World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez az, más játékokban általában 8-10 $ egy premium járgány. A Navy Fieldben is 5-7$ egy-egy premium hajó, ráadásul azok a kategóriájukban nagyon jó hajók, szinte OP-k. Lehet velük fejlõdni, xp-t szerezni. Sõt a matrózok kiképzésére a lejobbak.
Ehhez képest a WoT-ban csak "hobby" tankok vannak, fejlõdésre igazán nem jók, a kategóriájukban se valami kiemelkedõ gépek, cserébe jó drágák. Kiváncsi vagyok mikor kezdik el csökkenteni az árukat.
Annyiért semmi bajom nem lenne vele, az csak simán úri szórakozás😊 iRacingben is 10-12 dodo egy autó.. de 40 euró😄 vicc

Tényleg nagyon drága, pl a rise of flight ben 9 dollárokért lehet venni a repülõket. Gondolom lesz még ez olcsóbb is késõbb.
Tuti nem is kevesen😊)) kell a cerka növelés😊 én meg élvezettel fogom szarrá lõni😄

Es fogadjunk hogy lesz aki megveszi... 😊

😊)))))) szerintem se... ennyiért több millió dollárért fejlesztett komplett játékot lehet venni😄 ez meg került 50e forintba😛PPPP

De õk döntik el, meg aki megveszi... plusz egy jelzõ az adott player-re akit meglátok ezzel a cuccal a gaméban😄

Tehát akkor több mint 10000 Ft. Egyetlen harckocsiért. Hát ezek nem normálisak.
Igazából azt hiszem nem is kell nekem minden német tank😄 egy teljes játék árát nem fizetem ki egy tankért😄

Ameennyi erõvel beirtad ide az SG-re, annyi erõvel nyithattál volna egy tiketet is.

És akkor máris nem kell ilyen kérdéseken gondolkodnod hogy "Nem igaz hogy ezeket nem lehet ki bannolni."

Nem.Tk mellett még anyázták csapattársakat,meg mit tudom én mit mondtak még,nem tudok angolul de válogatott káromkodások mentek.Másodiknak haltam asszem,elsõnek az artyra mentek rá,megakartam védeni artyt de kinyírtak.

Nem lehet még tudni, de a Löwe 10k gold körül lesz, még régebben volt találgatás és ott mondta overlord egy 10k goldos tippre hogy akörül lesz.

WoT: Nishizumi77

6 TK? 😊

Mi folyt ott Gyöngyösön? <#hehe>

Reportáltad?

Xfirevel csináltam képeket.KÉp

Shörmit szerettem volna húzni mert nemrég lett meg,elkezdõdött a csata mire 3 hülye halomra lõtte a csapatot.És nem ez az elsõ ez a banan valami nevû gyerek már harmadszorra akart le ölni,ebbõl kétszer sikerült,mikor t29-el voltam 1 lövés után megöltem.Nem igaz hogy ezeket nem lehet ki bannolni.
http://www.xfire.com/profile/gsplata/screenshots/?view#112453779

Azt már lehet tudni, hogy körülbelül mennyibe kerülnek ezek a premium tankok?
Röhej nem röhej, ehhez most nem sok közük van a WoT-os fejlesztõknek. Az eredeti Löwe frontpáncélját és lövegét többször variálták. 120 mm-es homlokpáncéllal és 10,5 cm L/70-es ágyúval 90 tonna, vagy 140 mm homlokpáncéllal és 8,8 cm L/71-es 90 tonna.

De nézdd meg a Löwe oladlát milyen magas, mennyivel nyúlik túl a futómû felett. A KV-5 esetén a hossz mentén egy darabig a test csak olyan magas mint a futómû. Ha a Löwe esetében 7,5 méteres oldalhosszal, 0,7 méteres magassággal (legyen ennyi a futómû feletti rész magassága) és 80 mm-es vastagsággal számolunk, akkor csak az egyik oldala 3,3 tonna plusz tömeg. De ebbõl kettõ van. (Ehhez hozzájön a far és az orr plusz magassága.)
Na meg ott vannak az átlapolt futógörgõk. Azt hiszem 800 mm volt az átmérõjük, ha csak 150 mm-es vastagsággal számolunk (ami lehet hogy kevés is), akkor egyetlen futógörgõ kb 600 kg. Ebbõl van 18 darab. A lánctalp is 900-1000 mm széles. Rendben is lenne, hogy ezek miatt nehéz.

Na de azt én se értem hogy a fenébe jön ki a 90 tonna. Elvileg akkora mint egy Kiráyltigris, de több mint 20 tonnával nehezebb. A lánctalpa szélesebb, és valamivel magasabb az olala is. De a torony öntött és kisebb is, mint a KT-é, tehát könnyebb is. A 10,5 cm-es löveg szintén nehezebb mint a 8,8 cm L/71. De ez hogy a fenébe lett +20 tonna a KT-hez képest?
Vagy a harckocsi belsejében van az a sok-sok plusz tonna vagy azt tudom elképzelni, hogy egyszerûen elszámolták a mérnökök. Csak papíron létezett, soha nem építették meg. Nem lehet tudni valós tömeg adatot, csak kalkuláltat.
Az oroszok nagy mesterei a német lövegpajzsok készítésének! 😊)
De hát ugye a remény hall meg utoljára, hátha egy fizetõsben egyszer végre sikerül nekik. 😊
Na ez a baj hogy mennyi lesz😊 komplett Tech tree-t akarom a garázsba német oldalról😛

Nekem se kell bûn ronda. Viszont a Löwe az kell.

Jó lesz az, a többi T8nak se jobb a frontja ( kivéve KT ) a tornya meg nagyon megvan döntve ha nem lesz itt is szar a lövegpajzs akkor jól fog védeni mert a torony páncélhoz hozzáadódik a lövegpajzs páncélja és szembõl gyakorlatilag egy nagy lövegpajzs az egész torony 😄

Ha tier 7-es lesz akkor mindjárt más. Akkor valóban erõs a kategóriájában. Ettõl függetlenül nem fizetnék érte. 😊

A sebessége szerintem csak az adatlapon lesz 40 km/h. A KV tankok csak dombnak lefelé érik el az adatlapon lévõ értéket. Kivéve a KV-1S-t, azzal el tudtam érni.
Tier 8 as heavy aztán közben alig vastagabb a páncélja mint egy panther-nak, de közben 2,5x nehezebb annál. Komolyan mondom röhej!
Na de most tényleg, mi a fenétõl 100 tonna a Löwe súlya ilyen vékony páncéllal??? Miért pont 100? Miért nem mindjárt 200 vagy 300 tonna??

KV-5 tornya meg tök mindegy milyen lassú, a csaták nagy részében a ellen tankjainak 90 százaléka sebezni sem tudja majd. Baromira rá fog érni körbe fordulni és sz***a lõni mindenkit. 😞(
Nem feltétlen az elején lévõ géppuska torony meg vezetõ kupola tuti nagy gyenge pont lesz.

Attól függ, mert ha "véletlen" sebezhetetlenné teszik azt a pár kupolát a testen és a tornyon, akkor el kell ismerni, komoly ellenfél lesz bármelyik tier 7-es tanknak. 😊

Eagle16
Na igen, ebben van anyag, de a Löwe-n fele ennyi páncél sincs mégis ugyanolyan nehéz 😄 Érdekes. Ráadásul ez csak Tier 7-es...75mm L/70 még oldalról sem tudja megkarcolni, sem a 88mm L/56. Elég pattogós lesz, az biztos.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

KV-5 Tier 7 lesz ott még használható de tényleg egy reumás csiga lesz fordulásnál, viszont 800 lóerõs motorja van meg 40km/h végsebesség, olyan lesz mint egy hajó nehezen fordul de elõre jól megy.

Az egy IS-3.
Nem meglepõ a Löwe ágyújának a nerfje. Sokkal jobb, mint a másik két tier 8-as premium tank lövege.

Ez a KV-5 megint egy használhatatlan gép lesz. 16°/sec-os test fordulási sebessége, de a toronyé is ennyi. 😄 A kupolák is nagyok. Még a torony tetején lévõ is, nem hogy a géppuskatorony, vezetõ kupola. Szerintem tier 8-as heavy kategóriában kevés a 107 mm-es még a növelt RoF-al is, 210 mm körül van az átlag átütés. Ha ki kéne fejleszteni még csak-csak használnám, de ezért nem fizetnék.
Köszönöm a linkeket, majd átnézem. A képeket átfutottam. Nem kevés. Jó sok a közeli, részletes kép.
szegény t-54, beengedtek pár kisebbségit aztán szétkapták gyorsba😊
lehet játékba is be kellene tenni pár ilyen "fém tolvaj egységet" aztán t-54 nerf-re már nem is lenne szükség, sõt buffolni kellene, mert esélytelen 3-4 brazil gépsor ellen😊
KV-5:

max 40 speed kicsit érdekesen fest 100tonna mellett. Páncélja vastag de én már most látok rajta egy rakat gyenge pontot, az a vezetõ kupola meg képpuskás torony szép célpont lesz. Viszont a ágyúja nagyon kemény 107es zis ér majdnem 8as rof-ja van. Nem rossz de nekem nem kell, Löwe kell az tetszik, jó kis tank lesz az ha nem nerfelik tovább. Közben azt is észrevettem hogy max speedje 30ról 35re lett emelve ami jó lesz ha képes lesz elérni ezt a végsebességet.

Meg se kaptuk még a Löwet de már nerfelték a reload speedjét hát szép 6,67rõl 6ra vitték...:

Múltkor láttam fényeztétek a leo-t úgyhogy gondoltam beruházok rá úgyis zsáknyi aranyam van így a vége felé.
Igazatok volt 😄
http://dl.dropbox.com/u/4853461/shot_001.jpg
ximix
(Ez a kép lemaradt)
Ezt se semmi de van közte durvább is

ximix
Jó féle videó modellezõknek sok részlettel, a felét megis néztem hirtelen 😊

El árasztalak jóféle orosz linkekkel 😊 gondolom sok megvan közüle
Kezdjük egy pdf el amibõl akár a hibás alkatrészt is megrendelheted 😊
http://www.megaupload.com/?d=THH9XAZM

Azért megviselte õket a 350 km, de asszem nem a váltó döglött be.

http://army.lv/image_descr.php?id=22271&s=685&pid=0
Van mit kattintgatni IS-3 témában.

Ezt se semmi de van közte durvább is

http://artofwar.ru/c/chekmarew_w_a/text_0360.shtml
http://otvaga2004.narod.ru/publ_w2/is3.htm
http://army-blog.ru/2010/11/11/print:page,1,tyazhelyj-tank-is-3.html

IS-2
http://dic.academic.ru/dic.nsf/enc_tech/4192/%D0%A2%D1%8F%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D1%8B%D0%B9

I.C.ram
1. nem
2. igen
Off: rollo ketten van?
On:
1. Ha preordernél a legnagyobb "csomagot" veszem akkor mindhárom bónusz tankot megkapom?
2. HW után minden tank/arany/XP eltûnik? Lesz 3 alap tank és az esetleges prémium tankok a garázsban?

Mivel rajtad kivül 13 másik ember is van a csapatban, nem a te taktikázásodon múlik egy meccs sorsa.

Oszt miér buffolnák, csak most lett CEO KIs viki?
Ha eddig is az volt, akkor meg szartak a fejére 😊

Nekem is ez jutott eszembe <#nevetes1>

Lehet ezért akarják a német tankokat buffolni? <#eplus2>

Heló
Meglehet változtatni valahogy a profilnevemet?
Eagle16
Akkor lehetne ~ 850 hp-je hogy kibírjon egy ISU/Object/T30-as találatot 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez a pzIII-as ennyire rossz, vagy tleg én vagyok ilyen láma?
Sziasztok!

Nagyon kezdõ vok még (345 csata), nem is tudok jól taktikázni, de hogy 10 menetbõl 8-at elveszítsünk...tiszta ideg vok<#violent>
Tényleg nem egy nagy ember de a kis csak rövidítés 😄
http://www.youtube.com/watch?v=dpUqcklMwIQ

Kis Viktor? 😊