A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Musztafakebab #106090 Én imádtam az E2. E8-am nem volt, de az E2vel T6ban csak KV3 ARL és a KV lehetett ellenfél. 140pen alatt minden pattog szemből, csak akkor nem ha belőnek a lövegpajzs és a tank test között a toronyra, ami elég sűrű volt még 200-300 méterről is sikerült nekik bár tudom hogy nem csaltak!!!! :)
Rengeteg mester medálom van vele hiszen 2,7 sec alatt töltött be. Játszottam vele mikor még Elite volt de sűrűn dobált T9-be így eladtam, de századozni imádtam annak ellenére hogy KV3 volt az ellen. Jah T7-T8ban már lehet szórakozni csak tudni kell hol ütöd az ellent és ha tudsz az oldalába seggébe menni akkor darálni ahogy kifér a csövön. Az állandó 34KM/h nem vészes kis emelkedőt még tartja de ha domb van akkor már lassul. Ha érdekel PM-be tudok mondani helyeket hová kell vele beállni, hogy szép kis summát keress, bár a jó cső sokat tesz a latba szerintem.