World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak képzeld el, lelki szemeid elõtt mi lenne?😊 (kiv. ha nem te vagy a reinkarnálódott Michael Wittman)
ülsz 1 tigrincs-ben, másodmagaddal, 1-2 pz4-el meg vmennyi gyalogsággal😊
erre megjelenik neked 20 sherman/t-34 1 rakat orosz/amerikai szábáká😊 aztán ledózerolnak benneteket.
vagy
pl. prohorovka map:
5 tigris tank, meg mondjuk 8 pz4-el indultok, 5 tigris közül 2 a map feléig tud csak eljutni mert lerobban, a maradék 3 közül 2 úgyszint megáll az üzemanyag hiány miatt, ekkor megjelenik neked mivel 5 tigris volt, 50 sherman v t-34 és ledózerolnak benneteket, ha ez nem elég, légifölény miatt, jön 1 rakat p-51 mustang v il-2-s és ledarabolja a tankok tetejét v 1 szép kedves zárótüzet kaptok😊
szal érted, történelmi csatákat se jó vívni, vagyis ahhoz hûeket😊
én már annak örülök h gurul a tigris, nincs üzemanyag és motor gond 😄 az már pláne jó h ha kilövik még akkor is tudok gurulni vele😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Korrekten beszabályozták a feltételeket, használható tornyokat, ágyúkat, ilyesmi
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
egyébként ideges volt, a tigrincs kollegára, meg a fejlesztõk nosztalgia mániájára :-)
btw, számomra v szerintem már stug-nál is kezdõdnek a gondok, 75 vs 107...😊 szal 2 lövés se fedezi a 107-s damage-t😊 de mit rakjanak akk stug-ra? annyit mondjuk tehettek volna h alapból nem használhatnánk su-85-el 107-st, v su-152-vel csak a legsz.rabb 122-s lehetne😊
+ amikor lõsz akkor is van egy ellenõrzés, hogy kiszúrnak, vagy sem, ez az ágyútól függ, az arányok feltehetõen itt is viccesek :-(
de nem akarok kötekedni😊
amúgy reméljük h javítják a láthatóságot, ezt ígérték😊
ágyúkon amúgy mit értesz?😊
várom már, hogy javítsák a láthatóságot, az ágyúkat, meg az ellenõrzést
leskelõdtem én minden fele, egyszer csak 1 jagdpz feltûnt tõlem 5 méterre a töltés alján, és pont abba a vonalba figyeltem végig, annyi h nem lefele magam elé, csak abba a vonalba, és kicsit meglepõdtem... még õ nem is volt gond, hanem a hummel lövése amit utána kaptam ... 😊
nemcsak object tud láthatatlanná válni, pl nekem JT volt ill, jagdpz4 h prohorovkán 1 vityilló volt köztünk (kis faluba próbáltam alkotni vmit), ha nem tudtam/sejtettem volna, csak lestem volna, mondjuk így is néztem, jagdpz-nél még nem volt gond, épp su-85-el voltam, szóval rádurrantottam elõtte is 1-t, már csak még 1 lövés volt, csak átmentem a kisházon és nem ijedtem meg
viszont JT-nél kicsit néztem, fõleg h t1 heavy-vel voltam 😄D, eredmény várható volt, JT átjött a kis házon és bumm majd beírta kedvesen h HAHA 😊
Aztán realizálódott, bennem, hogy az alacsony ROF és DPS miatt ráadásul xp farmernek sem teszi csudi jóvá a tankot :-(
persze a fun faktora megmarad
Defeat
Battle: Abbey 2011. március 26. 23:18:40
Vehicle: Maus
Received Experience: 336, credits: 29 058
ennyit ér egy OBJ704 +1 lövés egy t-44be + 1 KT-be, defeat esetén (6/5) :-(
tudom már ezerszer megbeszéltük a szovjet ipar remekeit, most csak kiadom magamból:
gyorsabbak, jobb a dps,pen láthatatlanok, jobban páncélozottak, szarjanak sünt
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
jelenleg nem úgy van, hogy armor*2 amit levon a sebzésbõl, ha nem megy át (mintha itt mesélte volna valaki), bár mondjuk a 200*1,15*2 sem túl díszes, bár én 88 L71-el sûrün pattogok az egérrõl HE-vel, cserébe az AP minden irányból átviszi :-)
bár ez szvsz nem stimmel, mert az IS is tudja sebezni (HE:465 HP) ami a fenti képlet alapján lehetetlen :-(
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De te valószínûleg a T-34-rõl beszélsz.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Pl ha csak megsérül az ágyú, a csávó ugyanúgy fog lõni rád, és ha közel vagytok egymáshoz simán el is talál.
De ha mondjuk pirosba is övöd a lécpontot, egy repair kit használatával azonnal meg tudja javítani.
Ergo, lehet hogy te is minden 5. lövésre ellövöd vkinek az ágyúját, csak egyszerûen nem veszed észre.
Na az az ágyú.
Aztán hogyha arra célzol,lehetõleg a tövénél,akkor van esélyed rá,hogy megsérüljön.
U.I.:Nyugalom Szacsa,csak viccelek!Nem szólom le,nem nézem le!😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A tank seggére ne célozz, ott nem fogod az ágyúját kiütni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ez nem középkori kardozós játék hogy oda kelljen állni a célpont mellé hogy sebezd 😊 Messzirõl is lehet ölni....
ha nem vesztjük el, mert hülye balfaszokkal vagyok együtt és mivel az elsõ csatám volt, és megnyertük volna 2x XP, akkor bele se mernék gondolni mennyit kaptam volna