World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aztán ma pl. mentem egy ilyen kört VK3601H-val:
7 tankot kiszedtem, ebbõl 4 arty volt, ennyi volt az összes arty az ellenségnél, szépen berohantam hozzájuk hátra és 100%-ról kiszedegettem õket, útközben három másik egyéb tankot kinyírtam, sebeztem négyet és detektáltam hatot, gyakorlatilag a hátamon elvittem az egész csapatot és ez mindössze 1671 XP-t ért, prémiummal. Értem, hogy ezek alacsonyabb tierû tankok voltak, kevesebb HP-val és az egész csata alacsonyabb szintû volt vagy 2-3 tierrel, de azért mégiscsak fura. Nem igazán értem ezt az XP rendszert.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
WoT: Nishizumi77
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
There will be 2 conditions:
- regsitration prior to 0:00 UTC 27 January 2011, i.e. CBT member status
- 1.000 or nore battles participated (see your profile to get the exact number)
Ez alapján nem jan 27-tõl lesz számolva. Kicsit durvának tartanám onnan nézni a 1000 battlet.
The restriction on the number of battles will be OBT-related, thus only still active CB-testers will be rewarded. So only battles played since January 27 count. We are not sure of the exact number, it won't exceed 1k under any circumstances."
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Reggel emilezés,bankolás,rendelés leadás,majd 9 körül indul a csata.
Múlthéten egyik nap nem tudtam aludni, korán felébredtem hajnalban, nosza akartam játszani pár kört, 5 óra 10 perc volt az idõ és 27 futó csata volt éppen, 5 percet vártam mire be tudott egy csatába osztani :-) 30 perc alatt két csatát játszottam aztán inkább neteztem. :-)
Sikerült felcsavarozni a hosszabbik 88cast a tigrincsemre.Most kezdem élvezni vele a játékot.Ha Isten is úgy akarja akár még Tigrincs 2õt is ki tudom próbálni még zárás elõtt.Nagyon sukár az a tank. 😊
Délelõtt 11 körül kb. 4ezren tolták ma.Bár tegnap este volt 16K is.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Akinek nem inge, az ne vegye magára! Ettõl függetlenül örülnék, ha elgondolkoznátok kicsit ezen, mielõtt hozzászóltok, mert ha ilyet akarok látni, elég elballagnom a közeli óvodába. (A színvonal közel azonos lesz...) <#worship>#worship>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,