World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Tutira megmarad az 5% freeXP a wipe után?
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
tigrincsre tornyot
t2-re ágyút stb
+ ha nem is sokat de némi free xp-t amúgy is termelnek a prémesek
az meg tényleg jó ötlet, hogy eleinte lehet õket legénység neveldének is használni
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
25000 arany kb. 600000-650000 XP jelent, most pontosan nem tudom.
akkor ideje megnézni mit is tud, ha már az lesz a CB ajándék :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Elsõ 5 tier-t nagyon gyorsan meg lehet ugrani velük, megkockáztatom, hogy a M6A2E1 tankkal még a tier 7-et is.
Hiába ment kb 20% damage kárba (a BL10 T7-T8 heavyknek a felét viszi el egy lövésbõl), sztem jobb volt kiütni egy T7 ágyút instant mint fél perc múlva egy T9ast.
Sztem még mindig jobban jársz, hogyha mondjuk pénzszûkében vagy az elején (hamarabb van meg az XP a következõ tankhoz mint a credit) akkor ahelyett hogy a prémessel mész, elindulsz egy másik ágon valami low tierrel.
Nem tudom ki hogy jatszik ,en ha benne vagyok egy nagyobb adok-kapokban es mar latom hogy a kovetkezo lovesbol vegem van nem arra szoktam loni aki eppen a kivegzesemre keszul( kiveve ha ugyanolyan ramaty allapotban van mint en),hanem a kozelemben levo gyengebbek kozul proballok keresni eggyet amit egy lovesbol kipipalhatok ezzel is gyengitve az ellent( az a minusz 1 enemy meg kesobb jol johet a csapatomnak.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
We might impose some restrictions on the number of battles played so as not ruin the balance and match-making in the first days after the release giving out a ton of tier 5 tanks.
Még annyit a gyengét kell lõnihez, hogy szerintem, igaz nem ismerem az orosz TD, heavy vonalat de a németnél ha 10-30%-on van egy tank akkor az már igen beteg madár jó ha vonszolni tudja magát a rengeteg modulsérülés miatt és ez tapasztalatom szerint igaz a T-54-re is.
ugylatszik mas velemenyem vagyunk ,szerintem mindig a kisebb hp-val rendelkezot kell loni... mivel az 1HP-val rendelkezo is7/mause/akarmi pontosan ugyanannyi sebzest tud kiosztani mint a sertetlen. Az a cel hogy minden eggyes lovessel probaljuk csokkenteni az ellen letszamat ,ezzel novelve a nyeresi eselyeket. <#wave>#wave>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
De pont sztem a gyengités a nem jó taktika, mivel egy gyenge tank ugyanúgy harcol mint egy erõs. Megölni jobb mint gyengiteni, fõleg ha egy veszélyes ellenfélrõl van szó, amirõl sanszosan még lepattanhat bárki más lövedéke is (a zojject pedig ilyen, szembõl simán lepattan a vk45 is róla ha éppen úgy jön ki).
Igy vagy úgy, nem döntött szarul hogy kilõtte az objectet az IS3 helyett. Utólag persze könnyû okosnak lenni, meg elvárni hogy az arty lássa hogy 3 harcoló tank közül ki lõ hamarabb, de alapvetõen ebben az esetben én nem találok kivetnivalót.
(pl azt sem tudhatta, hogy vajon az object vagy te töltesz be hamarabb).
Nem lehet mindig ilyen <#nevetes1>#nevetes1>
Ha nagyritkán elõveszem a grillsütõt mindig azon igyekszem, hogy gyengítsek.
De egy jobb példa amikor T-54 vs Tigris a felállás naná, hogy meglövi a szintén 10-15%-os Tigrist úgy, hogy belõlem is leszed vagy 20%-ot de ugyan ez elõfordult már egérnél is mikor rá voltam tapadva az oldalára.
Ezek közül hármat 100%-ról egyedül szedtem le 30% alá, de mindig jött valaki aki befejezte jótékonyan. :-) Én meg kitörölhettem egy confederate medállal amiért amúgy sem jár plusz XP.
Másrészt, speciel én is a zojjectet lõttem volna elõbb ha artyban azt látom, hogy egy VK-nkal (45ös?) szemben egy zojject és egy IS3 áll szemben.
45-ös VKt szétver a zojject, még ha csak 10%on van is. IS3 meg akár még pattanhat is.
Példa
VK cirka 30%-on szemben object704 10%-on 1 lövés kellene bele és egy IS-3 kb 50%-on.
Az object már meg lett volna de az IS-nek egy lövéssel többje maradt így én haltam míg ha meglövi az IS-t akkor kiszedem mindkettõt.
na jó nem, figyelembe véve, hogy azokon elõl-hátul géppuska van, így gyalogság ellen is a német-amcsi vonal szívna :-)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Kill stealing: érdekes kérdés ez, mert meggondolandó hoy mi a jobb: két legyengített de még élõ ellenséges tank, vagy 1 halott és 1 élõ (fõleg ha high tierrõl van szó).
Én mindenben - beleértve artyt is ha néha néha még beülök), mindig a gyengébbet szoktam elõször lõni, mert jobb az ha nem két ágyú néz a csapattársaimra, csak 1 😊
Amúgy meg, ha úgyse a kill számít, miért zavar hogy "ellopják" ? 😊
Vannak pályák ahol a "láthatatlan" orosz csodákkal igen jól lehet detektálni erre lövi a falut/várost majd ha harcolok akkor a 10% alá leamortizált ellenfelem lövi ki elõlem.
Ez velem rendszeresen elõfordul.
A legtöbb esetben nem a full hp-val támadót lövi, hogy legalább gyengítse hanem a sérült már amúgy sem sokáig harcolót lövi ki.
Valaki már felvilágosíthatná a sok idiótát, hogy nem a kill-re fizet a játék hanem a sebzést számolja.
Egy kezemen meg tudnám számolni mennyi értelmes igazán hasznos arty-val találkoztam a játékban.
és egyik t10-s ill med v td se képes megkerülni az adott háztömböt, dombot, sziklát, inkább moziznak és megvárják míg megdöglök😊
na olyankor szépen elküldöm õket melegebb éghajlatra😊
pathetic,tard,asshole,lick my ballz,lowz, meg DELETE THIS GAME 😊
kár h nem lehet bindelni, kb folyamatosan ezzel floodolnék😊
de vki lenne olyan kedves és megmondaná mi a fészkes fenéért kell 1 csatába 4 su-14-st berakni? (nálunk meg 3 hummel meg 1 m41 volt...)
én tipikusan utálom az arty-t, de megtûröm õket, mert oké h belõnek, de van mikor nagyon sokat tudnak segíteni, szóval so-so a viszonyom velük😊
de azért az már mégis gusztustalan h 8 arty van 1 csatában.... minek?!
nem értem komolyan mondom, miért nem lehetne 2-ben maximalizálni a számukat 4-s tier felett 2 lehetne csak 1 side-n vagy ilyesmi😊
vki aki többet olvassa az official fórumot, nem vágja h van-e vmi petíció ilyesmirõl? 😄 mert csatlakoznék szívesen, legyen arty, csak ne ennyi 1 csatában, gondolom lesz ez a t8-s arty mizéria is, remélem azok 2 percenként lõnek 1-t, és agyon lesznek nerfelve, h csak téll nagyon nyugodt/beszívott/ill. egyéb nem beszámítható állapotba levõ emberek játszanak velük😊
sry az offért amúgy😊