World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Árulja már el nekem valaki miért van az,hogy lövöm a KV3-at szembõl 88L71-el (fullos torony 130mm,gondolom a kaszni se lehet több..) és egymás után 4szer did not penetrate??
Most lett tele a faszom ezzel a szarral!Tigris buff,mi?A pontosságát is sikerült elkúrni,oszt ennyi.Sötét szláv parasztok!
Ulvar
Egy ilyen kell!!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Van fasza VK4502(P)m (ami tier9 helyett egy tier 8as tank YEAH!) Az áttörhetetlen úgyhogy gyere!!! 😄. (faszt áttörhetetlen, szerencsétlen szar...).

Pár marék AP-vel az oldalpáncélodra? 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Ulvar
Nekem pl: ma van a szülinapom ... szóval...elvárnám hogy fel is köszöntsön most már a társaság szívbõl! 😊

a fene, mennyi rutinos versenyzõ 😄

jó bolondozást mndenkinek 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

PÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNTEK PÉÉÉÉÉÉÉNTEK

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

<#action><#nevetes1>

Ulvar
ÉS PÉNTEK!

Aprilis 1?😊

Vaze, április 1 van 😄

Jó lesz ez április 1-nek, naptárt nézem mindennap :-)

Linket 😊

<#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Szembõl a VK-t meg lehet gyújtani, ha az ágyújára lõsz...

Na remek, kivonult a helyi BSA a Minski központba, vitték a fejlesztõk gépeit. Gondolom áll a bál rendesen, Viktor gyerek se boldog mert a hét elei kijelentése. "készen állunk a megjelenésre" megy a picsába, ez minnimum egy hónap csúszás! :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A VKjé úgy tudom nem, legalábbis nekem szembõl a tornyot és a hullt nem nagyon sikerült átlõni, és ha hull down módban használom a VK-t akkor elég jól bírja.

Há milyen munkahely az ahol nem lehet megnézni a WOT tankopédiát? 😊

a 32-es penje 34, a gyorstüzelõké meg 23 illetve 29.

VK4502-nek is lyukas a torony frontja, mint a Király Tigrisnek? KT eszméletlen könnyen kicsinálható az ágyújára célozva, de a VK-ról onnan pattogok.

Uff, szar igy emlekezetbol. Itt a "gyárba" meg minden oldal le van tiltva 😞

Na este kipróbálom a gyorstüzelõt. 😊

Egereden a görgõ...
Vagy Shift billentyû.
F1 a súgó egyébként.

A 11 az a sebzés, nem az átütés.

Akkor gondolom nem AP-t kell lõni belõle, mert az a 11mm átütés semmire sem jó.
Mi az a sniper mód? Lehet zoomolni az ágyúval? :I

Hát szenvedtem vele, de aztán hagytam. Megnéztem a PzII statomat, 8 csatát nyomtam vele, összesen 3 kilõtt tankom volt, 25% a találati pontosságom. Tier 6 és fölötte bõven 70% fölött van a találatom, illetve Tigernél csak 69%. Majd próbálkozok HW után, most nincs kedvem visszamenni addig, ma meglesz a Panther. :-D

Dehogy nincs értelme:

Több mint 4x akkora a Rate of fire, azaz amig a 37-esbõl ellõsz 1 lövedéket 32-es sebzésért, addig a 20-asból ellõsz 4-et 44-ért (sõt, a jobbikból majdnem 5-öt 55ért) 😊

Cirka 30% (nagyobbiknál 50%) növekedés a sebzésben 😊, arról nem is beszélve hogy nagyobb az esély hogy a 4 lövedékbõl legalább 1 talál, mivel ugye az ellenfelek rohangálnak össze vissza.

Ne sniper módból lövöldözz, hanem csak kicsit zoomolj rá, így nem szór és még lövés lözben is tudod mozgatni. Büntet az az ágyú a traktoron, hidd el. 😄

Sztem semmi értelme sincs, kipróbáltam én is anno, rohantam vissza a 37mm-esért, PzII-nél sajna csak 20mm-est lehet használni, alig vártam hogy túl legyek rajta. Pontatlan, kicsit sebez, kicsi az átütése, csak közelharcra jó. Full auto üzemmódban nem mûködik, ötös rövid sorozatokat tud, 200 méter fölött az elsõ kettõ jó ha a célon van, a következõ három elmegy fölé a p*csába.

Sziasztok,

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Lichttraktor alapbol 37 mm-es ágyúval van szerelve, de lehet hozzá 20 mm-est fejleszteni. Ennek mi értelme? Az még kissebbet sebez. így is csak karcolgatom a többieket.

(Igen, tegnap töltöttem le és próbáltam ki. Azt hiszem minimum fél évre megvan a függõségem😊 )

Sherman nagyon vacak,már csak torony és jobb ágyú kell enyémre,de szánalmasan rossz.Bármi oneshotolja.

Nem, ha nem detektál/sebez/öl, akkor nem.

[HUN]Kami*, kiskami*

Nem, sebzésért meg felderítésért jár.

WoT: Nishizumi77

Azért több XP jár, ha valaki tovább marad életben pár perccel egy csatában, de mondjuk túl sokat nem csinál? Lásd nagy kedvû camperek.

Fuhh, ma is kezdõdik. Ma még csak két csatában voltam, de mindkettõben olyan növények voltak a csapattársaim... Sírós volt nagyon. Na megyek melózni inkább, a reggeli agyfasz már megvolt.

Szép eredmény, grat!

Sajnálom, hogy a Sherman-t már (valószínûleg) nem tudom kipróbálni, mert nem azon az ágon mentem. Wipe után is az US light, medium és (késõbb) heavy vonalat akarom nyomni.
El fog tartani egy ideig 😉.

[HUN]Kami*, kiskami*

Eagle16
A 90mm-es teszi 😊

Ez meg csak úgy, OP Sherman 😄 (van jobb eredményem is vele, de csak Tier 4-es mezõnyben, az meg nem nagy szám, a tankok 90%-a egy lövés volt, itt meg azért olyannyira semmibe vettek hogy alábecsülték a 105mm-es erejét vagy én kapcsoltam be a lopakodó üzemmódot, már nem emlékszem 😄)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem tudom mi volt ma reggel, kifogtam valami "reggeli" csapatot, vagy csak az új 90mm-es teszi, de az eddigi legjobb kört mentem a T20-al.
Igaz, eléggé a tápláléklánc elején voltam, de eddig valahogy nem tudtam kibontakozni.

[HUN]Kami*, kiskami*

Ha be van kapcsolva a legénység képzés és már 100%osak, a másodlagos skill fejlesztését is gyorsítja?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

jut eszembe, free xp akkor is jár, ha be van kapcsolva a legénység képzés.

Szerintem teljességgel elképzelhetõ, fõleg ha mindketten mozgásban voltak és egymás felé tartottak. 😊

10 másodperc az 10 másodperc leoban is. Nem mesz vele olyan gyorsan, hogy az idõ sebessege valtozzon a fedelzeten 😄

Na, csak megtapasztaltam végre a láthatósági rendszer tetejét: úgy vettem észre az A-20ast Leoval, hogy max gázzal frontálisan neki mentem :-)

Ja megismerem, a Király utca és az Erzsébet körút sarkán. Még mindig ott van a nagy lyuk az úton ami a robbanásból maradt 😊

A lentebbi szinte biztos hogy múzeumi kiállítás miatt néz ki úgy. Szép szabályosak a kivágások.

De ennél berobbanhatott a toronyban tárolt lõszer. Eléggé szét van fröccsenve az a torony. Ez valószínûleg itt történt Budapesten.
ximix
Elõször azt hittem találat de jobban megnézve, olyan mintha múzeumi kiállításra készítenék fel.

Ez a mésik viszont teljesen kampec

Csak hajókkal és elég elavult grafikával.
De ugyanez a koncepció, grind random battléval, meg fejlesztgetés. Sok NFessel összefutok a WOTban.

Aha.

Navy Field?Sose hallottam róla,olyan mint WoT?

Jaja, NFben a premiumok brutalisak... mindig elmeny volt, ha blitzkriegben sikerult kiszedni egy Moltke-t... be is irtam olyankor hogy "we killed the rich guy" 😊

Rengeteg blitzet nyomtam revenge-vel, 2x is kigyúrtam ra 60 alatti legenyseget 😊

Én perpill egy olyan tankot látok a prémiumok közt, ami megéri a pénzét és az a Hotchkiss. Eszméletlen durva frontpáncélja van, az ágyúja pedig T2-k közt pont elég. Mozogni nem bír, dehát istenem 😄.