banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• badnewz
    tegnap t28-al betett csatába top tank tiger volt mindkét oldalon mondom felgurulok a helyre a papírtehénnel de azt látom, h a medeken kívül bőszen igyekszik felfelé az orra alatt kuncogva a tigerünk is :D kiborult a bili megfordultam és beleálltam az arcába a feljárón, majd amíg ő hevesen noobozott én megkérdeztem tőle mégis mit akar a hegyen csinálni top heavy létére és mik az elképzelései a csata kimenetelét illetően a nyilván többszörösen átgondolt és ravasz taktikai lépését látván:) kaptam egy hitet mint kifinomult jól átgondolt és megfogalmazott választ majd útjára engedtem az értelmiség hegycsúcsai ormát ostromló félszeg kis megszeppent nyuszikát aki nem egészen két perc múlva mélységes megdöbbenéssel tapasztalta, hogy bár ő skillárban úszva 8 csapattársával együtt sikeresen diadalmaskodott a hegymászásban elpilledt félelmetes 4-5-ös ellenséges tankok ellen, addig a városban bénázó szerencsétlen alulképzett és táplált honfitársai miatt elveszett az ütközet :((