banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Redmaster
    Amikor elindul a sok leming egy oldalra akkor én is szoktam pingelni hogy takarodjanak már a másik oldalra de nem csinálnak semmit. És én meg álltalában heavyvel vagyok és még így is én szoktam vezetni a leming csapatot mert mindig jön egy öngyilkos scout ami megállítja a maradék 14 tankot. Aztán egy kv-val vagy kv-3al nedajisten tigrissel visszamenni a másik oldalra néha még értelmetlen is mert mire visszaérsz már ott van a fél enemy sereg és akárhogy villoghatsz írhatsz bármit nem jönnek vissza inkább bekempelnek hogy azt az egy td-t majd szemből jól kilövik hogyha majd kijön a fedezék mögül.

És himmelsdorfon igen én szoktam hegyet mászni heavyvel. De csak akkor amikor legalul vagyok bár nem mindig van amikor szimplán bemegyek a térre aztán onnan lövöldözök oldalra.

Amúgy mi az a 8-as utca amiről beszéltek?

Ja meg prokhorovkán imádom amikor beállok védeni TD-vel a halál útját és én állok legelől mögöttem pedig szépen sorban állnak a heavyk mögöttöük a medek legvégén pedig a lightok.

Azt meg nem értem hogy miért kell a hülyye arty-sba belelőni hogyha beszól hogy csinálj valamit. Azért pazaroljam a pénzt mert valaki hülye? Bár nekem még egyszer se volt ilyen hogy egy artysta beszólt volna.