A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #106557 Én nem tartanám valami jó ötletnek, hogy mindenki szemszögéből vissza lehessen nézni a csatát. Ez olyan, mintha akaratunkon kívül egy valóságshow szereplőivé válnánk.
Aki közkincsé akarja tenni a tevékenységét, az most is megteheti, épp elég hasznos replay videó forog közkézen. De mindenkinek vannak kevésbé jól sikerült, elbénázott, elidegeskedett csatái is, amikre nem büszke. És ha én azt nem akarom megosztani senkivel, akkor más se tehesse már meg az én szemszögemből.
Bízzák ezt a játékosok döntésére, hogy valaki akarja-e vagy sem, hogy mások elleshessék a trükkjeit, vagy derülhessenek a bénázásán. De ne tehesse már meg a csapat legbénább, leghülyébb tagja is, hogy más játékáról készült felvételeket osztogat meg, csak azon a jogon, hogy egyszer a random egy csapatba sorsolta őket