A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
magyargyerek #106311 Nekem 11 garázshelyem van, legutóbb mikor 150-ért adták akkor vettem egy párat de ez bőven elég. A duplázókat mire körbe megcsinálom főleg ha szívatós nap van beletelik pár órába. Most pld. 3 üres helyem is van mert eladtam néhány járgányt kelett a zsé a nagyobbakra. Még a kedvenc SU-85-m sincs meg azt majd visszaveszem egyszer, a legénysége a barakkba várakozik addig. A Vk36 legénységem meg majd beül az E-50-be és így egyből 90%-ról indulnak, a Panther 2-t megtartom úgy néz ki. IS-3 egyelőre jegelve lesz bár tegnap megszereztem neki a BL-9-et.
Kevés a kredit ez a hét farmolós lesz. Kapóra jött ez az AMX 13 75 jó farmolós és ráadásul haladok is a fejlesztésével felfelé. Lehet ezt is megtartom egyelőre jobb mint vártam.