banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Azért is írtam, hogy második vonalbeli támogatónak a legjobb az a tank. Sajnos néha bele kell menni az adok-kapokba és olyankor jobb lenne egy nagyobb sebzésű ágyú, de ezt ugye előre nem láthatod, hogy melyik meccs lesz ilyen. Azt szoktam a Pantherrel csinálni, hogy megvárom, amíg a TD-k elfoglalják a helyüket, utána felállok egy TD helyre én is, kicsit messzebb tőlük, hogy ne miattam nyírja ki az arty őket, aztán ha nagyon megkopunk valamelyik oldalon, elmegyek oda besegíteni. Ilyenkor viszont néha csikicsukizni kell. Ha mázlim van, akkor azon az oldalon kopnak le, amerre a legtöbb TD néz, olyankor csak előremegyek kempelni egy bokorba, hogy spottoljak a TD-knek. Azt nehéz csak megállni, hogy ne lőjek rájuk. Viszket az ujjam az egérgombon. :)