World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem tudtak technikailag vagy nem volt idõ, pénz az egyszerûbbre ?
Be happy. :) Running!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
grat!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ma töltöttem le a játékot és nem akarja feltelepíteni. Elindítom a telepítõjét és nem csinál semmit. 10 percig vártam de semmi.
Van valami megoldás rá?
Egész jók ezek a színes képek.
Szerintem nem sok értelme van az E-50-et nehézharckocsinak rakni. Egyáltalán nem az, még MBT se a 60 tonnás tömegével. Valójában a páncélzata nem sokkal lenne jobb. Elvileg a Panther II és az E-50 tornya ugyanaz. Ráadásul a tornyot nem lehet elrejteni. Tehát hiába lenne 120 mm, 30°-os a homlokpáncél, lõnék a tornyot, ami csak 150 mm és közel 90°-os. Oldalról ha jól rémlik akkor 70 mm az E-50, tier 8-9-ben lényegtelen hogy 60 mm vagy 70 mm. De szerintem lassabb lenne, mint a mostani Panther II.
A 8,8 cm L/100 lesz olyan jó mint a 100 mm D-54. De szerintem a mostani 10,5 cm L/52 Aufs B is kiváló. DPM-ben, pontosságban szinte ugyanaz lesz az L/100-as. A tûzgyorsaság és a sebzés más.
Nekem nem tölti be az angol tech trees képet.
Amúgy eszesek vagyunk, mert guglizhattunk is volna: WOT fórumon fennvan, hamis riasztás az AVGnél.
WOT Virus
Tehát nopara, nincs virus.
Egyébként nem lenne ilyen sürgõs, csak az utóbbi hetekben már túlvagyok egy pár Winreinstallon külömbözõ hardverhibák miatt, úgyhogy meglehetõsen stresszes állapotba kerültem, gondoltam jó lenne menni egy pár kört különféle német tankokkal hogy lenyugtassam az idegeimet 😊
Azért köszönöm az érdeklõdést. 😄
és olyanod is van ami xy.tmp fájlon belül még egy fájl? :-)
2011-es?
A lényeg hogy minél hamarabb játszhassak újra ezzel a remek játékkal. 😊
De akkor most hogy installáljam be? <#fejvakaras>#fejvakaras>

Imádom ezt a masinát fõleg a motor hangját, szépen duruzsol a maybach motor.
WoT: Nishizumi77
A sztori
A 332 toronyszámú KT története is érdekes van egy kép még az eredeti füstös kinézetében ami szerintem inkább múzeumi, mint a restaurátor Picassok által kreált újrafestés ami egy kalap kaki.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Bocsi a sok képért 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Na ezen egy percig röhögtem, találó. :-)
A visszasorolásnak imho sztem sincs semmi értelme, én amit változtatnék, hogy VK3601-et leraknám Tier 5 heavynek egy minimális nerfelés után, hogy legyen KV-nak ellenpárja német oldalon, mert a játék gyakorlatilag a Pz IV-et rakja be a KV-val és T1 Heavy-vel szembe. Német oldalon nincs heavy tank tier 7-ig!!! Másik két oldalon meg már Tier 5-tõl van. A VK3001P-t meg mozgékonyság ügyileg picit kéne buffolni, nincs egy szinten sem a P sem a H a tier 6 usa vagy orosz medekkel, a VK3601 meg jobb náluk, ezért kéne azt inkább heavynek betenni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
én azon gondolkodtam, hogy vagy az egész német ágat eggyel lejjebb csúsztatni (P-H kuka), vagy csinálják meg végre rendesen:
-páncél bugok
-láthatóság
mert HA kijavítják õket, akkor tényleg bejön az amit ígértek:
német távolról jó, szovjet közelrõl, ami meg se ilyen se olyan de van atomágyú (ami mondjuk vicces elgondolás, mert a háborúban nem igazán volt nekik, de lehet így kompenzálják a légierõ hiányát), a franciák meg biztos jól fognak tudni tolatni :-)
kár, hogy eddig a rossz indulat vezérelte õket :-(
A vk3001(p) meg egy teljesen más ágba kezdene, a porsce ágba
3001bõl jönne a Tiger(p)->VK4502(P1) -> (P2) -> Maus
Heavy ág: KT után E-75 aztán E-100
Egy ilyen tree tetszene
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ettõl függetlenül ha a 88mm-es L/100-as nem lesz valami übercsíter fegyver, még mindig a T-54 lesz az erõsebb, egyszerûen azért mert mozgékonyabb lesz és kisebb, laposabb. A motor egy 900 lóerõs cucc lesz, ami feltöltõkompresszorral 1200 lóerõt fog teljesíteni. (azt még nem tudni hogy ez a feltöltõ hogyan lesz majd a játékban is használható)
Ebbõl kiszámítható hogy 1 tonnára 20 lóerõ jutna, ami elég jó, bár ez semmit sem jelent, mert a Párduc II is jobb aránnyal rendelkezik mint a T-54, mégis le van butítva, mert kevésbé fordulékony, a gyorsulása viszont okés.
Mondjuk ha belegondolok, van még pár ilyen tank, ami direkt vissza van fojtva...Tiger II, Pz. III/IV, Vk3002 DB, stb. Ezek mind nagyobb végsebességre is képesek lennének, de biztos elromlott a váltó vagy valami 😊
- Ezeket még a legelején vásároltam össze, ott hátrébb vannak az újak. Azt a tigriskettõt meg egy szénapadláson találtam Alsóbögyörösön, de már dolgozok a helyreállításán. A löveget valami elmebeteg lecserélte 75-ösre, még azt próbálok szerezni. Elméletileg egy szír ismerõsöm hoz egyet Kazahsztánból.
de, hgy ne mindig csak fröcsögjek a szovjet kütyükre: ha kellõen nagy lesz a pajzs, akkor valóban bajban lesznek az IS3asok az atomágyú elõtt, mert jó nagy részt ki takar, már ha rendesen modelezik le, és a pontatlanság itt megbosszúlja magát
Aztán egyszer ha nagyon gazdag leszek veszek valami kevéske goldot amit aztán nem fogok majd elkölteni pár hónapig mer' drága vót és tartalékolni kell 😄
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun