World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, csak mechanikai oldalról nézve, ha kellett ennyi és ekkora görgõ, akkor ha nem lapolják át, kb 2x ilyen hosszú lett volna a tank...

ximix
😊 lehet csak garanciális átvizsgáláson van.
Amúgy nem tudtak technikailag vagy nem volt idõ, pénz az egyszerûbbre ?
LSSAHPAUL
Az már a múlt! 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Mordak
HUH tovább jutottunk 😊

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

HappyHunter
nekem is ez volt, várj még többet vagy szerezz egy régebbi installert, aztán az majd updateli magát.

Be happy. :) Running!

Norbi1990
Igen. Próbáltam indítani rendszergazdaként, úgy azt írja nem megfelelõ funkció.
win7?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

kiket vertetek, hogy volt, legalább A4-es fogalmazás vagy video :-)
grat!

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Norbi1990
Sziasztok!
Ma töltöttem le a játékot és nem akarja feltelepíteni. Elindítom a telepítõjét és nem csinál semmit. 10 percig vártam de semmi.
Van valami megoldás rá?
Nem Lucky Strike?

Jeffjohnson
Lazy Swine továbbjutott az Ural Steel bajnokságban <#pias><#vigyor2>

Achmed927
A D-efekt team búcsúzott az Ural-ról. ;-) Legalább megpróbáltuk, új barátokra tettünk szert. 😉

A második és az utolsó kép jól prezentálja mennyire volt praktikus és jó megoldás az átlapolt futógörgõ. Hát nem nagyon volt egyik se. Se nem praktikus, se nem jó. 😄

Egész jók ezek a színes képek.
Ez a változás mennyire hivatalos és biztos?

Szerintem nem sok értelme van az E-50-et nehézharckocsinak rakni. Egyáltalán nem az, még MBT se a 60 tonnás tömegével. Valójában a páncélzata nem sokkal lenne jobb. Elvileg a Panther II és az E-50 tornya ugyanaz. Ráadásul a tornyot nem lehet elrejteni. Tehát hiába lenne 120 mm, 30°-os a homlokpáncél, lõnék a tornyot, ami csak 150 mm és közel 90°-os. Oldalról ha jól rémlik akkor 70 mm az E-50, tier 8-9-ben lényegtelen hogy 60 mm vagy 70 mm. De szerintem lassabb lenne, mint a mostani Panther II.

A 8,8 cm L/100 lesz olyan jó mint a 100 mm D-54. De szerintem a mostani 10,5 cm L/52 Aufs B is kiváló. DPM-ben, pontosságban szinte ugyanaz lesz az L/100-as. A tûzgyorsaság és a sebzés más.

Nekem nem tölti be az angol tech trees képet.
Figyu, ha az installert frissen húztad le, tuti hogy nem lehet virusos. Ha meg már eddig is tanyázott ott valami, akkor nem ettõl lesz a baj.

Amúgy eszesek vagyunk, mert guglizhattunk is volna: WOT fórumon fennvan, hamis riasztás az AVGnél.

WOT Virus

Tehát nopara, nincs virus.

HappyHunter
Na, a telepítés folyik, majd meglátjuk mi lesz belõle, vírus nem vészes, AVGvel majd levadászom, ha meg más a baj akkor ezt a sors akarta így.

Egyébként nem lenne ilyen sürgõs, csak az utóbbi hetekben már túlvagyok egy pár Winreinstallon külömbözõ hardverhibák miatt, úgyhogy meglehetõsen stresszes állapotba kerültem, gondoltam jó lenne menni egy pár kört különféle német tankokkal hogy lenyugtassam az idegeimet 😊

Azért köszönöm az érdeklõdést. 😄

Amugy siman lehet vakriasztas is, elofordul neha.

az elso egy konyvtar, nem fajl. Siman van olyan... 😉

hopp megnéztem, van ilyen, akkor nem tudom :-(

ez tény

és olyanod is van ami xy.tmp fájlon belül még egy fájl? :-)

Nekem annyira nem, install közben rengeteg ilyen tmp fájl szokot létrejönni.

a tmp kiterjesztés a gyanus

HappyHunter
Bezony.

csak mert nálam is az általad említett dolgok vannak és nem rinyált
2011-es?

HappyHunter
Ma délután tettem fel újból a Win7-et, és az AVG után az a 2. program amit installálni akartam, de attól még lehet.
A lényeg hogy minél hamarabb játszhassak újra ezzel a remek játékkal. 😊

más lesz a gond, benyaltál valami fasza dolgot, ami átnevezte magát :-)

HappyHunter
Ez a játék szó szerint tele van meglepetésekkel 😄
De akkor most hogy installáljam be? <#fejvakaras>

http://www.youtube.com/watch?v=26cSk60Aj3Y

Imádom ezt a masinát fõleg a motor hangját, szépen duruzsol a maybach motor.

WoT: Nishizumi77

ximix
Belga egy konyakos KT

A sztori

A 332 toronyszámú KT története is érdekes van egy kép még az eredeti füstös kinézetében ami szerintem inkább múzeumi, mint a restaurátor Picassok által kreált újrafestés ami egy kalap kaki.
Fasza képek.<#eljen>

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

V43 1105
Istenem micsoda acél paripák voltak ezek a masinák.. néha úgyérzem szükségem lenne egy igazi Tigrisre nekem is <#vigyor1>

Bocsi a sok képért 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

a franciák meg biztos jól fognak tudni tolatni :-)

Na ezen egy percig röhögtem, találó. :-)

A visszasorolásnak imho sztem sincs semmi értelme, én amit változtatnék, hogy VK3601-et leraknám Tier 5 heavynek egy minimális nerfelés után, hogy legyen KV-nak ellenpárja német oldalon, mert a játék gyakorlatilag a Pz IV-et rakja be a KV-val és T1 Heavy-vel szembe. Német oldalon nincs heavy tank tier 7-ig!!! Másik két oldalon meg már Tier 5-tõl van. A VK3001P-t meg mozgékonyság ügyileg picit kéne buffolni, nincs egy szinten sem a P sem a H a tier 6 usa vagy orosz medekkel, a VK3601 meg jobb náluk, ezért kéne azt inkább heavynek betenni.

Eagle16
Ez meg ilyen pre-alfa-béta-gamma brit tech-fa 😄 Csak hogy legyen min csámcsogni, nem tudom hogy mennyire eredeti, szerintetek? 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

meglátjuk, egyelõre nem igazán tudom értékelni

én azon gondolkodtam, hogy vagy az egész német ágat eggyel lejjebb csúsztatni (P-H kuka), vagy csinálják meg végre rendesen:

-páncél bugok
-láthatóság

mert HA kijavítják õket, akkor tényleg bejön az amit ígértek:

német távolról jó, szovjet közelrõl, ami meg se ilyen se olyan de van atomágyú (ami mondjuk vicces elgondolás, mert a háborúban nem igazán volt nekik, de lehet így kompenzálják a légierõ hiányát), a franciák meg biztos jól fognak tudni tolatni :-)

Ezeknek a visszasorolásoknak ti látjátok bármi értelmét? Ha visszasorolják, akkor nerfelik és ugyanott vagyunk, ahonnan indultunk...

ezek igen jól hangzanak, na igen eu piac lehet megsietteti a dolgokat :-)

kár, hogy eddig a rossz indulat vezérelte õket :-(

Valaki csinált egy német tech treet voltak benne jó ötletek pl ha P2 lecsúszik akkor lehetne hogy pz3/4 -> DB utána panther stb
A vk3001(p) meg egy teljesen más ágba kezdene, a porsce ágba
3001bõl jönne a Tiger(p)->VK4502(P1) -> (P2) -> Maus
Heavy ág: KT után E-75 aztán E-100
Egy ilyen tree tetszene

V43 1105
Én eldöntöttem, ha hw megtörtént TD ágon fogok indulni!! Talán még elérek SU-152ig.. de eddig nagyon bejövõs 😊)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Eagle16
Ahogy olvasom, lehet hogy a Párduc II lemegy Tier 8-ba, (ekkor mondjuk a Párduc I lehetne Tier 7, és a VK3002DB prémium) és az E50 lesz a Tier 9-es med., ami már csak azért is jó lenne, mert 120mm-es frontpáncélt akarnak rárakni, így a frontja megegyezne a T-54-esével (ha jól tudom akkor mindkettõnek ugyanannyira van megdöntve). Az E50 60 tonna körül lesz és közepes tanknak lesz minõsítve a játékban.

Ettõl függetlenül ha a 88mm-es L/100-as nem lesz valami übercsíter fegyver, még mindig a T-54 lesz az erõsebb, egyszerûen azért mert mozgékonyabb lesz és kisebb, laposabb. A motor egy 900 lóerõs cucc lesz, ami feltöltõkompresszorral 1200 lóerõt fog teljesíteni. (azt még nem tudni hogy ez a feltöltõ hogyan lesz majd a játékban is használható)
Ebbõl kiszámítható hogy 1 tonnára 20 lóerõ jutna, ami elég jó, bár ez semmit sem jelent, mert a Párduc II is jobb aránnyal rendelkezik mint a T-54, mégis le van butítva, mert kevésbé fordulékony, a gyorsulása viszont okés.
Mondjuk ha belegondolok, van még pár ilyen tank, ami direkt vissza van fojtva...Tiger II, Pz. III/IV, Vk3002 DB, stb. Ezek mind nagyobb végsebességre is képesek lennének, de biztos elromlott a váltó vagy valami 😊

Olyan leszel, mint egy gyûjtõ. 😊

- Ezeket még a legelején vásároltam össze, ott hátrébb vannak az újak. Azt a tigriskettõt meg egy szénapadláson találtam Alsóbögyörösön, de már dolgozok a helyreállításán. A löveget valami elmebeteg lecserélte 75-ösre, még azt próbálok szerezni. Elméletileg egy szír ismerõsöm hoz egyet Kazahsztánból.

az mondjuk elég mókás, hogy induláskor már 6 tank fog csücsülni a garázsban :-)

Ez már jobban hangzik. Köszi a kifejtést. 😊

Vagy nagyon hülye volt és nem használt HEt vagy még nagyobb hülye volt és nem volt nála HE <#nemtudom>

Tényleg létezik, hogy valaki ennyire hülye? Csávó VK3601H-val egy 9%-on lévõ VK4502-õt lõ oldalról, konstans lepattan, számoltam, nyolcat (!!!) lõtt bele, viszonylag gyorsan, sztem 75mm-es pukkantó volt rajta, de még fele ennyi is elég lett volna ha HE-t használ. Mindezt egy helyben állva kb. 80-100 méterrõl. Legalább mozdult volna már mögé vagy valami, uccsó ellenfél volt a pályán, végül egy Jagdtiger kilõtte.

azért említettem én is a 175mms pent, ami 47-48% :-)

de, hgy ne mindig csak fröcsögjek a szovjet kütyükre: ha kellõen nagy lesz a pajzs, akkor valóban bajban lesznek az IS3asok az atomágyú elõtt, mert jó nagy részt ki takar, már ha rendesen modelezik le, és a pontatlanság itt megbosszúlja magát

Eagle16
Igen. Nálam is lesz egy olyan, plusz egy MS1 és egy Traktor. Na meg a tapasztalat. Már elsõ csatában beforgatom majd a kis traktort 25 fokban és senki sem fog tudni kilõni<#idiota>

Aztán egyszer ha nagyon gazdag leszek veszek valami kevéske goldot amit aztán nem fogok majd elkölteni pár hónapig mer' drága vót és tartalékolni kell 😄

Igen.

M4A2E4? Azt kapjuk a CB-ért?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Hohó, lesz alapból egy furik tankom... 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Nálam panzer V/IV M6A2E1 meg a M4A2E4 fog tündökölni már nagyon várom a releaset. <#eljen>