World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Egy ilyen ágyú kb. 1100-at sebezne AP-vel, ami még egy Tier 7-est sem szedne ki egy lövésbõl 😊 Ettõl függetlenül persze durva, de a 3-as ROF már közel áll az idegölõ kategóriához. Az abszolút nevetséges újratöltési idõ az a KV 152mm-esé, és a GW Tigris 210mm-esé, kb. olyan mintha soha nem akarna betölteni 😄 A T30-as 3,6-jával még elvagyok, az tûrhetõ.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

HappyHunter
De én nem a mostani állapotról beszéltem <#hehe>

Be happy. :) Running!

Aztán tõlük meg megveszi egy neo-szovjet nacionalista beállítottságú cégecske és az MS-1-bõl Maus gyilkost csinálnak. A T-54-eken Klingon álcázó lesz és egy lövés ereje egy 20 KT-s atombombáéval fog felérni.

FV215b: Az hagyján, hogy 183mm-es löveg meg 20 másodpercenként egy lövés, de össz-vissz 18 lõszer fért bele. Mondjuk ha durva értékeket találnak ki rá, akkor egy lövés egy halál, akár egy Tier 8 heavynek is.

HappyHunter
Azért csak vigyázz, mert állítólag egy Németországi székhelyû cég akarja felvásárolni az egész wargaminget/WoT "frencsájzt" és az elsõ intézkedésük a német kezdõtankot, a Leichttraktort helyettesíteni valami kicsit táposabbra mondjuk a Patkányra. Utána "elõkerülnek" különféle szupertitkos dokumentumok egy berlini irattárból miszerint a német tankok páncélzati értékeihez 200mm-t még hozzá kell adni hogy megkapjuk a reális eredményt.

Na ezzel egyet tudok érteni, sztem is a KT a legszebb tank a játékban, másik meg a VK3002DB a kis toronnyal.

Nekem csak orosz tankok fognak virítani a garázsban, aztán meglátjuk mi lesz a sorsuk. 😊

Lehet a német tankokat annyira megerõsítik, hogy bujkálnom kell majd elõlük. Ha más nem, a hangulat miatt... 😊

Enyém volt a igazi😛

Eagle16
A KT a legszebb, csak mikor már sokat játszik az ember akkor kb. pont le**arja hogy hogy néz ki a tank, azt nézi csak hogy mennyire sérülékeny, mennyit sebez, stb.

Én is elindulok KT irányba majd megint, mert egyszerûen csodaszép az a tank, de úgy érzem a legjobb köreimet mindig is a csúnya T32-esben fogom menni 😊

ximix
A képek jók , de a zene 😊 akusztik verzsön vagy unplugged.
A dalban vannak részek amikben várja az ember a lelkesítõ erõt itt meg valahogy elmarad aki volt katona az sejti mirõl van szó.
Eagle16
Én csak a Firefly-t sajnálom majd, ha tényleg csak prémium lesz...tetszik az a tank, jó lenne ha kreditért is kapható lenne. Ez kb. olyan mintha beraknák a Tigris I-est prémium tanknak...a Firefly szerintem nem érdemli meg hogy prémium legyen, mert úgy érzem hogy a prémium tankok ilyen ritkaság félék, prototípusok stb., ez meg azért egy elég ismert brit módosulata az amerikai Sherman-nek amibõl nem 10db készült.

na pont így vagyok a KT-vel, azért mert szép :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Persze dumálok én is aztán pont a napokban határoztam el hogy lesz nekem egy Ferdim is. Az okát hogy miért pontosan én sem tudom, de valahogy tetszik ahogy vonul a mezõn.
HappyHunter
Mert azt hallottam hogy erõsen gyenge az oldalpáncélzatuk,és hát én az a fajta játékos vagyok aki nem szeret egy helyben üldögélni, és várni hogy valami a frontja elé kerüljön. Ha már tank akkor legyen rendes páncélzata (ezt pont én mondom a Tigris, KT imádatommal 😄)
Szóval azért kell az amcsi TD hogy türelmet tanuljak. 😊

erõsen gyenge <-- kopirájt!

KV, kb másfélszer erõsebb a vele egy szinten lévõ tankoknál, csak arra figyelj majd, hogy el ne aludj közben, kicsit unalmas lesz ugyanis (w,w,w,w bal klikk, w,s,w,w, bal klikk,w...stb)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Minek külön amcsi TD ??? 😊 Ott van a T34 és a T30 és azoknak legalább forog a tornya! 😊 Nem is értem azokat akik pl német TD-t húznak annak sem jobb a láthatósága.
Elsõ ránézésre elég erõltetett a magas tierekben.

A kisebb gépek jól vannak besorolva. Azokon nem érdemes sokat variálni. A TD-k elég érdekesek. AT10 és AT13-at nem is ismerem, legalábbis ezen a néven.

A medium tankok jók. A Centurion egyáltalán nem volt gyors, de egye fene. Más nem lenne a helyére. Muszáj is külön választani az MkI és MkIII típust, mert a test páncélzata nem azonos. Remélem az MkIII nem kapja meg a 105 mm L7 ágyút. Amúgy is csak a MkV-tõl volt. Nem a WoT-ba való az az ágyú. 😊

A45: Azt hiszem ez volt ami az FV200-as alvázcsalád prototípúsa volt. 20 fontos ágyúval szerelték fel.
Caernarvon: egy FV201 alváz és egy Centurion Mk2 torony 17 fontos ágyúval. Fejlesztett változata 20 fontossal.
Conqueror: FV214 az alváza, viszonylag sok infó van róla. Ha az M103 tier 10-es lesz, akkor a Conquerornak is annak kéne lennie. Nagyon hasonlóak. A 120 mm-es ágyúk biztosan jók lesznek a nyugati gépekben. Bár ezek is kicsit késõbbiek.
FV215b: A Conqueror nagyított változata, amiben a torony hátrább került és egy 183 mm-es ágyút kapott. Eredetileg vadászpáncélosnak szánták, tehát TD. Egy makett épült belõle, inkább a rakéták mellett döntöttek és nem fejlesztették ki. Szembõl a test és a torony 254 mm-es a páncélzattal rendelkezett volna. Azt nem tudom, hogy ez effektív érték-e. Kicsit erõsnek érzem. Ha megkapja a 183 mm-est, akkor annak max 3 lövés/perc lesz a tûzgyorsasága.

Az SPG-k jók.

Meg lehet csinállni így. A nehéz tankok kicsit egyhangúak lesznek, hasonlóan a mostani USA nahéztankokhoz. A TD-k elég kuszák, többet nem is ismerek közülük.
Eagle16
Így már biztos látszik:

HappyHunter
Szerintem a KT is egy frankó masina. Hidas pályán 3kill (jó ez nem valami nagy szám mert 3 tigrist lõttem ki). 2 sebzés (ez se nagy szám, mert az ojjekt704 nem rám figyelt, a perzsának meg le volt esve a lánctalpa) de 8 lövést kaptam be, és maximum HPvel fejeztem be a csatát, mindössze a lánctalpam sárgult be egy kicsit. Régebben már 3 találattól füstölögni szoktam, úgyhogy most örülök mint tigris a farkának.
Akkor wipe után marad a német heavy ág, amertikai TDk meg kéne valami jó pénzkeresõ. Mit ajánlotok pénzkeresõnek mondjuk az orosz tankok közül? Sose volt még OP tankom <#gonosz1>

na asszem ma én is begyûjtöttem a minden idõk leghülyébb csapatát, a szitu a következõ:

komarin, no arty, délrõl kezdünk, az ellenség szépen beásta magát hull downba északon.

Óh mondom semmi gond, beírom, hogy bemegyek meghalni a körbe, bújon el 1-2 tank a roncs mögött és nyerünk, bemegyek, szépen beforgatom, és miután kilõttek na akkor megindul egy darab IS, ami persze oda sem ért, szerintem ilyen a világon nincsen, sosem fogom megérteni miért szeretnek veszíteni az emberek. és t7+ csata volt...

a.carkey
Ugyan már! 😊

Német

A medve nem játék.

Elõbb volt egy csatánk Erlengbergen (havas pálya), egy idióta T-54-el kitalálta, hogy rusholjon mindenki, õ megy elõre, irtsuk a gonoszokat, na mondanom sem kell, hogy õ hullott el elõször aztán neki állt anyázni és noob teamezni, hogy használjuk az agyunkat és hasonlók... Végén 15-3-ra nyertünk. Komolyan mondom nem értem egyesek mit képzelnek magukról, ha nem mindenki úgy pattan ahogy õ akarja akkor már noob az egész team...

Viszont pozitív csapattársi segítséget is tapasztaltam, Westfielden. Hadakoztam egy VK3601H-val mikor ügyesen úgy felakadtam a hegyoldalra, hogy se elõre, se hátra, de tényleg, 5 centit nem bírtam mozdulni. Kilõttem a VK-t aztán elkezdtem sírni, hogy beragadtam, kb. 1 perc múlva ott termett egy Tiger, kidöntötte mellõlem a fát és elkezdett hátulról nekem jönni finoman én is nyomtam a gázt mint állat és jó másfél perces meló után valahogy kiszabadultam, utána még leküzdöttem egy IS-3-at és végül nyertünk is, szal nagyon hálásan megköszöntem a segítséget. Vannak még rendes játékosok :-)

Apr. 12-re kinek mi tetszik😄

Német

Orosz

Amcsi

Csak elmebetegeknek😊

na ezt csinálja utánam valaki t8 hvyvel, pedig még foglaltam is :-)

de akkor már az igen erõs, 152mm-es kv-t igyad! 😄😄 az biztos észhez térít

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

<#taps>

báááz, megyek iszom egy kv-t, már megint bamba vagyok :-)

http://game.worldoftanks.eu/account/promocode/
ide?! 😊

és hová akarod beírni? :-)

Ha megjön a pre-order, akkor be lehet írni a codot vagy csak 12 után?

Azt tudom hogy csak akkor kapom meg a motyot😊

Elbambultam😊 azt hittem balra vagy kint, ugye a bokorban álltál én meg teli zoommal ráfordultam a Tigerre és bumm, és néztem mért nem sebzem😛

Én dombornyomott kártyával fizettem, 1 órán belül megjött az e-mail a promo kóddal együtt.

Nekem tranzakció és a thank you felirat után már ott volt a 2 új üzenet e-maileim között mind a 2 pre odrer kóddal 😛

WoT: Nishizumi77

Hasonló az ok. Csak mert azt írják, hogy 4 napon belül. De nem akar4ok 12-e utánra csúszni.
Én is jövõhéten rendelem, akkor gyün kess a számlámra, amibõl áldozok rá.

Igen.<#hamm> Szóval már megérkezett a jóváírás? Mennyi idõ ténylegesen. Mert én csak a hétvége felé akarom, illetve lehet a jövõ héten.
Mármint az elõrendelést (pre-order). Többen is.

Az elõfizetést a nulla utánra.
A mit?

Megvette már valaki a premet?
Szerintem arról van szó, hogy az 56 tonnás Tigrishez ennyi görgõre volt szükség a torziós rugók miatt. Mivel ennyivel tudtak megfelelõ terepjáró képességet és elfogadható terhelést létrehozni. Több turziós rugóhoz csak így átlapolva tudtak elegendõ görgõt beépíteni. Aztán késõbb már nem volt se idõ, se kapacitás egy teljesen újat tervezni. Ezt javítgatták.
Véleményem szerint nem jó megoldás. Nehéz, drága, bonyolult és nagy a szervízigénye. Késõbbiekben csak az AMX-50 harkocsinál alkalmazták. Ennél a kisebb tömeg miatt jobban bevált, mint a KT-nél. Szerintem legjobb a páros futógörgõs megoldás. A Christie-félé, vagy az ahhoz hasonló. Olyan, mint ami a Cromwell, Comet, T-34, T-44, T-54, IS-7, Object 770 stb gépeken alkalmaztak. De az amerikaiak M26, M47... gépein látható futómû is elég jó. Az is bizonyított az elúlt 60 évben.

A német nehézharckocsik még jó pár súlyos konstrukciós problémától szenvedtek. Ha érdekel azokról is leíromhatom a véleményem.
Azóta tudom hogy az ISU-nak a seggében van az ammorack 😊

De az tetszett, hogy beirtad hogy mész elõre meghalni. A következõ pillanatban meg kapok egy nagyot a seggembe tõled 😊

Nem tudjátok véletlen, hogy kell megváltoztatni az accountomhoz tartozó e-mail címet? :/

Vannak érdekes dolgok az biztos.. Engem szembõl gyújtanak fel mindig.
Nemrég toltam egyet az ISU-152-vel, és szépen hullott az ellen a BL-10-tõl. 😊 De egy alkalommal elõttem volt egy Stug. Rálõttem, talált, és vagy kemény 2%-ot sebzett rajta. Érdekes... Ferdit kilövök 56%-ról egy lövéssel elõtte, a Stug meg beéli. Meg az any*tok!

zalkad
Akkor azt a nyamvadt 5% -ot is elteszi crew -ra?
Jó tudni.

Azt számolgattuk, hogy premium nélkül tier öt tankkal kb 10 kör alatt össze lehet szedni 200-250 free XP -t így 5% -onként.
Szóval a nagymacskát mikor megveszem, elméletileg egy lánctalp + torony mehet rá freeböl, ha jól spórolok.

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

Nem, egy másik VK3002DB, én is azzal mentem, és az ágyúm elõre nézett, nem hátra.

Arty volt a tettes?
Aztaqrva, seggbe lõttek és elszállt az ágyúm, mi a *******. Huhh, most felbasztam az agyam keményen.

Minden csata után jár kivéve ha be van kapcsolva az adott tanknál a crew training.

WoT: Nishizumi77

zalkad
Pontosan erre... ööö, csak gyöztes csata után kapjuk meg free-be az 5% -ot?

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"