World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt most lõttem az SU-152-vel..

Mikor volt a DB-vel? mert 5x XP után szerintem vissza vették az XP-t, tehát elõtte 1x volt utánna meg olyan 0.7..

Amúgy érdekes ez az XP osztás, nekem eddig a legmagasabb prémium, dupla meg mindenféle szorzó nélkül 2113 XP volt VK3002DB-vel, de mindössze 3 tankot szedtem ki, ebbõl kettõ Tigris volt meg egy T-34-85, hármat sebeztem és hármat detektáltam, ez tök átlagos szvsz, semmi extra.

Aztán ma pl. mentem egy ilyen kört VK3601H-val:
7 tankot kiszedtem, ebbõl 4 arty volt, ennyi volt az összes arty az ellenségnél, szépen berohantam hozzájuk hátra és 100%-ról kiszedegettem õket, útközben három másik egyéb tankot kinyírtam, sebeztem négyet és detektáltam hatot, gyakorlatilag a hátamon elvittem az egész csapatot és ez mindössze 1671 XP-t ért, prémiummal. Értem, hogy ezek alacsonyabb tierû tankok voltak, kevesebb HP-val és az egész csata alacsonyabb szintû volt vagy 2-3 tierrel, de azért mégiscsak fura. Nem igazán értem ezt az XP rendszert.

Szerintem ennyivel jobb, mert én szerettem a JP-t😊

Ha ötszörös szorzó alatt volt az tényleg nem sok legjobb XP-nek, fõleg ha prémiummal volt. SU-152 ennyivel jobb vagy csak jobban fekszik neked?

Tono34
Teljesen jó, majdnem 100% a kettõ együtt 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ja tényleg nem is néztem hogy max exp/battle 4k 😄

WoT: Nishizumi77

és elég szar az átlag xp az SU-n szóval nem is kirívó, és mégis alázó😊

4387-es kör elég durva lenne😊 ami ugye nem dupla..

Nem láttam hogy már írtad😊 a sokat mondó a találati arány és a damage😄 lol

Ezt honnan látom?

Nem ott csúnyán benne van az 5x XP!!😊

Na meg Nazrov, igyatok egy kv-t, és nézzétek meg, hogy a JP az a hapy days alatt volt...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Jagdpanther jobban hozta az xp-t 😛

Köszi, ezt jó tudni, nem is néztem a fontot.

Azért az XP-d jóval több a némettel kevesebb csatából.

Köszi, elolvastam. Nekiállok majd hétvégén, hátha összejön. De mindenképpen egy megoldásnak tûnik. Köszi az infót még egyszer!<#wink>
Nézegettem a statjaimat(hogy minek azt nem tom) de ezen besírtam😄 méghogy balance😄

Ja meg ha veszel pre-ordert fontban vedd azzal picit olcsóbban kijössz mint euróval.

Konkrétan nem kell fizetni érte, átutalásnál minimális jutalékot számol csak fel nem vészes pár száz forint.

Nekem American Express (OTP) van, meg OTP Maestro. Remélem fog menni. Amúgy kell ezért valami pluszt fizetni?
Mûködött, de írtam is hogy azzal fizettem. Kártyám nem dombor nyomott Visa electron paypallal tökéletesen használható netes átutalásra bárhol.

Ma este lesz ez a "Kill the mod!" játék.😊 Az aranyat, amit ha ellenük megyünk kapunk, a mostani felhasználóra vagy a megjelenés utánira kapjuk?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Köszi! Neked mûködött? Mert ott pont azok a kártyák vannak amit nekem nem fogadtak el.
http://sqiphungary.glap.hu/Magyar/PayPal_szamlanyitas

Kicsit konkrétabban?
Van paypal én azzal fizettem.

I.C.ram
ja paypal nincs. rosszul emlékeztem. akkor visa electront tuti elfogadja.
I.C.ram
paypal...
Azt hiszem az elõfizetésem megoldja a cég, mert egyik bankkártyámat sem fogadja el. Most nem tudom, hogy csináljam. Tudja valaki, hogy lehet ezt megtenni? De ha lehet ne valami angol katymaszt másoljon ide nekem valaki, mert az nekem magas lesz. 😊
Gift tank M4A2E4. CBTsek kapják azok akiknek legalább 1000 csatájuk van.

bocs skacok,ki kap mit?nem értem

Jó meg lehet csinálni sõt sokkal többet is lehet menni 2 hónap alatt. Lehet nekem is megvan 1000 annak ellenére hogy márciusban takarék lángon wotoztam. De ha hietünk overlordnak akkor nem lesz január végi kezdõ számlálás a csatára.

De miért? Február 13-án regeltem, nem is játszottam minden nap, március elsõ két hetében szinte egyáltalán nem és 1000 csata fölött vagyok, szal jan 27-tõl egyáltalán nem durva 1000 csatát menni.

I.C.ram
kockasági elvonót 😊
de ez csak szept 2-tõl amúgy több mint 10000.
több mint 7000 csatám van, én mit kapok repülõt? 😄
Most nézem ez a szöveg be lett másolva a Q&A topikba és overlord ezt válaszolta:
There will be 2 conditions:
- regsitration prior to 0:00 UTC 27 January 2011, i.e. CBT member status
- 1.000 or nore battles participated (see your profile to get the exact number)

Ez alapján nem jan 27-tõl lesz számolva. Kicsit durvának tartanám onnan nézni a 1000 battlet.

I.C.ram
Fasza... 1400 csatám van, de dec 9-én csatlakoztam. Félek, hogy legalább 400-500 csata jan 27 elõtt volt... 😞
Eagle16
"So as not to ruin the balance and match-making completely in the first few days after the release, we won't give out 250k tier 5 gift tanks. This is the only reason.

The restriction on the number of battles will be OBT-related, thus only still active CB-testers will be rewarded. So only battles played since January 27 count. We are not sure of the exact number, it won't exceed 1k under any circumstances."

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nálam is ez a szitu.3 napot vagyok a vevõknél,a fennmaradó napokon meg WoT. 😊
Reggel emilezés,bankolás,rendelés leadás,majd 9 körül indul a csata.

Dehogynem számít, az a kritériuma a giftnek hogy jan 27 0:00 elõtti regisztrációd legyen és legyen legalább 1000 csatád.

Igazából ezzel semmi probléma nincs, délelõtt a többség keményen melózik, a fiatalabbak suliban vannak, szvsz a játékos közösség tetemes részét utóbbiak alkotják, szal max azok érnek rá akik vagy lógnak vagy beteget játszanak matek Zh helyett. :-D Én most épp itthonról melózom, de ez változni fog nemsokára és akkor már én is csak este érek rá.

Múlthéten egyik nap nem tudtam aludni, korán felébredtem hajnalban, nosza akartam játszani pár kört, 5 óra 10 perc volt az idõ és 27 futó csata volt éppen, 5 percet vártam mire be tudott egy csatába osztani :-) 30 perc alatt két csatát játszottam aztán inkább neteztem. :-)

Hamár élmény.
Sikerült felcsavarozni a hosszabbik 88cast a tigrincsemre.Most kezdem élvezni vele a játékot.Ha Isten is úgy akarja akár még Tigrincs 2õt is ki tudom próbálni még zárás elõtt.Nagyon sukár az a tank. 😊

Teljesen igazad van, nem kéne elvenni a másik kedvét. Sajnos a játék mai formájában nekem a pershing el is siker élmény és jól esõ érzés bármilyen állapotú T-54 et szétdurrantani.
Egy félelmem van 04.12. után,hogy túl kevesen lesznek a szerveren délutánig.Igazán csak este lesz játszható a game.Vagy nem így látjátok?
Délelõtt 11 körül kb. 4ezren tolták ma.Bár tegnap este volt 16K is.
<#fejvakaras>

Eagle16
De január 27.-e elõtti csaták nem számítanak. Így már szerintem az is lehet hogy nem lesz elég csatám...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem értelek benneteket. Mi értelme beszólni a másiknak, amikor végre van egy kis sikerélménye a játékban? Ami ebben a legszomorúbb, hogy olyan játékosok teszik ezt, akiknek tényleg semmi joga ehhez. Egyrészt õk se tudnak ettõl jobbat felmutatni, másrészt amikor õk linkeltek, -ha jól emlékszem- senki sem kérdõjelezte meg és szólta le õket érte. Remélem érzitek mennyire gyerekes viselkedés ez.

Akinek nem inge, az ne vegye magára! Ettõl függetlenül örülnék, ha elgondolkoznátok kicsit ezen, mielõtt hozzászóltok, mert ha ilyet akarok látni, elég elballagnom a közeli óvodába. (A színvonal közel azonos lesz...) <#worship>

:-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tudom.ma wowoztam,ami feltûnt az az volt hogy minden pasi karimból nõ lett és fordítva.<#guluszem1>