World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nincs átütési diagram... 😞
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
a pre-orderrel járó tankokkal szerzett xp simán átalakítható lesz vajon free xp-re?
Viszont a Standard battle arra való amire használni tudod matchmakingen van még némi polírozni való de ez a játék modeban nincs több. Lesz majd más mode: történelmi csata, CW meg ki tudja még mi na azok majd más játékélményt nyújtanak.
P1-P2: amíg ki nem maxolod (álá többi német tank) addig borzasztó szenvedés.
hátrányok: világítanak, rejtõzni nem igen tud, lepattanóra ne nagyon játsz, könnyen kigyulladnak
elõny: jók a top ágyúk
szvsz panther nagyjából egálban van a t-44el, értsd: ha egy picit gyengébb a t44 pilóta te nyersz, egyébb esetben õ.
P2: esélyed sincs t-54 ellen :-)
elvileg messzirõl kéne õket használni, gyakorlatilag mivel medek (uzsgyi van a fontos magaslatokért) ez csak az esetek elenyészõ részében kivitelezhetõ. :-(
Most ahogy vegig olvastam a pre order lehetosegeket ,asszem medet veszek ,hevyt akartam de sztem a panzer IV/V hasznalhatobnak tunik ,az M6 eleg gyengusnak tunik ha tenyleg tier8-asnak szantak....
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Nem tudom, mire hivatkozik, de ha ez helytálló, akkor a T33-nak muszáj e fölött kezdenie, mert az M77 továbbfejlesztése. IMO a WWII Ballistics javított 208 mm-es adata 0 fokra 100 méteren a legésszerûbb.
Hacsak elõ nem kerül egy M77 penetration/velocity tábla, ami mást mutat. Viszont akkor meg a teszteredményeket dobhatom ki a fenébe.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
más: amit nem leszek képes felfogni: ha már valaki játszik x ideje (t7+), hogy nem képes értelmezni azt, hogy ha eltûnik a "piros pötty" a tank attol még ott van és bizony lõni is fog. Mennyi aranyhal játszik, hihetetlen.
A második bekezdésben nem írtam, hogy nem fizetek, a harmadikban sem, semmi ilyesmit nem erõsítettem meg.
A konfigurálatlan fos valóban lehet két értelmû, hiszen gyakorlatilag a játék sava-borsát a Standard Battle adja, de én inkább azt mondanám, hogy a Standard Battle bizony így fos ahogy jelenleg van, de maga a játék nem az, pl. a fejlesztés rész nagyon jó és átgondolt szerintem.
A konfigurálást meg azt hiszem kifejtettem eléggé, sajnálom ha ezek után sem egyértelmû, pedig már Jeffjohnson is megértette, hogy mit szeretnék.
Minden egyes új switch (opció) hatványozottan bonyolítja egy meglévõ rendszer komplexitását (méghozzá 2 hatvány szerint) és elõfordul, hogy a megvalósítás - mivel eredetileg nem számoltak vele - jelentõsen több munkát igényel mint amennyit ésszerûen ér.
A balancer már a tier rendszer miatt is elég komplex, állandóan reszelik, 3-4 ilyen checkbox kombinálva a már meglévõ szabályokkal már elég sok hibalehetõséget hordoz magában.
Gondolj csak bele: legyen egy map dropdown box (6 opcióval, asszem ennyi mapunk van), és mondjuk 4 checkbox (ami nem is túl sok).
Ez annyit jelent, hogy eleve 6*2^4 = 96 csatát kell egyidejûleg megnyitni és feltölteni, de ekkor még nem veszed figyelembe az alap tier szerinti elosztást (mert azt ugye nem akarod, hogy az opciók miatt elõfordulhasson hogy a Maus JPZI-ekre vadásszon, tehát a checkboxolás nem váltja ki a mostani balancert)
Tehát tegyük fel egy csatában vhogy összejön végre 30 ember (30 olyan ember aki ugyanúgy xelt). Ekkor meg kell nézni, hogy ezek mehetnek e együtt... tuti hogy nem, biztos lesz IS4 meg PZIII is, aki ugyanúgy X-elt.. tehát akkor szét kell szortirozni, õk nem mehetnek együtt... megint nyitni kell minimum 2 csatát, ugyanazokkal a paraméterekkel.
Ekkor megint az van hogy várnod kell hogy meglegyen a 30...
Iszonyat rekurziója van ennek, a vége vagy egy végtelen ciklus, vagy nagy kurvaanyázások hogy sokáig tart a balancolás és ráadásul béna is lett.
Természetesen mindenre van megoldás (jöhetsz pl azzal: aki checkboxol az aláírja hogy az alap tier szerinti elosztás rá nem vonatkozik), de ezek általában további problémákat vetnek fel... tudom, mert más területen naponta szembesülök ilyesmivel.
Amúgy a könyvben ezt mellékelték a T33 -hoz sebesség jelleggörbére ami szintén nem segít... 😊

Ezek szerint nem akarsz elõrendelni. OK.
De milyen komoly fejlesztések jelentek meg EVE-hez az évek során, azért valahol érthetõ, ott csinálnak is valamit a pénzedért, itt meg gyakorlatilag egy éve ugyanaz a konfigurálhatatlan fos Standard Battle megy és kinyalhatjuk. Tisztára igaz lesz Heckler & Koch szlogen, "Because you suck, and we hate you!".
Azért nem, mert egy konfigurálatlan FOS(!), amiért te nem fizetsz.
Ruszkik már egy ideje fizetnek és náluk sincs több feature. Egyébként igazad van, de mondjuk úgy lehetne csalogatni a vevõt, hogy már van valami, amiért érdemes lóvéval beszállni és nem úgy, hogy ha majd fizetsz, akkor talán egy év múlva lesznek olyan játékmódok, ami tetszhet neked. Persze ki-ki maga döntse el, hogy mennyire elégedett a jelenlegi játékkal, a saját magam példájából indulok ki.
Itt megerõsíted...
Valszeg befizetek egy light csomagra, mert tényleg nem vagyok nagyon arany pocsékoló, csak jó lenne tudni, hogy külön aranyat mennyiért lehet majd vásárolni, mert engem inkább az érdekelne, az ingyen tank totál hidegen hagy.
Itt már pont az ellenkezõjét állítod, mint fél órával ezelõtt.
Pont ez a bajom. Ingyen is játszhatok, de fizetnék is érte, ha lenne normális support, egy kis odafigyelés a játékosokra (gondolok itt elsõsorban a TK-zókra és szabályszegõkre), szignifikáns fejlesztések ami nem a 180. felesleges harckocsi, Tier 8 SPG meg társai implementálásában merül ki. Konfigurálható csatáért sír a szám.
Itt megint a játékot szapulod.
Tényleg nem vágod. Nem a játék a fos, hanem az az egy szem konfigurálhatatlan játékmód! Igenis nagy potenciált látok a játékban és szerintem hiánypótló is.
Itt már mégse a játék a fos, hanem a konfigurálhatatlansága. Amit még mindig nem sikerült megfogalmaznod.😊
Help kellene. Mozillánál vmiért nem mûködik az új lap megnyitása gomb. Sem a + jel, sem az ikon. Help. 😉 Thx.