World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Be happy. :) Running!
Lehet a német tankokat annyira megerõsítik, hogy bujkálnom kell majd elõlük. Ha más nem, a hangulat miatt... 😊
Én is elindulok KT irányba majd megint, mert egyszerûen csodaszép az a tank, de úgy érzem a legjobb köreimet mindig is a csúnya T32-esben fogom menni 😊
A dalban vannak részek amikben várja az ember a lelkesítõ erõt itt meg valahogy elmarad aki volt katona az sejti mirõl van szó.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szóval azért kell az amcsi TD hogy türelmet tanuljak. 😊
erõsen gyenge <-- kopirájt!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A kisebb gépek jól vannak besorolva. Azokon nem érdemes sokat variálni. A TD-k elég érdekesek. AT10 és AT13-at nem is ismerem, legalábbis ezen a néven.
A medium tankok jók. A Centurion egyáltalán nem volt gyors, de egye fene. Más nem lenne a helyére. Muszáj is külön választani az MkI és MkIII típust, mert a test páncélzata nem azonos. Remélem az MkIII nem kapja meg a 105 mm L7 ágyút. Amúgy is csak a MkV-tõl volt. Nem a WoT-ba való az az ágyú. 😊
A45: Azt hiszem ez volt ami az FV200-as alvázcsalád prototípúsa volt. 20 fontos ágyúval szerelték fel.
Caernarvon: egy FV201 alváz és egy Centurion Mk2 torony 17 fontos ágyúval. Fejlesztett változata 20 fontossal.
Conqueror: FV214 az alváza, viszonylag sok infó van róla. Ha az M103 tier 10-es lesz, akkor a Conquerornak is annak kéne lennie. Nagyon hasonlóak. A 120 mm-es ágyúk biztosan jók lesznek a nyugati gépekben. Bár ezek is kicsit késõbbiek.
FV215b: A Conqueror nagyított változata, amiben a torony hátrább került és egy 183 mm-es ágyút kapott. Eredetileg vadászpáncélosnak szánták, tehát TD. Egy makett épült belõle, inkább a rakéták mellett döntöttek és nem fejlesztették ki. Szembõl a test és a torony 254 mm-es a páncélzattal rendelkezett volna. Azt nem tudom, hogy ez effektív érték-e. Kicsit erõsnek érzem. Ha megkapja a 183 mm-est, akkor annak max 3 lövés/perc lesz a tûzgyorsasága.
Az SPG-k jók.
Meg lehet csinállni így. A nehéz tankok kicsit egyhangúak lesznek, hasonlóan a mostani USA nahéztankokhoz. A TD-k elég kuszák, többet nem is ismerek közülük.
Akkor wipe után marad a német heavy ág, amertikai TDk meg kéne valami jó pénzkeresõ. Mit ajánlotok pénzkeresõnek mondjuk az orosz tankok közül? Sose volt még OP tankom <#gonosz1>#gonosz1>
komarin, no arty, délrõl kezdünk, az ellenség szépen beásta magát hull downba északon.
Óh mondom semmi gond, beírom, hogy bemegyek meghalni a körbe, bújon el 1-2 tank a roncs mögött és nyerünk, bemegyek, szépen beforgatom, és miután kilõttek na akkor megindul egy darab IS, ami persze oda sem ért, szerintem ilyen a világon nincsen, sosem fogom megérteni miért szeretnek veszíteni az emberek. és t7+ csata volt...
A medve nem játék.
Viszont pozitív csapattársi segítséget is tapasztaltam, Westfielden. Hadakoztam egy VK3601H-val mikor ügyesen úgy felakadtam a hegyoldalra, hogy se elõre, se hátra, de tényleg, 5 centit nem bírtam mozdulni. Kilõttem a VK-t aztán elkezdtem sírni, hogy beragadtam, kb. 1 perc múlva ott termett egy Tiger, kidöntötte mellõlem a fát és elkezdett hátulról nekem jönni finoman én is nyomtam a gázt mint állat és jó másfél perces meló után valahogy kiszabadultam, utána még leküzdöttem egy IS-3-at és végül nyertünk is, szal nagyon hálásan megköszöntem a segítséget. Vannak még rendes játékosok :-)

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
ide?! 😊
Azt tudom hogy csak akkor kapom meg a motyot😊
WoT: Nishizumi77
Véleményem szerint nem jó megoldás. Nehéz, drága, bonyolult és nagy a szervízigénye. Késõbbiekben csak az AMX-50 harkocsinál alkalmazták. Ennél a kisebb tömeg miatt jobban bevált, mint a KT-nél. Szerintem legjobb a páros futógörgõs megoldás. A Christie-félé, vagy az ahhoz hasonló. Olyan, mint ami a Cromwell, Comet, T-34, T-44, T-54, IS-7, Object 770 stb gépeken alkalmaztak. De az amerikaiak M26, M47... gépein látható futómû is elég jó. Az is bizonyított az elúlt 60 évben.
A német nehézharckocsik még jó pár súlyos konstrukciós problémától szenvedtek. Ha érdekel azokról is leíromhatom a véleményem.
De az tetszett, hogy beirtad hogy mész elõre meghalni. A következõ pillanatban meg kapok egy nagyot a seggembe tõled 😊
Nemrég toltam egyet az ISU-152-vel, és szépen hullott az ellen a BL-10-tõl. 😊 De egy alkalommal elõttem volt egy Stug. Rálõttem, talált, és vagy kemény 2%-ot sebzett rajta. Érdekes... Ferdit kilövök 56%-ról egy lövéssel elõtte, a Stug meg beéli. Meg az any*tok!
Jó tudni.
Azt számolgattuk, hogy premium nélkül tier öt tankkal kb 10 kör alatt össze lehet szedni 200-250 free XP -t így 5% -onként.
Szóval a nagymacskát mikor megveszem, elméletileg egy lánctalp + torony mehet rá freeböl, ha jól spórolok.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
WoT: Nishizumi77