolom a számtalan bugból párat fel tudsz sorolni. 😊

látom új vagy, összefoglalom a témát:

-mindenki tudja, hogy bármelyik tank választható
-nincsen olyan tank a játékban ami csak úgy felrobban (persze ettõl még hihetsz ebben)
-a játékosok zöme elfogadta, hogy a szovjet tankok erõsebbek a német riválisuknál, hol csak egy picit, hol röhejesen (kivéve a t7 med ágat). Ezt a T-54el kapcsolatban az egyik fejlesztõ is megerõsítette (azoknak is legyen sikerélmény akik ügyetlenek). Ennek fényében vicces, hogy panaszkodsz a t-54re.
-a fejlesztõk elfelejtették közölni a játékos állománnyal, hogy telerakják (bennehagynak) számtalan buggal, ami csak a német tankokat sújtja

Ez nem volt annyi de jobban jön ki.

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/04/shot_709.jpg

Itt ragadnám meg az alkalmat a tankvezetõ társakat megkérném vegyen mindenki arty-t és menjen naponta pár kört kizárólag arty vadászat céljából.
Azt tapasztalom egyre inkább terjed, hogy az arty-k addig amíg nem nyírják ki egymást addig nem nagyon foglalkoznak mással.
Szerencsénkre.

Wehehe, jól leirtottad az artykat, ügyes :-)

Nem, amirõl még tudok az a T-44-is.
Használtam, használom mindkettõt német vonalon a heviket és érdekes módon ott egynél még hasonlóvak sem találkoztam.
Amúgy nem értem ezt az állandó vinnyogást, semelyik tank nincs letiltva a játékban nyugodtan kifejleszthette volna aki akarta.

tehát szerinted a játékban lévõ, közel száz jármû közül a t-54 az, amit a t tankgyár (szponzorálják a fejlesztõket) és a szovjet tank imádatt ellenére úgy csináltak meg, hogy egy átlagos 200-400at sebzõ ágyú ki tudjon lõni akkor is, ha 100%-on van?

Köze nincs az ammo rack-hez.

Ammo racktól BÁRMI meg tud halni egy lövéstõl, ez nem T54 specifikus.

Például, hogy egy lövéstõl is tudnak halni ha tudod hova kell lõni?

Szacsa: a P2-nek az ágyúja (amivel megölt 10x is) remek. Akárcsak a Pershingé.

A bibi a T9es P testvérek esetében a páncélzatban és a mozgékonyságban van. A Pershing és a P2 nagyon jól átlõhetõ még szembõl is, mindkettõ jó magas is, a mozgékonyságuk pediglen átlagos. A Panther pedig tapasztalataim szerint nagyon jól világit még fényes nappal is.

Milyen gyengesége van a T54-nek ami a P2nek nincs?

Irtam tegnap, mostmár Tier7-es heavyk ellen is berakja a T-54et ez a "folyamatosan fejlesztett" balancer.

Kb. 3db Tigris tud elbánni 1 db. T-54-el, iszonyat jó a balnce és mostanában egyre többször tapasztalok hasonló helyzetet.
Jót tesz a HardWipe a játéknak, már alig várom.
Az lehet, de itt 7+2Panther 2 van, velük szemben meg alacsonyabb tierû heavyk vannak java részt.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Múltkor én 8cat linkeltem be.<#csodalk>

Miért van a Tigerek ellen TigerII, meg T54 rendelve?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Vajon melyik oldal gyõzött? 😊
Borzasztó!!!! Miért nem gyengítik már a T-54-et?
Lassan elérjük, hogy mindenki csak azzal fog menni és akkor marha sokszínû lesz a játék.
15db t-54 vs. 15db t-54 szép kilátás.
V43 1105
Azt jelöli hogy platoonban vannak.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Már akartam kérdezni, hogy a nevek mellett az az ezust-arany 1 és 2 mit jelent?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

<#eljen>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

comment nélkül

Ez a kettõ rám mászott.

Én játszottam T-54el is meg P2vel is mind a 2 tank nagyon jó, megvan a saját gyengeségük, erõsségük.

WoT: Nishizumi77

Nem értem én ezt a P2 mizériát. Tegnap csak a P2 lõtt ki legalább 10x. Nem azt mondom, hogy OP, de nem gyenge az biztos. Bár nekem nincs, de az tuti, hogy ez is olyan dolog lehet, hogy akinek van az még erõsebbet szeretne. Én tegnap már agyvérzést kaptam tõlük, de nem csak én. Mert oké, hogy béna vagyok és nem tudok játszani, de hogy senki sem? Mert ugye mégis fura, hogy bejön a bázisra, kilõ három tankot és elmegy 15 %-on. Pedig belelõttem nem is kis tankkal (TD), de fel sem vette, a második kicsit sebzett rajta. Aztán kilõtt engem is. Szóval akinek ilyen van csak örülhet, mert szerintem jó kis tank. <#worship>
Srácok, próbálok havernak csinálni egy accountot, de a fórumra nem tudok regelni, mert mindig azt az oldalt adja be, ahol a fórumra regelt nevet is meg kéne adni, pedig az még nem történt meg, és ugye kérné. De mivel nincs meg, kipirosodik a mezõ.
Rákattintok a fórum gombra, be is adja a fórumot, de amint rákattintok, hogy register, azonnal visszadob a játék regisztrációs oldalra.
Vagy rossz helyen próbálom? Az eu-s oldalon próbálom. Mit csinálok rosszul? Pedig már 4-et csináltam tavaly..

Én KV-3-ra szavazok. Ritán sikerült elkapniuk 1vs1-ben a kis gyors girnyóknak. Persze volt rá példa.

Jó nagyot oda lehet sózni a KV-val és általában az 5-6 tierû gyors tankok nem bírják sebzést. Volt már rá példa, hogy körözött körülöttem és lõdözött, de egyszer csak odaért a csövem elé és akkor rotty neki. Tehát ha nem jön be semmilyen kritikus találat, akkor én sokkal nagyobb esélyt látok a KV-3-ban.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Jaj, a tier 5 mediumoknak nem az a feladata (meg amúgy egyiknek sem), hogy heavy tankokkal keménykedjenek szemtõl szemben... <#falbav>

Az más kérdés, hogy a T-54 képes erre...😊

Megvan a 100mm D10T ágyú KV3-ra.És tényleg nagyon jó.Elég pontos,ruinberg pályán robogtam mikor az egyik utca mellett elmentem és megláttam bent az utcában egy Vk32-est vaktában rálõttem és talált,teljes sebességgel mentem,és nem közelítettem rá.Másik Kv3-at négy kocka távolságról csipkedtem.

Fejlesztett t34 és shörmi kilõve.Azt hittem keményebb diók.

Amelyik ügyesebb, okosabb és jobban céloz.

Hol van olyanjelenleg? KV-5 sincs még és az is prémium lesz, Tier 7 heavy.

KV3 vs fejlesztett sherman,ki gyõz?

a KV220 vagy 202 vagy a rosseb tudja mi is?

Jó soká. Még hivatalos tech tree sincs, franciák jönnek elõbb. Amúgy jelenleg mindegyik orosz prémium tank brit.

De én fullra húzott Centurion Mk3-ast szeretnék, mert az szép. 😊

Most is benne vannak,orosz prémium tankok egy része brit tank.

Arról van már infó, hogy mikortól lesznek britek a játékban?

Na majd ha meglesz a Panther II (már csak 90K XP, majd jövõre :-D), akkor egyet sem fogok vele lõni, csak ütközéssel próbálok gyilkolni, hátha buffolják :-D

Achmed927
Barátom ..... ne tessék a perzsával 1 shootolni másokat oks ?! 😄 Meg ne próbáld. 😉

Achmed927
Persze ... értettem amit írtál. Csak mondtam hogy nem kellene nerfelniük. :S Megint mással foglalkoznak ez idegesít leginkább. A láthatósággal kellene vmit csinálni.

tegnapi érdekesség: pitypang ül a t-29ben leghátul (t10 csata)és nem csináll semmit, mindeszt azon az oldalon, ahol támadás zajlik jó pár négyzettel elõrébb, rálátás nem volt. A 8. percben páran szóvátesszük, ok én teszem szóvá, a többiek meg egyetértenek, hogy miért is ilyen gyáva, hogy nem csinál semmit?
Vissza írja, hogy vár rendes csatára, mondani sem kell, hogy ez azért mindenkinél kibaszta a biztosítékot, noobozás, kisgyerekezés, stb. Vissza írta, hogy õ 34 éves, és mi vagyunk a hülyék mert meghaltunk. Bár fölényesen nyertünk, de az ilyen minek játszik, erre még azt sem lehet mondani, hogy gyerek és fél vagy nincsen taktikai érzéke?

fura ez, mert ugye a köv patchben rohadt nagy buffot kapnak az amcsi hvyk, és közepesen nagy buffot a szovjet hvyk az által, hogy szemfüles pilóták leTKzák a gagyi medet és már tolják is maguk elõtt, mint ha kötelezõ lenne.

LOOOOOOOL

T54 gyengébb mint a P2 meg a Pershing... LOOOOOOL.

Pedig sztem a T32-ben semmi spéci nincs a másik két Tier8-as heavyhez képest.

Pl az ágyúja vmivel gyengébb mint az IS3-as BL9-ese.

Az ok volt, hogy a T29 sokkal jobb volt (éppen az ágyúja miatt) mint a másik két T7 heavy, na de a T32...?

T-54et meg köszönjétek nekem, biztos én is hozzájárultam a statisztikához amikor ammo rackeltem a wargamingos gyereket a 100%-os T-54esben. Be is irtam ugye neki, hogy buffolniuk kéne mert állandóan meghalnak 😄