World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre csak annyit tudok reagálni, hogy minden relatív. Ha a 100-at 110%-kal növelnénk meg, ugyanannyit kapnánk, mintha a 10-et növeltük volna meg 1100%-kal. Az eredmény megegyezik, utóbbi esetében mégis irdatlan növekedésekrõl beszélhetünk. 😊

hát történelmi csata nem lenne jó😊
csak képzeld el, lelki szemeid elõtt mi lenne?😊 (kiv. ha nem te vagy a reinkarnálódott Michael Wittman)

ülsz 1 tigrincs-ben, másodmagaddal, 1-2 pz4-el meg vmennyi gyalogsággal😊
erre megjelenik neked 20 sherman/t-34 1 rakat orosz/amerikai szábáká😊 aztán ledózerolnak benneteket.
vagy
pl. prohorovka map:
5 tigris tank, meg mondjuk 8 pz4-el indultok, 5 tigris közül 2 a map feléig tud csak eljutni mert lerobban, a maradék 3 közül 2 úgyszint megáll az üzemanyag hiány miatt, ekkor megjelenik neked mivel 5 tigris volt, 50 sherman v t-34 és ledózerolnak benneteket, ha ez nem elég, légifölény miatt, jön 1 rakat p-51 mustang v il-2-s és ledarabolja a tankok tetejét v 1 szép kedves zárótüzet kaptok😊
szal érted, történelmi csatákat se jó vívni, vagyis ahhoz hûeket😊
én már annak örülök h gurul a tigris, nincs üzemanyag és motor gond 😄 az már pláne jó h ha kilövik még akkor is tudok gurulni vele😊
jaj, nem tudok ragozni, voltam lesz az :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na de ebbõl azt akarom kihozni, h mit vársz a dev-ektõl Szakesz?😊 105-s ágyúnak majd 400-s damage legyen?😊 csak 1 példának hozom fel, a 105-st😊
lehet nekünk is kéne szervezni egy történelmi csatát, vagy beszállni az egyikbe.

Korrekten beszabályozták a feltételeket, használható tornyokat, ágyúkat, ilyesmi

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

megnéztem a táblázatot, melyik német egységnek egyezik meg a láthatósága az obj704-el, az pedig a grill, ez egy picit erõs :-)

egyébként ideges volt, a tigrincs kollegára, meg a fejlesztõk nosztalgia mániájára :-)

játszottam, de úgy értem, ott alapból gondok vannak, mivel vmilyen szinten történelmileg gondolkodnak, 1 jagdpantherre nem rakhatnak 128-s ágyút, v nem buffolhatják a 105-st 400-s damage-re v ilyesmi, szal érted, most is mit csinálnak a JT-vel, amit vhol lentebb írt 1 srác, 128-s ágyúból már olyan írdatlan buffot hoznak ki, h ... 😊 szal érted😊 én megértem h minek raknak object-re 150-s bl-10-t mikor nem használta, v ilyesmi, de isu használta, mégis akk mit rakjanak object-re ha t9-s? 😄 sok minden nem stimmel a játékban, ez tény, szal ha most nagyon történelem szerint akarnánk menni, t7-nél nagyobb tank nem nagyon lenne, max oroszoknál is-3, mert azt hiszem még 45 végén párat bevetettek belõlük(de lehet csak szóbeszéd), orosz top isu lenne, német JT maradna 😊 az meg milyen már h JT meg isu vs német meg orosz heavy-k azok meg eltörpülnek mellettük, akk jóformán senki nem játszana heavy-vel max ha olyan lenne a sorsolás😊 szal ez így alapból rossz, próbálnak vmit össze hozni de mindenkinek nem fog megfelelni😊

btw, számomra v szerintem már stug-nál is kezdõdnek a gondok, 75 vs 107...😊 szal 2 lövés se fedezi a 107-s damage-t😊 de mit rakjanak akk stug-ra? annyit mondjuk tehettek volna h alapból nem használhatnánk su-85-el 107-st, v su-152-vel csak a legsz.rabb 122-s lehetne😊
van az alap láthatóság: ez az ugye elhíresült grafikon, amiben benne van a mozgás közben és álló helyzetben

+ amikor lõsz akkor is van egy ellenõrzés, hogy kiszúrnak, vagy sem, ez az ágyútól függ, az arányok feltehetõen itt is viccesek :-(

Ha játszottál német TD-vel, akkor tudod, a bajok a JP-tõl kezdõdnek...

hát nem tudom, sztem csak most ideges voltál, és ezt most egyszerûbb elfogadnod, mármint h így egyszerûbb lerendezni h az orosz csoda a hibás😊
de nem akarok kötekedni😊
amúgy reméljük h javítják a láthatóságot, ezt ígérték😊
ágyúkon amúgy mit értesz?😊
ezek, ha jól sejtem bugok a lassú ellenörzés miatt, számtalanszor van, hogy a tank megjelenik a mezõ közepén, vagy messze ki jön a szikla mögül és láthatatlanná vállik, talán ez a legbosszantóbb, de ez a ritka vizsgálat miatt van, na de az alsó úton a monostornál a pici csenevész bokorból (azok a nagyon picik) rendesen kilógva, kb 70 m-re, az azért szovjet csoda :-(

várom már, hogy javítsák a láthatóságot, az ágyúkat, meg az ellenõrzést

de t20, t23, p1-2, KT, vk3002-vel és leo-val is volt már ilyen, ezeknél pedig úgy h jöttek velem szembe, és eltûntek félnégyzet távolságból, de inkább kevesebb, a medek pl. ensk v himmelsdorfon, míg a KT fás mapokon😊
szintúgy prohorovkán volt, mikor t-34-85-el toltam, visszatértem bázisra, és vártam a töltés tetején, a vonatsíneken az enemy-t.
leskelõdtem én minden fele, egyszer csak 1 jagdpz feltûnt tõlem 5 méterre a töltés alján, és pont abba a vonalba figyeltem végig, annyi h nem lefele magam elé, csak abba a vonalba, és kicsit meglepõdtem... még õ nem is volt gond, hanem a hummel lövése amit utána kaptam ... 😊
renegade:

nemcsak object tud láthatatlanná válni, pl nekem JT volt ill, jagdpz4 h prohorovkán 1 vityilló volt köztünk (kis faluba próbáltam alkotni vmit), ha nem tudtam/sejtettem volna, csak lestem volna, mondjuk így is néztem, jagdpz-nél még nem volt gond, épp su-85-el voltam, szóval rádurrantottam elõtte is 1-t, már csak még 1 lövés volt, csak átmentem a kisházon és nem ijedtem meg

viszont JT-nél kicsit néztem, fõleg h t1 heavy-vel voltam 😄D, eredmény várható volt, JT átjött a kis házon és bumm majd beírta kedvesen h HAHA 😊
ja, a harag tárgya most egy obj, kilõttem, bár felbaszta az agyam a mellettem álló és csöndben drukkoló tigris pilóta, egyet nem lõtt bele és csak hárman álltunk az úton.

Aztán realizálódott, bennem, hogy az alacsony ROF és DPS miatt ráadásul xp farmernek sem teszi csudi jóvá a tankot :-(
persze a fun faktora megmarad

Defeat
Battle: Abbey 2011. március 26. 23:18:40
Vehicle: Maus
Received Experience: 336, credits: 29 058

ennyit ér egy OBJ704 +1 lövés egy t-44be + 1 KT-be, defeat esetén (6/5) :-(

Orosz gépet azért is érdemes lehet tolni, mert a kezdeti gyengeségek (pontatlanabb ágyú) magasabb tierekbe érve (Tier8-10) megszûnik. 😊

tudtátok, hogy az obj704 (50t) negyed-fél négyzet távolságról is láthatatlanná tud válni?

tudom már ezerszer megbeszéltük a szovjet ipar remekeit, most csak kiadom magamból:

gyorsabbak, jobb a dps,pen láthatatlanok, jobban páncélozottak, szarjanak sünt

Hát valóban ha lesz valami az unalmon kívül ami miatt abba hagyom az biztos hogy valami suttyó spg lesz.
Ettõl függetlenül jelenleg ezt kell szeretni. Megszöksz vagy megszoksz. Hát szökj meg! 😊

Hát ja! Overlord is inkább menne angry bird- öt vagy worms -t nyomni, ott élné ki magát és akkor talán nem lennének így túl hangsúlyozva az spg-k. 😞
ja, sajna olyan van, pláne ha t7 német vagy t6-7 orosz lõ meg :-(

Pech.

mijki
De házon keresztül, ÁTMENT AZ EGÉSZ HÁZON A LÖVEDÉKE!!!!!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

illetve max 100 HP-t tudna ráverni

komolyan meg kéne tanulnod ellenük játszani...

az mikor volt?

jelenleg nem úgy van, hogy armor*2 amit levon a sebzésbõl, ha nem megy át (mintha itt mesélte volna valaki), bár mondjuk a 200*1,15*2 sem túl díszes, bár én 88 L71-el sûrün pattogok az egérrõl HE-vel, cserébe az AP minden irányból átviszi :-)

bár ez szvsz nem stimmel, mert az IS is tudja sebezni (HE:465 HP) ami a fenti képlet alapján lehetetlen :-(

mijki
Mért vannak rohadt fasszopó kis geci artyk ebben a játékban? Elbasszák az ember játékát. Nem értem, mi a faszért nem lehetett õket kihagyni ebbbõl...sokkal jobb lenne ha kihagynák...ház tetõn keresztül lõtt ki...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Az orosz T-34 jaja.

Ha téged T34-el KV-3 IS-3 meg T29 közé rakna állandóan,akkor nagy mészárlásokat rendezhetnél.
De te valószínûleg a T-34-rõl beszélsz.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nekem eddig az orosz ágon csak 120-al volt gondom,de azt hittem ha meglesz t34 végre jobb lesz,hát nem lett jobb T34 nekem nagy csalódás,folyton is kv3 t29 is3 és hasonlók közé rak,a tank egy rakás lófing.A20 is szenvedés volt de a T34 is.

Villával levest is mûvészet enni...😊

ellenfél tornyát = ellenfél ágyúját 😊

Hát, ha kilövöd az ellenfél tornyát az nem feltétlenül lesz nyilvánvaló számodra, mivel nem mindig van látható eredménye.

Pl ha csak megsérül az ágyú, a csávó ugyanúgy fog lõni rád, és ha közel vagytok egymáshoz simán el is talál.
De ha mondjuk pirosba is övöd a lécpontot, egy repair kit használatával azonnal meg tudja javítani.

Ergo, lehet hogy te is minden 5. lövésre ellövöd vkinek az ágyúját, csak egyszerûen nem veszed észre.

Minden gépbõl kilóg egy hosszabb-rövidebb csõ.Általában középrõl.Elõfordulhat,hogy egy az alvázra épített,úgynevezett"toronyból"kinyúlva találkozhatsz vele.
Na az az ágyú.
Aztán hogyha arra célzol,lehetõleg a tövénél,akkor van esélyed rá,hogy megsérüljön.

U.I.:Nyugalom Szacsa,csak viccelek!Nem szólom le,nem nézem le!😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

lipovics
Jópárszor próbáltam, nem sok sikerrel. Na majd este csak azt fogom lõni. Mostanság minden ötödik meccsen kilövik az ágyúmat, idáig ez nem volt szokás. Azt hiszem, valami új bugot fedezett fel valaki az amcsi tankokon.
Az ágyúra, fura módon, pontosabban szólva ágyúra-lövegpajzsra.

A tank seggére ne célozz, ott nem fogod az ágyúját kiütni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

<#banplz>

Szerencsére a pershing-hez nem kell a torony. 😊

lipovics
Hogyan lehet a tankok ágyúját kilõni? Az enyémet állandóan kilövik, fõleg ha amcsi tankokban vagyok. Hova céloznak?
De ha jól tudom a torony kell az ágyúhoz .... szóval: TOROOONY 😊

Áh, te vagy a Loltraktorok réme! <#taps>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

ÁGYÚÚÚÚÚÚ 😊
Ez nem középkori kardozós játék hogy oda kelljen állni a célpont mellé hogy sebezd 😊 Messzirõl is lehet ölni....

Kb 60 csatát mentem a pershing -el, meg van rá a lánctalp meg a T15E2M2. Most azon tipródom hogy a nagy ágyúra gyûjtsek vagy mozgékonyabb legyek és motort, új tornyot vegyek elõbb. Most így hiányzik a T23 mozgékonysága sebessége.
Hát még friss.. elkezdtem, de Panther ágyúval katasztrófa. Úgyhogy mérgemben ma megvettem rá a legjobbat. De sajnos asszem nem lesz nyerõ, T54 után, Pershing elõtt...

mijki
A BT-2 OwerPower(11 kill):

ha nem vesztjük el, mert hülye balfaszokkal vagyok együtt és mivel az elsõ csatám volt, és megnyertük volna 2x XP, akkor bele se mernék gondolni mennyit kaptam volna

Néztem a játékban a statisztikádat. Látom meg van a P2 de nem nagyon használod. :-o
Tuvok
<#action>

28480 😊

Amúgy ki a rák ez az Overlord?

Érdekes, hogy a klánvezér csak német masinákkal nyomul :-)