World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most lett tele a faszom ezzel a szarral!Tigris buff,mi?A pontosságát is sikerült elkúrni,oszt ennyi.Sötét szláv parasztok!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Boldog szülinapot 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
jó bolondozást mndenkinek 😉
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
PÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNTEK PÉÉÉÉÉÉÉNTEK
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
a 32-es penje 34, a gyorstüzelõké meg 23 illetve 29.
Na este kipróbálom a gyorstüzelõt. 😊
Vagy Shift billentyû.
F1 a súgó egyébként.
Mi az a sniper mód? Lehet zoomolni az ágyúval? :I
Több mint 4x akkora a Rate of fire, azaz amig a 37-esbõl ellõsz 1 lövedéket 32-es sebzésért, addig a 20-asból ellõsz 4-et 44-ért (sõt, a jobbikból majdnem 5-öt 55ért) 😊
Cirka 30% (nagyobbiknál 50%) növekedés a sebzésben 😊, arról nem is beszélve hogy nagyobb az esély hogy a 4 lövedékbõl legalább 1 talál, mivel ugye az ellenfelek rohangálnak össze vissza.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Lichttraktor alapbol 37 mm-es ágyúval van szerelve, de lehet hozzá 20 mm-est fejleszteni. Ennek mi értelme? Az még kissebbet sebez. így is csak karcolgatom a többieket.
(Igen, tegnap töltöttem le és próbáltam ki. Azt hiszem minimum fél évre megvan a függõségem😊 )
[HUN]Kami*, kiskami*
WoT: Nishizumi77
Sajnálom, hogy a Sherman-t már (valószínûleg) nem tudom kipróbálni, mert nem azon az ágon mentem. Wipe után is az US light, medium és (késõbb) heavy vonalat akarom nyomni.
El fog tartani egy ideig 😉.
[HUN]Kami*, kiskami*
Ez meg csak úgy, OP Sherman 😄 (van jobb eredményem is vele, de csak Tier 4-es mezõnyben, az meg nem nagy szám, a tankok 90%-a egy lövés volt, itt meg azért olyannyira semmibe vettek hogy alábecsülték a 105mm-es erejét vagy én kapcsoltam be a lopakodó üzemmódot, már nem emlékszem 😄)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Igaz, eléggé a tápláléklánc elején voltam, de eddig valahogy nem tudtam kibontakozni.
[HUN]Kami*, kiskami*
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
De ennél berobbanhatott a toronyban tárolt lõszer. Eléggé szét van fröccsenve az a torony. Ez valószínûleg itt történt Budapesten.
De ugyanez a koncepció, grind random battléval, meg fejlesztgetés. Sok NFessel összefutok a WOTban.
Rengeteg blitzet nyomtam revenge-vel, 2x is kigyúrtam ra 60 alatti legenyseget 😊